0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (724 puan) tarafından
24 ağustosta esimle kaynimin dogum günüydü ikizler kaynim yurtdışında çalışıyor gemide haliyle neti de cok cekmiyor mesaj attim kutladim esime pasta bile almadim ama yinede kutladim tsort aldim bitane aman aman dogum gunu yapmayiz mutlu olmamiz yeterli ikimiz icinde ablam bugun yazmis ne yapicaz plan yaptin mi diye bende ufak bisey yaptim ama pasta almadim tsort aldim dedim kaynima da mesaj attim dedim askolsun niye haber vermiyosun yazmis iyi de burda olmayan cocuga ne yapabiliriz en fazla arama ya da mesaj olur ayrica esim icinde arayip dogum gününü kutlayin mi demem gerekiyor belki durumu yok ben arayinca yapmak zorunda kalacak ne bileyim ya alincak yer mi ariyo napyo anlamadim bende bisey demedim yarin kayinvalidemde buluscaz pasta aliriz artik dedim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kutlama yapmak kişiseldir. Şahsi olarak benim için kutlama kadar büyük külfet yok şu dünyada.
(724 puan) tarafından
Bizde hepimize bir pasta alinip kesilir hediye alinir ya da hediye karti aliriz birbirimize gorumcemlerle esime bisey almasam gonlu kalmaz o da bana almasa darilmam etmem ama kocamin dogum gunu ne yapacaksiniz mi demem gerek orayi anlayamadım
tarafından
Bence o davet edilecek yer arıyordu
-Reklam-
0 oy
(2,148 puan) tarafından
Belki senden habersiz bişey yapmak istememiş ama senin planına ayak uydurmak istemiştir çok abes bı durum gelmedi bana
(724 puan) tarafından
Bende onu düşünemedim ki hayatim ne bileyim simdi masraf yapabilcek durumu var mi yok mu bu zamanda belki ben arayinca yapmak zorunda kalacakti ondan aramadim yani biseyi yapsam ayri yapmasam ayri dert oldu artik bana
(2,148 puan) tarafından
İşte ikinizde birbirinizi düşünmüşsünüz yani ard niyetli görmedim masum görümce ahah:))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 650 göst.
8 Mart 2022 Aile kategorisinde Minikmucize (2,588 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 389 göst.
15 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Manas (1,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 571 göst.
0 oy
25 cevap 872 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Beden dili (4,697 puan) tarafından soruldu