Kızlar eşimin bir arkadaşı var hiç ama hiç sevmiyorum tek arkadaşı da o üniversitede yıllardır birlikteler. Bizim arkadaşıyla büyük bir kavgamız oldu yıllar önce benim yani bir keresinde bana seni Tokat kaynağı yaparım diye bir söz kullanmıştı ve sandalyeler hava da uçuştu çalıştığımız şirket ayaklandı ben eşimle bu kişi yüzünden kötü oldum. Sonra bir süre 3 yıl kadar eşim de konuşmadı küstüler. Aradan yıllar geçti konuşmaya başladılar çocuklarımız oldu onların çocukları oldu herşey geçmişte kaldı bir kere görüşüldü herşey çok güzeldi eşiyle bizi çok güzel misafir ettiler. Bu kişinin karakteri çok iyi inanılmaz güveniyor eşim ama çok patavatsız mesela 2,5 ayalında oğlumu emziriyorum zamanı gelmedi mi bıraksana artık diyor geçmişte kalan şeyler yüzünden ne söylerse takıyorum . Şimdi eşimin bu kişiyle tekrardan birlikte çalışma durumu var ve beni çok tedirgin ediyor mesela gecenin 2 sinde arıyor eşimi açmıyor telefonu tekrar arıyor insna düşünür bu kişi evli Müsait olmayabilir diye üstelik eşim müsait değilim diye mesaj atmasına rağmen .. siz olsanız eşinize karışır mıydınız iş konusunda birlikte iş yapma diye yoksa hiç karışmaz mıydınız