+1 oy
565 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Burda postları okuyorum eşinden şiddet gören kadınları ağlıyorum çünkü aynısını yıllarca babam anneme yaşattı gözümüzün önünde hep dövdü aklıma geldikçe ve burda okudukça ağlamam geliyor kocam bana el kaldırmıyor öyle derdim yok Allah'a şükürler olsun ama burda okuyunca eski derdim kalkıyor ayağa dayanamıyorum hamileyim bide çok duygusal oldum nefret ediyorum öyle erkeklerden ölsünler gebersinler nefes almasınlar hepsi gebersin :(

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağzım açık okuyorum çoğunu 
(1,024 puan) tarafından
Hele ben şaşırmıyorum ama üzülüyorum çok içim acıyor inan
tarafından
Vallahi bende öyle çok üzülüyorum:)
-Reklam-
0 oy
(7,915 puan) tarafından
Ben bazılarına inanmıyorum 
(1,024 puan) tarafından
Bilmiyorum ama en kötüsünü bile gördüm baba evindeyken olmayacak değil aslında :(
(7,915 puan) tarafından
Biomiyom bacım bende yaşadım baba evinde ama ozm lar imkanlar farkliydi şimdi imkanlar farklı
(1,024 puan) tarafından
İnan annemle babam ayrıldı diye neredeyse kına yakacaktık o derece
(7,915 puan) tarafından
Bizde öyle bizim için ayrilmiyorlardi ama ben çok sevinmiştim ayrılmalarına :D
0 oy
tarafından
Allah öyle erkekleri bildiği gibi yapsın 
(1,024 puan) tarafından
Ölsünler gebersinler nefret ediyorum boylekerinden
(2,129 puan) tarafından
++ dunde ben post acmistim esimle ilgili daha dun yasadm
(1,024 puan) tarafından
:( Allah yardım etsin gerçekten zor bir durum hele çocuklar için ayrı travma
0 oy
(435 puan) tarafından
Evet kuzum bende üzülüyorum ama bazılarına inanmıyorum 
(1,024 puan) tarafından
Ben inanıyorum çünkü daha kötülerini gördüm malesef :(
(435 puan) tarafından
O anlamda degil kuzum kimisi yalan soluyor
(1,024 puan) tarafından
Ha olabilir bilmiyorum valla
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Az önce çocuğuna ve karısına yenmek yedirmeyen adamı okudum. Tepem attı
(1,024 puan) tarafından
Bende ondan etkilendim zaten o yüzden yazdım bunu içim acıdı hemde çok
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Bu durum çok hassas burda bu kadar kocam beni dövüyor şöyle oldu yazıp birgün sonra ev istedim ayağıma kapandı affettim diyor burda dram yapıyor aslında evin içinde öyle değiller yüzde 60 da senaryo .... Bir kaç kişi gerçek anlamda çaresiz ve gerçekten inanıyorum hayatlarının zor olduğuna ama buna bile isteğe göz yuman çok var 
(1,024 puan) tarafından
Gerçekten ailede bitiyor herşey kaç kere annem gitmişti ailesine anneannem geri göndermişti annemi öbür gün yine aynıydi :(
(7,108 puan) tarafından
Hayır çok yanlış söyledin ailede bitmiyor insanın kendi azminde bitiyor nice yetim öksüzler var ailesi olmayanlar var...  Hiç bir insan oğluna sırt dayamam ailem yok ama  evladım elimden tutup gözüme baktığı zaman dünyayı yakarım ayakta durmasınida kendime bakmasinida bilirim  bir ev içinde neler yapabilirsini anlatırdım ama isim var şimdi para aslında çok kolay kazanılır insanın içinde azim yada  ekmak elden su gölden sözü olmaması lazım ki birşeyler yapabilsin
(1,024 puan) tarafından
Orası öyle ama annem 6 çocuklu bir kadındı bu yüzden çalışma imkanı pek yoktu herkes için aynı şeyi söyleyemem tabi :(
(7,108 puan) tarafından
Ben 7 çocukla azmeden bir kız çocuğu biliyorum üstelik 12 yaşındaydı :(
0 oy
tarafından

Bazilarina inanmiyorum.

Bazilarinda da kadinlarin bu kadar ezik kalmasina inanamiyorum. Kendini bu kadar muhtac biraktigi bu kadar ezdirdigi icin bir cogunda kadina da cok kiziyorum  :'(

(1,024 puan) tarafından
Yorum yapmak istemiyorum bu konuda çünkü herkesin şartları farklı biz öyle söyleriz ama yaşananlar farklı :( keşke böyle olmasa keşke insan olsalar pislik insanlar
tarafından
Tabiki herkesin sartlari farkli, ama biraz da dik durmali kadin. Kendini sadece bir erkegin insafina teslim etmemeli. İnsan dedigin cig sut etmmis, en iyisi bile sapitabiliyor. Keske herkes insan olsa once evet dedigin gibi, Allah darda kalan herkese bir kapi acar dilerim.
(874 puan) tarafından
var gerçekten öyle ezik insanlar var şaşırtıcı ama öyle keşke hiçbir kadın kendini ezdirmese güçlü dursa
0 oy
(6,311 puan) tarafından
Birdaki eşleri görünce eşime binlerce kez aşık oluyorum gerçekten çok değişik kocalar var
(1,024 puan) tarafından
Öyle valla bende Allah'a şükürler ediyorum eşim iyi çok şükür ama yinede çok üzülüyorum derdim yok dert ediniyorum kendime :(
(6,311 puan) tarafından
Bende burdakileri okuyunca aklım bazen onlarda kalıyor her ne kadar tanımasam bile. Gerçekten insan üzülüyor birde ailede olmayınca çaresizliklerine daha çok üzülüyorum
(1,024 puan) tarafından
Rabb'im merhamet versin insanlarımıza :( yardım etsin inşallah huzur versin.
0 oy
(29,745 puan) tarafından

İmansız çok öyle 

(1,024 puan) tarafından
Pislik yaratıklar
0 oy
(158,046 puan) tarafından
bak bazilari salliyo ama aldatti soyle oldu boyle oldu agzimdan beynimden kan geldi diyip 2 gun snr ama biz cok mutlu bi ciftiz diyolar o yuzden inanma coguna
(1,024 puan) tarafından
Haklısın ama işte insanın vicdanıyla oynuyor bazıları

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 792 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 392 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gurbett (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 549 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu