0 oy
232 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,699 puan) tarafından
Kızlar eşim kaynanamı kışın bizde kalması için getirmek istiyor geçen sene kaldı zehir oldu herşey ve gittiğinden beri yazın hiç aramadım konuşmuyorum bende istemiyorum dedim kaldıramıyorum oda baya konuştu bağırdı çağırdı üzerime yürüdü nerdeyse vuracaktı gerçekten bunu hakkediyor muyum ya mecbur muyum ben biriyle yaşamaya 

8 Cevaplar

0 oy
(1,367 puan) tarafından
Hayır tabiki de kimse kimseyle yaşamak zorunda değil. Geçerli bi sebebi var mı peki. 
(1,367 puan) tarafından
Sağlık sıkıntısı filan olsa tamam da hadi 1 aylığına da neyse ama kış zaten çok uzun 4 ay yazsa kalanı kış. Biraz seni de düşünse keşke esin. Kayinbaban var mi
(1,699 puan) tarafından
Yok canım ama eli ayağı tutuyor hem çok şey yaşattı hep öyle artık aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
(1,367 puan) tarafından
Benim babaannem 87 yaşında öldü ve dedem öldüğünde 70 yaşındaydı. 17 sene yaz kış köyde tek yaşadı mesela. 7 çocuğu var babam da dahil hepsi evine getirmek istedi kışları ama ben yapamam oğlum derdi gelmezdi. Kisin köyde olunca noluyosa
(1,699 puan) tarafından
Kız hep kadınlar öyle eşleri ölmüş tek yaşıyor benim şansım burda da vurdu
(1,367 puan) tarafından
Halkında hayırlısı olsun canım inşallah ikna olur esin
-Reklam-
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Bu nasıl zihniyet yaaa nie evinde soba yokmu 
(1,699 puan) tarafından
Var nasıl soba yakacak mış her sene böyle kavga ediyoruz
(1,644 puan) tarafından
Herkesin evi barkı ayrı usulü ayrı gecinilcek Bi kayinvalide bile olsa herkesin özeli denen nisey var
(1,699 puan) tarafından
Aynen canım ya valla bütün düzen bozuluyor herşey biriyle yaşamak çok sıkıntı
0 oy
(5,308 puan) tarafından
Biriyle yaşamak zor haklısın ama aynı tepkiyi eşin senin annen için verseydi nasıl hissederdin?
0 oy
tarafından
Ya belki size düşüncem saçma gelecek ama ilerdeki gelin annem için gelmesin falan derse ben çok kırılırdım benim kaynanamda çok şey yaşattı Allaha havale ediyorum o yüzden kim napıyorsa kendine yapıyor sen onlar gibi olma eşini dinle dinle ki değer versin sana canım 
0 oy
(2,611 puan) tarafından
Bizimkide geliyor her sene 4 ay temizlik yemek yapıyor hep bende de kalmıyo kızlarında oğullarında kalıyor ama o bile zor geliyor valla haklısın
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Otursun herkes kendi evinde kışın evşnde ne oluyormuş ki
0 oy
(8,292 puan) tarafından

Yalnızsa gelsin tabi yazık ama geliyorsa da işine gücüne sana karışmaması lazım laf söylememesi lazım. Sanırım herşeyine karışıyor geçimsiz biri doğru mu? 

Eğer öyleyse sebep ne olabilir acaba sen istemediğini hem laflarına hem surat ifadenle mi hissettiriyorsun ?
Çünkü benim halam da öyle suratı beş karış olur kaynanası gidince. Yanlış anlama sadece meraktan soruyorum öyle yapıyorsundur demiyorum canım.
(1,699 puan) tarafından
Canım ben hep bugüne kadar güzel ağırladım ama meğer kadın beni istemiyor muş herşeyime söyleye söyleye beni nefret ettirdi seni istemiyordum zaten çocuk olmadan boşasaydı seni keşke neler neler
(8,292 puan) tarafından
O zaman kocanla sakince konuş tekrardan. Bana bunları bunları dedi şimdi ben onun yüzüne o benim yüzüme nasıl bakacak. Sen ara kaynananı olmadı söyle bunları bana dedin tekrari olmayacaksa gel de
(1,699 puan) tarafından
Kız eşimle kaç kere konuştum diyor onu da öyle kabul edecez ama benim psikolojim bozuldu istemiyorum kaynanamı arasam asla kendini görmüyor ben sana ne yapmışım diyor inkar ediyor
0 oy
(5,142 puan) tarafından
Kışın benim annemler 10-15 gün kaldığında bile bir süre sonra insan yalnız olmak rahat olmak istiyor. Seni çok iyi anlıyorum eşinin başka kardeşi yok mu?
(1,699 puan) tarafından
Var canım dört kardeşi daha onlarda istemiyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 469 göst.
13 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 325 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,699 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 527 göst.
9 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,974 soru

23,658,139 cevap

308,841 kullanıcı

...