+1 oy
1,057 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Ailem uzakta oturuyor biraz 2 3 ayda bir gidip 1 hafta bazen 2 hafta kalıyorum eşimde izin veriyor zaten ama kaynana ve kayinbabayla batıyo bu durum gelince bi suratlar laf sokmalar geçenlerde kaynana diyo ki evlenince artık ana baba el olur diyo bende sana göre öyle olabilir bana göre değil dedim resmen evlendiğimiz ilk zamanlar h.sonlari eşimle gidip kalırdık pazar sabah dönerdik surekli telefon ederler şuraya gidilecek buraya gidilecek sanki memlekette araba yok her yere biz götürucez asla plan yapamazdık aynı bina da oturmak pişmanlık gerçekten..

45 Cevaplar

0 oy
(8,038 puan) tarafından
Ya-pa-maz-lar bak yapmazlar demiyorum yapamazlar. Onlar kim ki benim üzerimde hakları mi var herkes yerini bilsin
(829 puan) tarafından
Anlamıyorum valla gelin olunca artık kendi malları gibi görüyorlar heralde
(8,038 puan) tarafından
Kendileri de zamanında birinin malı olmuşlar herhalde ki öyle görüyorlar saçmalık yani o mu beslemiş büyütmüş tabi gideceksin ailene
(6,437 puan) tarafından
Aynen bende bu kafadayım ya asla karışamaz bende alt üst oturuyorum laf sokarsa ağzının payınıda veririm
(6,308 puan) tarafından
Aynısını yazacaktım ♥️
-Reklam-
0 oy
(5,216 puan) tarafından

Kayınpeder yok kaynanada 2yıldır yazın 2ay aileme memlekete giderim git kızım anandır yuvandır der arkadan eşime 2ay çok diilmi demiş puhahahha çokta tın :D

(829 puan) tarafından
Sana diyemiyo eşini dolduruyo:)
(5,216 puan) tarafından
Pohumu dolduruyo kendi içinde debelenir ancak hahahh tövbe yaa :))
(829 puan) tarafından
Kaynanalarin geninde var heralde ortalığı karıştırmak duramiyorlar:)
(5,216 puan) tarafından
Oğluyla rahatını bozdum benimkinin zoru ama aman umrumda diil
0 oy
tarafından
Afedersiniz de nerenin iti oluyolarda benim aileme gitmeme karisacaklar 

