+1 oy
1,162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Ailem uzakta oturuyor biraz 2 3 ayda bir gidip 1 hafta bazen 2 hafta kalıyorum eşimde izin veriyor zaten ama kaynana ve kayinbabayla batıyo bu durum gelince bi suratlar laf sokmalar geçenlerde kaynana diyo ki evlenince artık ana baba el olur diyo bende sana göre öyle olabilir bana göre değil dedim resmen evlendiğimiz ilk zamanlar h.sonlari eşimle gidip kalırdık pazar sabah dönerdik surekli telefon ederler şuraya gidilecek buraya gidilecek sanki memlekette araba yok her yere biz götürucez asla plan yapamazdık aynı bina da oturmak pişmanlık gerçekten..

45 Cevaplar

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Benim kaynanam ailesine gitmesin benim ewim de hizmetçi olsun kızlarım gelsin ama hiç sormuyorum hiç takmıyorum gidip geliyorum uzak senede bir 2 ay kalıyorum gelince büyüğe insan danışır gider diyor 
(829 puan) tarafından
Nesini danisacakmissin anangile giderken ne tuhaflar  ya
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Onları ilgilendirmez snn yerinde olayım her hafta giderim ne kdr uzakta ailen
(829 puan) tarafından
Ben istanbulda onlar tekirdagdalar 2 saat falan suruyo oturdukları yer
(7,791 puan) tarafından
Çokta uzak değil canım sık sık gidebilirsn
0 oy
tarafından
Aynı bina değil canım fazla yakınlık pişmanlık benim evim ayrı ama eşim mesafe koymadı sanki birlikte oturuyomus gibi evde ne olduysa ailesine anlattı bardak kurulmasından ampul patlamasına kadar düşün o yüzden onlarda herşeye yorum yaptılar öyle öyle herseyimize karisiyolar başındaki koca adam olursa aynı evin içinde olsan kimse bişey yapamaz kocan adam olmazsa fizanda olsan karışırlar 
(829 puan) tarafından
Aynen koca adam olsa zaten tek laf edemezler de iste..
0 oy
tarafından
Madem evlenince ana baba el oluyor o zaman onlar da el oldu ahh ah laf söylemeyi bilmiyorsunuz 
(829 puan) tarafından
Neler söyledim zamanında gerikafalilara laf anlatılmıyor ki benimsemişler biseyi artık degistiremiyorsun ne dersen de boş bende artık mesafe koydum anlasamadigim için sadece merhaba merhaba
0 oy
(52,676 puan) tarafından
bizimkiler koyde oturuyo ust katında esimin abisi oturuyo ona ragmen herseylerine esim kosturuyo o blle cekip abisine veriyo o veriyo onlara
(829 puan) tarafından
Uzakta bile olsalar kurtulamıyoruz
0 oy
tarafından
Desin umurumda bile değil ailem 3 saat uzaklıkta 2 3 ayda bir gidiyorum zaten kendi her gün bizde bizden çıkmıyor aileme de 2 3 ayda bir gitmeme karışmasın bir zahmet ben gitmeden 2 gün önce falan derim seslenmez ama surat ifadesinden istemediğini anlıyorum ama umurumda değil seninkiler kaç saat uzaklıkta 
(829 puan) tarafından
Bizimkiler de 2 saat uzaklıkta ben istanbul onlar tekirdagdalar
0 oy
(13,979 puan) tarafından

En son 2018de gittim malum ulkeler ayrı 

Karışmazlar ben pek bağlı değilim aileme
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Cevabını vermişsin zaten ne demek el olur ana baba. Onun oğlu da kendisine el olsun o zaman kabul eder mi? 
(829 puan) tarafından
Etmez tabi ki oğlan kiz ayrımı aşırı derecede var bunlarda kiz evlenince el oluyo kendi kızlarına da öyle bakıyorlar ama oğlan evlenince iş degisiyo gelin üstünde sonsuz hak sahibi oluyorlar eski kafa iste
(4,660 puan) tarafından
Kafalarına .... :) Neyse
0 oy
(14,158 puan) tarafından
Bizde aynı binada oturuyoruz çok şükür öyle saçma sapan sorunlar yok aramızda tam tersi eşim bazen istemez gitmemizi kaynanam der o zaman sende bize gelme. Seninkiler hangi kafayı yaşıyor onların çocukları da gelmesin o zaman evlerine 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum benim tam tersi eşim kızar istemez annemlerde çok kalayım gerçekten bu konuda hakkımı helal etmiyorum  eşime gire ben artık misafirmisim ama sürekli bu yüzden tartışırız Allah yardım etsin ne diyelim 
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Brnimkilerde 10 gün orda 10 gün orda kal gel diyorlar anneme babama gitsem sadece sorun olur 
0 oy
tarafından
Yoo niye yapsinlar. Ne hakları var
0 oy
(14,869 puan) tarafından
Iyi laf demişsin 

Allah'ıma şükürler olsun öyle geri düşünceli insanlar değiller 
0 oy
(504 puan) tarafından
Yemin ediyorum yirtarim onları. Kan davasi çıkar :D ne mana beni dünyaya getiren bakan büyüten insanlara gitmemi istemicekler 
0 oy
tarafından
Kaynanam surat yapar ama takmam bile 
0 oy
(2,454 puan) tarafından
Genç olsa yapar şimdide yapiyodur hatta kendince ama onlara ayda yılda bir giderim arka sokagimzda otururlar kimse kusura bakmasın asil onlarda bize elll hehe de geç anlamıyor taklidi yap
0 oy
(19,950 puan) tarafından
E hani evlendik ama siz adı her neyse oğlunuza el olmadınız sürekli görüşüyoruz deseydin kız :) biz ayrı şehirlerde yaşadığımız için karışamıyorlar ama yakında olsak kariştırmazdım.  Bir kere kayınvalidem diyecek oldu sen o evden çıkalı otuz yıl olmuş hala baba evim kardeşim bacım diyorsun benimde o kadar zaman geçsin o zaman el olur dedim 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Yapamazlar yaptırtmam
0 oy
(8,304 puan) tarafından
Surat asana surat asarım. Laf sokana laf sokarım 
0 oy
tarafından
Ayni benmklerdr oylydi ozamanlr onlrla yasyodk esmde ise gderken bemi anneme birakrdi onlrla yalniz kalmiym isten dönerkende beni de alirdi  hafta snlrda esimle.brlkte kalirdik hatta bi ara kaynanam sey dedi annenin ordaki esyalrnin hepsni getrde bi ayagn orda olmasn bizde oyle derler bosnma yakindir dedi esimde annesine inadina kendi kiyafetlerinin bir kismini bnm  annemn evinede koydu :) hep karismaya calistirlr ama esim frsat vermedi evimizi ayrdik cok sukur hala bos bos konsyolt karismaya calsyolr ama yok eşim firsat vermyk dun kaynanamn 4 oglu var hepsine ayni halti yemye calsyo ama kmse onu tkmyo ogullari bikti artik ondan :)

İlgili sorular

+1 oy
61 cevap 1,070 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ebruulina (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,158 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,019 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 246 göst.