İki maaş ve yetememek kızlar ben mi fazla harcıyorum mesela giderlerinizi nasıl düzenlersiniz ben halıcı sucu sütçü ekstra köylü pazarından nakit aldıklarım hiç elim durmaz kart öyle 12 bin gelir , kendi kartım 1500 2000 civarı niye bukadar çok harcıyorz öyle üstüme başıma da sürekli bsey almam oyuncak su bu bide annem çıkıyor aradan kartınızı verin de bebelere bsey alym die annem pazardan pijama alt üst alıyor 350 ona ver yine almış 250 digerhafta da aliyn kartida ver marketten de alym dio para yetişmiyor deyince de umrunda olmuyoblr bide nakit vermemi bekliyor neymiş eşim 1000 liralık ayakkabı almış nasıl almış sen eksideyiz diyorsun diyor bana bu hal yoruyor beni para yetişmiyor paso eksideyiz eşimde. Hiç almazdı böyle pahalı kırk yılda bi aldı ablamın falanda dilinde sizin xocuklar küçük biz kadar masrafnzda yok okul servis napiyonz diyo böyle bende kızdım eniştem sen bin binbesyuz lira bı ayakkabıya verirken bende şaşırıyorum ve hesap sormuyorum ne karisiyorsun dedim ..kimsede bizden olsun demiyor mesela annem pazardan aldıkları almayiverym deniyor daha beni yontma derdinde anneme telefon aldık 4500 e memnun değil , ben sasiiryorn artk kızıma düşüne düşüne kıyafet alıyorum Allh aşkına bı yöntemini bilen söylesin ..he bide kreş başladı o makul fiyat 400 de .. bide eğitim alıyoruz ya yemesi içmesi haftalık 1500 gidiyordur daha da fazla gitmiyorsa her hafta düşünün geçen sene Eylül'de ev kredimiz bitti bu sene de Eylül'de arsa borcumuz bitti ben 2sene işe gitmedim doğum izni toparlayanadik bı turlu 10 aydır calsyrm