Evlenmeden önce iyidi gorumce kizim dogduktan sonra degistimi noldu bilemiyorum sanki 10cocugun anasi akil veriyor bana sinirimi bozmaya basladi artik cocuk bu duser kalkar kafasini yere carpti ayağa kalkip dusuyor 8aylik olduu sıralayıp yurumuye calisiyo nöroloji bi ilac var onu al dedi doktorumda onu dedi baktim pahaliymis sonra kayinbabama soyledim yardim edin alalim ilaci dedim tamam dert etme alicam rahat ol dedi tamam dedim esimi aradi gorumcem :karin bebegin kafasinda kotu bi hastalik olmus neoldu annem soyldedi dedi esimde bagirdi ona niye yalnis anliyonuz yok oyle sey kafasini carpti onlem almak icin ilac alali demis dedi gorumcem:niye kafasini vurduruyo niye bakmiyo eriticek cocugu bi gun neler neler dedi bende duyuyorum tabi bisey demedim buyugumdur diye.. ama gercekten o kadar cok kalbimi kiriyorki artık gına geldi kavga edersem kotu olurum diye sessiz oturuyorum ya bi anne neden cocuguna kotu bisey olsun ister ya anlamiyormu hic acaba ne edim ben nasil agzini payini vereyim ona