0 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından
Benimki hiç degil :/

52 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ömrümü yemeyecek kadar kıskanç:D

Sevgiliyken olsun,nisanliyken olsun ömrümü yedi kıskançlıktan ama şimdi daha az belli ediyor kocisim❤☺

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne sen sor ne ben söyleyim bacım :((maalesef aşırı derecede kıskanç bazen kaldıramadığım bir yük oluyor 
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Kiskanmiyor değil bence. Sen onu kıskandıracak şeyler yapmiyorsundur. Bende hep kocam kıskanç değil sanirdim. Sonra kendimden 2 yaş bı çocukla konuştum ki daha okuyordu yani ben coluklu çocuklu olunca abla gibi hissediyorum iyice. Bunu kiskanmisti mesela. Sonra dedim meğer ben dikkatli davranıp kiskandirmiyor musum:) aynı şey benim için de geçerli kendimi kıskanç değilim sanırdım ama bazen içten içe yandığım oldu djdjsjsjsj 
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Hemde çok fazla malesef :( 
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Baya kıskanç
0 oy
tarafından
Yani ölcülü kiskanc sacma sapan her seyi takinti yapip beni bunaltmaz yerine gore 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Benim ki kadar kıskanç yoktur diye düşünüyorum:)  
0 oy
tarafından
Hem de neeeee

Bem de ondan daha da kıskanç ım.
0 oy
(7,828 puan) tarafından
yani çok açık giyinmem çok dışarı çıkmam, geç gelmem eve. Bana da güveniyor. En onemlisi tüm erkekler sanki yiyiciymis gibi davranmıyor yani onun arkadaşıyla da sohbet ederim yabancı biriylede. Demez neden baktın neden konustun asla demez. Onu yapma bunu yapm demez. Evlenince birbirimizin sahibi olmuyoruz yol arkadaşı oluyoruz.
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Perde falan kolay kolay acamama var gerisini sen düşün bacı.
0 oy
(481 puan) tarafından

Cildiriyorum kiskancliktan ama seni uzmemek icin caktirmiyorum diyor hic sevmem kiskanc insan :silly:

0 oy
(446 puan) tarafından
Yani yerine göre doğrusu kıskanç bende degilim okadar

İlgili sorular

0 oy
65 cevap 1,255 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mdr_45-56 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,234 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 565 göst.
17 Eylül 2020 Diğer kategorisinde sevdakr (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,080 göst.
19 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mevanin annesi (973 puan) tarafından soruldu

410,790 soru

12,361,410 cevap

41,585 kullanıcı

Kategoriler

...