0 oy
560 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (98 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bir arkadaşın oğlu kızımdan  1 yaş büyük (3 yaşında) kızıma her görüştüğümüzde zarar veriyor ya yüzünü tırnaklıyor ya vuruyor ya sıkıyor ve ağlatıyor kızım hep mutsuz dönüyor. Bende görüşmeme kararı aldım bugün bir arkadaş çağırdı onlar gelecek mi dedim evet deyince siz oturun ben gelemem böyle böyle dedim o da çocuk bunlar olacak falan dediler ama eve gelince eşimin de lafını duyup ben üzülüyorum artık görüşmeme kararı aldım çünkü çocuğuna yapma etme de demiyor eziliyor ve üzülüyor benim kızım sizce haksız mıyım? (Çok zor büyütüyorum bu arada başkasının çocuğunun zarar vermesi zoruma gidiyor) 

25 Cevaplar

0 oy
(673 puan) tarafından
Herkes çocuğunu önemser anne olarak üzülmen gayet normal canım ama çocuk bunlar annesine rahatsız oluyorum çocuğunu uyar diyebilirsin ya da çocuğunu yanından ayırma otururken.. şimdi o davet eden arkadaş diğerine sinin çocuğun yüzünden gelmedi dese belki de arkadaşınla aranda gerginlik cikacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Görüşmem dayanamazdim ben
0 oy
(364 puan) tarafından
İkiside küçükler çocuklar olur böyle arada şeyler böyle böyle büyürler ha surda haklısın annesi çocuğuna zarar verdiğinde tepki göstermeyip yani yapma canı acır öyle şeyler yapmıyoruz bida yapma vs şeyler söyleyip ikaz etmiyorsa çocuğuna sahip çıkmıyorsa haklısın ama ona rağmen yapıyorsa çocuktur yani sen koruyacaksin çocuğunu arkadaşın cok samimi değilsen görüşme ama benim çevremde de var yakınlarimin çocukları ee napalm uyarıp dikkat etmemize rağmen arada birbirlerine ufak tefek zarar verip elinden oyuncak aldı diye görüşmeyelim mi (çok yakın akrabalar için diyorum) 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Dibine kdr haklısın benzeri bende yaşıyorum artık görüşmeme kararı aldım görüşme kmse evladından değerli değil
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Görüşmezdim. şöyle cocuklarini salıp ilgilenmeyen insanlara gıcık kapiyorum 

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,259 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.
2 Ocak 2023 Aile kategorisinde 12345678910 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.