Öncelikle Allah hakkınızda hayırlısıni nasip etsin fakat sizin daha önceki postalarinizi okudum tuhaf tuhaf şeylere sürekli kırılıp kavga etmişsiniz kocanizla sürekli kocanızi ve ailesini kötü göstermeye çalışıyorsunuz fakat sizde de sorun var bence ayrıca çocukları verip sonra kafanıza göre velayet davası açıp çocukları hopp diye alamazsiniz velayet çok elzem bir durum olmadığı sürece değişmez üç küçük bebeginiz olduğunu söylemişsiniz sanırım hepsi küçük bu kadar sorun yaşadığınız kocanizla keşke daha planlı çocuk yapsaydiniz ne kadar da çabuk boşanmayı göze alıyorsunuz dogal gazlı evden dem vuruyorsunuz memlekette herkes doğal gazlı evde yaşamıyor nice insanlar sobalı evde çocuk büyütüyor ayrıca ne güzel arsa almış ev yaptiracak keşke benim kocaminda alma imkanı olsa ben kendi memleketimdeyim kayinlarim başka memlekette tokilerdeki arsaya yazılacaklar ben diyorum inşallah çıkar 2-3 katli imar izni çıkarda bizde ev yaptırır tayinimizi alır gideriz yani sizin kayinvalider asla yaşanmayacak insanlarmi sartmi yani çarşıda oturmak çokmu elzem bence siz iyi düşünün kendinize de çeki düzen verin öyle karar verin mutlaka kocanız ve ailesinde hata vardır ama eminim tek taraflı degildir