Ağır konuşurum tabi annem en hassas noktam 
(829 puan) tarafından
Kendi kızları o kadsr kalmiyo ya gelince en fazla 2 gün falan benimki çok geliyo heralde onlar öyle diye bende mi öyle olacakmisim laflarını alıyorlar zaten
tarafından
Valla ağızlarının payını ver gelinlerisin diye seni doğuran büyüten kadından esirgiyemezler hadsizler çok sinirlendim ya
(1,629 puan) tarafından
Ah kuzum benim eltim yarım saat yolda oturuyor babası ananası senede bir gider bayramdır falan yok kaynanam izin wermiyir alt üst ötüyor ondan izinsiz nefes alamıyor
tarafından
Valla bende alt üst oturuyorum karisamazlar herkes haddini yerini bilecek
(1,629 puan) tarafından
Ah kuzum ben 15 dakikalık yerde otururum hep konuşurlar benim akrabalarımın ayağını kesdi huysuz geçimsiz cahil insanlarla yola gidilmiyor bende sevmek istedim ama sewmiyorum. Eltim3 çok karışır eltim sabah gider yatınca çıkarıyor ewine
0 oy
(8,119 puan) tarafından
Yaparlarsa yapsınlar. Araya mesafe koydum. Gidip gelmem azaldı. Öyle bir rahatladım ki
(829 puan) tarafından
Bende artık mesafeliyim yüz vermiyorum
(8,119 puan) tarafından
En iyisi
(1,381 puan) tarafından
Al benden de o kadar bende mesafe koydum kafam daha rahat meğer beni büsbütün strese sokmuşlar bunca sene
(8,119 puan) tarafından
Evet öyle yapıyorlar. Yani stres huzursuzluk hepsi oluyor
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Asla yapmazlar şuan annemlerin evindeyim farklı şehirde, güle güle kızım yolunuz açık olsun dediler başka da bişey demeye kimsenin hakkı yok bence 
(829 puan) tarafından
Ne güzel ya keşke hepsi böyle olsa
0 oy
(1,631 puan) tarafından
Diyemedin mi benim anam babam bana el olduysa siz de oglunuza elsiniz artık bize karışmayın artik
(829 puan) tarafından
Yok öyle bisey olur mu hiç klasik eski kafalar iste gelin alınca mallari gibi görmeye calisiyolar
0 oy
(32 puan) tarafından
Valla benim kaynana kayinbabada  tam tersi 2 hafta gitmedigim zaman kızarlardi .annene neden gitmiyorsun diyo
(829 puan) tarafından
Anlayışlı olmak böyle bisey iste
(32 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(5,101 puan) tarafından
Benim annemin evi sobalı,bikeresinde oraya giderken kayinvabam orası sobalı ev dikkat et üşümesin felan dedi. Eşim araya girip babasını susturdu o oldu bidaha lafı bile edilmedi. Ne ben susarım ne eşim böyle bi durumda.
(829 puan) tarafından
Esin ne güzel yapmış benimki pısırık malesef ben veriyorum cevapları mecbur
(5,101 puan) tarafından
Ver tabi açamasinlar ağızlarını.
0 oy
(5,964 puan) tarafından
Yok hatta çok mutlu oluyorlar gidince 
(829 puan) tarafından
Ne güzel ya
0 oy
(435 puan) tarafından
Eski kayn.kaynprde ayniydi benim bende inadina inadina giderdim 
(829 puan) tarafından
Bende öyle yapiyom bu ara daha çok gidiyorum:)
0 oy
(403 puan) tarafından
Biz ikimizin ailesine uzaktayız ailelerimiz aynı şehirde. Eşimin yıllık izninde gideriz ilk oraya gideriz 2 - 3 gün dururuz sonra anneme geçerim oğlu akşam geri yanına döner 3.günden sonra kayınbaba torunu özledim getir dermiş kocama ya tamam durdum sizde 3 gün ama bende annemi babamı özledim bırakın sıkıştırmayın. İlk evlendiğimizde tek başıma ilk defa memlekete tek gittim özledim hemen ailemi önce onlara gittim saygıdan neyse 3 durdum sonra anneme geçecem süslendim falan kendi kendime 24 yaşındayım o zaman kayınbaba bana dedi ki sen artık bu soyadı taşıyorsun sen artık oraya misafirsin buranın kızısın. Beni anneme bunlar bırakacaklarmış arabaları yok ha otobüsle çarşıya kadar getirdililer ben giderim sağolun dedim kaçtım resmen ordan kalbim acıdı ağladım otobüste. Üniversite mezunuyum ve evlenip gidene kadar çalıştım ben kendi memleketimde başkaları tarafından beni ailemin evine sırf bu düşünce yüzünden beni bırakamazsın ben tapulu malımız değilim ben sevdiğim adamla evlendim sadece ailemi satmadım. Cahillik hiç bir şey diyemedim diken üstünde 1 hafta geçirip geri geldim evime 8 yıl geçti hala unutmam. Şimdi çocuklar gideriz hala canı sıkılır ama hiç açıklama yapmam çantamı hazırlarım eşim bırakıp geçen sene yine saçmaladırlar büyük görümcemi aradım herşeyi söyledim yeter artık bu konu yüzünden ben bu şehre gelmek istemiyorum yapmasınlar bunu bana falan sonra biraz sustular. İyiki uzaktayım iyiki onlrla yakın değilim 
(829 puan) tarafından
Ya gerçekten bu kelimeye bende sınır oluyorum ne demek sen artık evlendin bizim soyadınızı taşıyosun eee nolmus yani sanki tapulu malimizsin demeye getiriyolar bana da artık anan baban el demezler mi eski kafalılar iste ne desen boş cagdisilar
(403 puan) tarafından
Evwt aynen öyle tam bir geri kafalılık bazen yeterrrrrr diyr bağırdığımı hayal ederim ama sadece bir hayal :) maalesef canım gelini böyle görüyorlae ve zihniyetten asla çıkmayacaklar bak ben saygı olsun diye tek başıma onlara gidiyorum onlar beni ailemin yanına göndermeyevek nerdeyse. Bende tek gittiğimde direk kendi annemin evlne gittim madem öyle. Bizde kendi bildiğimiz okuyacaz napalım sende kendi bildiğini oku boşver aynı binadasın diye herşeyi söylemek zorunda da değilsin. Oğulları evlendi bırak evinin içine. Senln ailene gitmene karışamaz karışırsa da boşver daha çok git
