0 oy
889 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler eşim bu ara bir oyunu bağımlılık haline getirmiş resmen telefonu elinden asla düşürmüyor akşamda oynuyordu yine online bir oyun yazismali baktım yazıyor birşeyler bende eğilip baktım Elvin nick'li biri tüh ya tekrar deneyek yazmış oyunda karşılıklı oynuyorlar. Bende kapat o oyunu sil hemen dedim güldü bu arada kızın oyuncu profilinde kız çizim oyuncu resmi vardı. Bende aldım kızımı geldim odaya yatırmaya 15 dakika sonra geldi al bak telefonu ben kadın olduğunu bile bilmiyordum sen nerden biliyorsun falan diye bağırmaya başladı baya bağırdı annesi bizde geldi bağırma dedi defol dedim bende telefonu verdi al oku diye aldım baktım kadının oyuncu profili değişmiş yazışmalarda sadece o size söylediklerim var,belki sildi belki silmedi bilmiyorum şuan da da benimle konuşmuyor deffol dediğim için. Hem suçlu hem güçlü evli barkli adamın online oyunda kadınla oynayıp yazismasi nedir Allah aşkına tüh yeniden deneyek nasıl bir üslup bunu ilk defa oyun oynadığın bir adama bu kadar rahat söyleyebiliyormu insanlar ben gerçekten anlamıyorum gece gunduz hep bu oyunu oynuyor sürekli bu oyun için uykusuz kalıyor resmen sabahlara kadar oynuyor saçma sapan birşey bide

16 Cevaplar

+1 oy
(2,156 puan) tarafından
Karşı tarafın kadın olduğunu nereden anladınız yani genelde erkekler de kadın profili kullanıyor oyunlarda. Yani benim eşim de oynuyor bilgisayarda ve sesli konuşma oluyor. Bazen kadın da denk geliyor, salonda olduğu için ben de duyuyorum yani yeniden denemek oyunla ilgili bir şey. Bence eşinizin bu kadar sevdiği bir şeye saçma sapan demek yerine siz de ona katılın. İndirin, onun kadar olmasa da arada birlikte oynayın. Sonuçta bundan keyif alıyorsa, kısıtlamak onu mutsuz eder. Birlikte mutlu olmanın yollarını arayın 
(52 puan) tarafından
Nick'li elvin011 di üstelik oyuncu profilinde çizim olarak kadınlı bir resim vardı ayrıca 10 aylık bebeğim var benim malesef vaktim yok
(2,156 puan) tarafından
Kadın olmayabilir yani isteyen istediği ismi yazar, istediği fotoğrafı koyar ki bu değilse başka biri kadın olabilir. Verdiğiniz tepkiyle haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz sanki. Yani sorun oyun oynaması mı oyunda bir kadınla oyun hakkında konuşması mı? Bence buna karar verip sakin bir dille başka zaman konuşun. Bizim de 10 aylık bebeğimiz o uyuyunca oynuyor, bazen ben de oynarım oyun yani hobi gibi düşünün. Onun vaktini planlaması lazım sanırım
(52 puan) tarafından
Oyun oynamak başka tabi ki oynayabilir robot değil sonuçta ama bildiğiniz gibi değil asla elinden telefon düşürmüyor çocuğuyla ilgilenmiyor kayınvalidem bile sinir oldu kızım sil bu oyunu dedi bana düşünün. Gece sabaha kadar oynuyor ise gidiyor işte oynuyor tuvalette bile oynuyor. Oyun hakkında konuşmasını da geçtim ben hemen siliyorsun oyunu dedim kahkaha attı beni takmadı ben odadan çıktıktan sonra 15 dakika sonra gelip telefonu elime veriyor bak diyor konuşmalara kadının profil fotosu değişmiş ve bu bana hiç normal gelmedi bu nokta da da bana kadın olduğunu nerden biliyorsun ben ismine dikkat etmedim diye balkonda bağırıyor
-Reklam-
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Söylüyorlar canim cok rahatlar belli ki oyunu baştan oynayalım dedi ne bilem =)
(52 puan) tarafından
Kızın suçu yok ki o nerden bilsin karşısında ki şerefsizin evli olduğunu
(5,399 puan) tarafından
Madem öyle masum birseey bende oynayacam de indir teline **** olsun
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Bu kadar oyun oynamasi yanlış kesinlikle o konuda haklısın qma online oyunlar da ayri keyifli oluyor. 
(52 puan) tarafından
Sabahlara kadar ama ise uykusuz gidiyor işte de oynuyor
(3,308 puan) tarafından
Aaa yok canim 1 saat oyna neyse de hayirdir yani.
0 oy
(8,582 puan) tarafından
Bir oyun huzuru nasılda etkiliyor.  Ah şu erkekler beyinlerini az kullansalar ne işleri var cidden online oyunda.  . Affetme bi kacgun bence 
(52 puan) tarafından
Kız affetme ne bağırdı çağırdı kendi küstü arsız
(8,582 puan) tarafından
Kendi suçunu bastırıyor bağırarak.
(52 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Tüh bidaha deneyek lafınısadece senin eşine söylemiyor gurup halinde oynanıyor oyunlar ve isteyen giriyor guruba sadece senin eşine yazmıyor yni o lafı gruptaki herkes görüyor belli o kadın da farkında değil kimlerle oynadığının 
(52 puan) tarafından
Valla bilmiyorum bile öyle saçma sapan birşey
tarafından
Ama iki kişilik oynandığını biliyorsun :)
(52 puan) tarafından
Çünkü tekrar oyuna girdi ben onunla kavga ederken ekranda gayet sadece onun karşısında bunun profili vardı ve oyunu bırakıp yanıma bile gelmedi
tarafından
Yazanın profili görünür çünkü sadece bak hiç bilgin yok ve tartışma çıkarıyorsun durduk yere bence burda takılma gereken yer eşinin oyuna ayırdığı vaktin çokluğu olmalı boşu boşuna adamın aklına karpuz kabuğu sokma
(52 puan) tarafından
Zaten ondan çıktı konu sonra kendi kendime dedim ki sabahlara kadar bunu bu oyuna bağlayan ne var tam o sırada sohbet yerine yazıyordu baktım elvin011 nick'li biri. Oyuncu profilinde çizimli resimler olur ya onlardan bir kız resmi sonra telefonu bana al bak diye verdiğinde mor bir ekran olmuş oyuncu profili
0 oy
(113 puan) tarafından
Her erkeğin en az bir bağımlılığı vardır ya alkol ya karı kız ya maç ya da dediğin gibi oyun bağımlılığı bende bir zamanlar çok online oyun oynayan birisi olarak gerçekten çok bağımlılık yapan birşey sabah akşam oynardim nefes almadan yemek yemeyi unuturdum Rabbim o halden kurtardı beni şuan bebekle ilgileniyorum eşinin de ilgilenmesi gereken başka şeyler olmalı oyun aklına bile gelmemeli demeki bu insanın da zamanı var o yüzden çıksın yürüyüş yapsın kitap okusun bunlar iyi gelebilir tabi eşin önerilere açık biriyse 
(52 puan) tarafından
Kuzum eşim polis nefes alacak vakti yokken bile vakit yaratıp oynuyor deli oluyorum hadi oynasın yazismak nedir
(113 puan) tarafından
Yavrum diyorum ya sana uzun süre 3 4 online oyun oynadım çok da iyi oynardım o zamanlar da bekardim ne evli erkekler vardı yalak yavsakkk konusurlardi çoğu zaman karilarinin yanında sessiz karıları varken yazarlardi çoğu evli olduğunu bilmezdi o adamların ya sende oyunu indirceksin ya da o silecek başka yapacak birşey yok
0 oy
(79 puan) tarafından
Tepki koysan biraz. Belli ki oyun oynamaktan sseninle ilgilenmiyor vakit geciremiyorsunjz. Duzgunce karsisina geç anlat rahatsız oldugunu.  Anlattigin olayda da tabiiki sen haklısın. O kisinin profil fotosunun degismesi bende suphe uyandirirdi sahsen
(52 puan) tarafından
Kesinlikle bende burdan şüphelendim birde ben sil diyip odaya geliyorum hemen gelmiyor 15 dakika sonra geliyor telefonu veriyor
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Ne oyunu acaba ? Benim eşim pubgy oynuyor bende çok kavga ettim onun için 
(52 puan) tarafından
Yok fanim pubg değil bu değişik birşey anlamadım iki kişilik çok saçma bir oyun
(1,381 puan) tarafından
Benim eşim de oyun oynayınca kızlar da.oynuyor.denk geliyor ne bileyim kız olduğunu diye salağa yatıyor ama yemezler
0 oy
tarafından
Kendini haklı durumuna çıkarmaya çalışıyor

