Kızlar çoğunuz için çok saçma gelebilir ama ben artık dayanamıyorum. Kimi görsem bana aaaaaaa cok zayıfsın cocugun var artık kilo al diyip duruyorlar herrrrr ortmda . Ya sanki benmi istiyorum böyle olmak. Her gün ağlıyorum artık. Bu sabahta ağladım kahvaltıda eşim bosver ben seni böyle beğeniyorum kimseye kulak verme falan dedi gönlümü rahatlatmak icin Allah razı olsn ondan ama yine de inanmiyorum çünkü ben bile kendimi böyle beğenmiyorum. ACik alsam ya azcık çok değil. Her yolu denedim doktora gittim defalarca fsrkli farklı yüzlerce ilaç kullandım diyetisyene bile gittim sırf kilo almak için. Kahvaltıda Ram ekmek yiyorum siz düşünün. Aburcuburun haddi hesabi yok zaten. Sütler ballar. Ya cici bebe bile yiyorum almak için
Psikolojim bozulmuş artik 42 kiloyum resmenn.
Doğumda 60tm şimdi 42.... oglum da 6 aylık oldu artık
Siz söyleyin ben aglamiyim de kim ağlasın Üzülsün kafasına taksin .
Üzerime kiyafet yokkkkk
Zoruma o kadar gidiyor ki anlatamam .Alamiyorum kilo lanetni hiçbir Şey yaramıyor
Çevredekiler icin devlet meselesi haline geldi resmenn benim zayıf olmam . Ağızlarına kürekle vurasim geliyor. Kendi ailem dahil.
NAPABILRM LÜTFEN BOYLE OLAN VARMI KILO ALAN. YADA BUNUN HERHANGİ BIR İLACINI KEŞFEDEN ALLAH MUHAMMED AŞKI İÇİN