0 oy
tarafından
Bence onların düşüncesi kendi ogullarinin karım köylü olacak diye korkuyorlar   
(829 puan) tarafından
Zaten catliyolar ben temizlik falan yaparken eşim çocuğa bakıyo diye kayınbaba diyo ki erkek kısmı da mi çocuk bakarmış falan kaynana diyo bizde hiç öyle bisey yoktu valla herşeyi tek yapardım herşey bana bakardı bende dedim devir değişti artık siz de değişim bence beni pek sevmezler çok laf soktugum için:)
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Sözüm meclisten içeri ama derler Yaaa o kim ko.pek tamda öyle onlar kimmm hadsiz anası laf edip duruyor ama ben yine gidiyorum 
(829 puan) tarafından
** ürür kervan yürür demisler:)
0 oy
(747 puan) tarafından
Ne haddine. Oyle bisey yapmazlar. Yaparlarsada cevabini alirlar. Evlendim diye onlar benim icin el olmiyor. Ne bos insanlar ya. Cidden boylelerine kotu gelin olcaksin hayret bisey ya. Bi dirlik huzur verin anasini satimm
(829 puan) tarafından
Zaten öyle yapıyorum artık aynı binada oturuyoruz ama sadece merhaba merhaba yüz versem beni yönetmeye calisacakti kaynana hanım şimdi laflarını seçerek konuşuyo
0 oy
(5,227 puan) tarafından
Ne hadlerine.  Kaynaınbbaam yok da maalesef buralarfa esleriniz devreye girmeli 
(829 puan) tarafından
Benimki pısırık o konuda baktım ondan hayır yok ben veriyorum cevaplarını eşimde bisey diyemiyo zaten haklıyım desin o da alır ağzının payını ortada kaliyo biraz
0 oy
(20,664 puan) tarafından
Benim kayınbaba sizlere ömür kaynanada karışmaz karışacak gbi oldu ben müsade etmedm dahada elleşmedi zaten gelinlerden bi bana ötegit diyemez :D öbürlerine kükrerde :D kız ha aynı binada oturmuşsun ha beraber 
(20,664 puan) tarafından
Allah sabır versin eşin ne diyo bu duruma
(829 puan) tarafından
Valla önceden ailesiyle ilgili sıkıntılarımı ona söylüyordum hani direkt onlarla muhattap olmadan konuşurmusun diye tamm diyodu bilmiyorum ya beni kandiriyodu ya da konuşuyo anlamiyolardi baktım olacak gibi değil artık ben sesimi çıkarmaya başladım şu an eskisi gibi değiller laflarını seçerek konuşurlar bana karşı mesafeli davranıyorum eskisi gibi değilim böylesi daha iyi
(20,664 puan) tarafından
En güzeli inanki bende net konuşurum o yüzden bana öyle herkes konuşamaz iki gelin daha var onlara herşeyi derler bana diyemezler tavrımı baştan koydm yani
(829 puan) tarafından
Bide ben tek gelinleriyim ha insan biraz daha özenir ne bileyim aynı binada iki yabancı olduk şimdi böyle iyi mi oldu yapacak bisey yok kendileri istedi bunu
(20,664 puan) tarafından
Varya kaynana kayınbaba olmanında bi sınırı var işte niye aşarlarki bu sınırı boşver mesafeni kkoru hep
0 oy
(402 puan) tarafından
Valla biz de tam tersi durum biz gurbetteydik eşimin ailesi ve benim ailem aynı şehirdeydi. Memlekete gelince eşim annesigile ben annemgile giderdim. Tek gelince direk annemde kalırdım hep. Çocuklarıma iyi bakıldığını bildiği için kaynanam anneme hep dua ederdi.
(829 puan) tarafından
Kaynanan bakmıyo mu annen gibi
(402 puan) tarafından
Kaynanamın diğer dünürleri hep ölmüş malesef. Gerçi annemde 3 yıl rahmetli oldu ama çocuklarım küçükken çok destekcimiz oldu. Kaynanamda hep torun bakmakla geçmiş ömrü bize bakardı elbet ama diğer torunlarına da baktığı için annem kadar olmazdı.
0 oy
(1,381 puan) tarafından
En çok kaynanaya gittiğim halde ailemin evine gidince hemen eşimle konuşup laf yapıyorlar ama onlara o fırsatı vermiyorum artk ailem laf etmiyorsa onlar da edemez 
(829 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Değil kaynanam kayınpederim kocam bile karışamaz ki dinen karışmaya hakları yok zaten. Ben bursada yaşıyorum ailem İnegöl'de 45 dk mesafemiz var anneme giderim işime gelmezse kaynanama gitmem eşim yokken. Anamı babamı görmek zorundayım onları görmek zorunda değilim sonuçta..
(829 puan) tarafından
Utanmasalar ananı babanı unut diyeceklerdi nerdeyse bir ara bana
(5,297 puan) tarafından
Ay yok günahım kadar sevmem ikisini de ama Allah var her seferinde sorarlar annenlere gittiniz mi bak gidin ihmal etmeyin diye
0 oy
tarafından
Yapamazlar karışamazlar zaten eşim konusturtmaz onları eltime söylenirler bana gelince sesleri çıkamaz niye kocam saolsun ha ardimdan diyolardir ama kendileri konuşup kendileri dinliyodur
(829 puan) tarafından
Işte ne güzel eşinizin arkanızda olması benimki pısırık söylüyorum sesini cikarmiyo doğru dürüst sen yapamazsan bennyaparim o zamn dedim ben başladım ağızlarının payını vermeye artık bisey diyemiyorlar
tarafından
Boşver konuş kizzz

İlgili sorular

+1 oy
61 cevap 1,008 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ebruulina (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,049 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 932 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (230 puan) tarafından soruldu