Sakın özür dileme 
(52 puan) tarafından
Asla dilemem öleceğimi bileyim dilemem
0 oy
tarafından
Ayy oyunlarda böyle çok insan var ya.bende kelimelik oyununu indirdim, vakit geçsin diye.rastgele modda açtım sırf adım var sadece hemen mesaj atmışlar merhaba tanışalım mı diye.sildim o insanlarla olan oyunumu.arsizlik bence bu 
(52 puan) tarafından
Kelimelik değilde çok değişik bir oyun iki kişilik ben de Trivia crack indirmiştim yazıyorlar diye hemen sildim ******** sen niye yazisiyorsun demi oyna oynunu yat
tarafından
Aynen öyle,yani oyun bu yazan oluyor evet ama önemli olan eşinin tavrı.gormezden gelseymis keşke
(52 puan) tarafından
Olur mu ben kızdığım halde tekrar oynadıkları için oyundan çıkıp yanıma bile gelmedi
tarafından
Ayy çok sinir bozucu valla,hem suçlu hem güçlü
0 oy
(3,687 puan) tarafından
Oyunun adı ne kız 
(52 puan) tarafından
Valla hiç bilmiyorum canım saçma bir oyun hayatımda gördüğüm en saçma oyun hatta
(435 puan) tarafından
Okeymi acaba benim eşimde ona bgimli olmus
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Bende oynuyorum bir tane online oyun yazışmalarda var kızlı erkekli dünyanın her yerinden insan var. Az önce birinin eşi girdi mesela oyuna onunla konuştuk. Normal konuştuktan ve ordakilerin evli olduğunu bildikten sonra sorun yok bence. 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Allah kurtarsın.koca koca adamların ergenler gibi tek de oyun oynamalarına hiç anlam veremiyorum 
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Evli barkli adamin ne işi var ergen gibi oyunlarda ben hiç yakistirmiyorum valla sen haklısın 
0 oy
tarafından
Benim eşimi anlatıyorsunuz resmen sizin soylediklerinizn hepsini bende yaşıyorum bizde tartıştık bu oyunları oynama diye ama nafile 
0 oy
(14,757 puan) tarafından
Online hiç bir şeyi kabul etmem eşimde 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 327 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,238 göst.
19 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birkul (65 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 628 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
21 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cemile07900 (27 puan) tarafından soruldu

412,437 soru

12,416,374 cevap

45,043 kullanıcı

Kategoriler

...