0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (197 puan) tarafından
Arkadaşlar adetim gecikti iki kere kan verdim iki kere test yaptım birşey yoktir doktor tarlusall verdi kullandım 12 11 gün oldu adet göremedim nedendir acaba aranızda yaşayan var mi

1 cevap

0 oy
tarafından
Arkadaşıma verdiler 1 kaç gün daha erteledi kullanmadı 10. Gun kanda 0 çıktı 13. Kanda 59.90 çıktı şimdi 7,5 8 aylık hamile bence bi daha kan ver canim 
(197 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım valahi kafam karıştı:(
tarafından
İstiyor musun canim,

Hormon baktırdin eğer baktirmadiysan süt hormonuna falan baktir canim
(197 puan) tarafından
Çok istiyorum canım doktor da dedi kullan gel tahlil yaptircam bekliyorum bekliyorum birşey yok :(
tarafından
Insallah olur kuzum inşallah❤❤❤Rabbım sana da bana da nasip etsin bir an önce❤❤

Simdi prolaktin baktir belki o yükselmiştir canim,benim 5 6 Ay önce öyle oldu olmma gereken zamanda olmadım 2 3 kere kan verdim negatif,hormon baktı prolaktin yükselmiş yasmin verdi kullandım ertesi gün geldi canim
(197 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun Cnm isteyen herkese inşallah

Yarın doktora gideyim olmadı kuzum tşk ederim:(
tarafından
Sakin moralini bozma bebeğim☺Gülümse bol bol enerjini yenile öyle git doktora❤
2,5 yıldır bebek isteyen biri olarak üzülmek hoc bir işe yaramıyor modunu yükselt bebisin yolunu öyle bekl❤❤❤
(197 puan) tarafından
Çok tşk ederim kuzum adet düzensizliği olunca moralim düşüyor Rabb'im en kısa zamanda ikimize de versin ins
tarafından
Benimde duzensiz bu ay nasıl oldu bak beni de umutlandırdı nankör vücudum sjsjsj

1 agustosta adet oldum,duzensiz zaten 40 45 günü buliyor,1 eylülde pembe leke geldi aha dedim düzene girdi ama sadece 3 gün falan toz pembe peçeteye silince gelen leke şeklinde devam etti günde 1 2 defa geliyor dedim kesin yerlesme öyle sevindim varya test yaptım yok umutlar çöp tabi sonra 20 eylülde geldi münafık sjsjs o da sanırım yumurtlama kanamasi falandı bilmiyorum köyde annemin yanındaydım gidemedim doktora,şimdide göğüs hassasiyeti var ama öyle böyle değil,22. Günüm hamile olamam bakalım sonu ne olacak☺☺Benim de duzensiz dediğim gibi kafana takma morlaini bozma yoksa süre daha çok üzüyor
(197 puan) tarafından
İnşallah hamilesindur canım ya benim de gohsum belim ağrıyor sonuç boş bir ara iyi oluyor yumurtan tembel dedi
tarafından
Klomen falan kullandın mi hiç canim yumurta gelişimini destekliyor bende cok ise yaramadı ama deneyi0 o Ay hamile kalanlar var
(197 puan) tarafından
Kullandım kuzum dedi yumurtan istediğim buyuts gelişmedi üstüne letu verdi oda aynı sonra adetim gecikti kan tahlili fln iki defa verdim yoktu teste yoktu tarlusal verdi adet olursan gel tahlil yapalım dedi işte 12 günden fazla oldu sanırım adet olamadım
tarafından
Git asko yarın hem beta hemde prolaktin baktir bence inşallah istediğin şeyi duyar gelirsin He yoksa da kesinlikle üzülme umut hep var❤❤❤
(197 puan) tarafından
İnşallah canım benim bence yoktur ama yumurtalık tembelliği demesin yeter :(
tarafından
İçini ferah tut kötüyu düşünüp gitme canim☺Sonucu da yazrwin bana❤merak ederim
(197 puan) tarafından
Tam canım yazarım hayırlısı ins❤️
tarafından
Insallah canim benim bol bol dua edivem sana ❤❤❤
(197 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzm
tarafından
Senden de canimmm☺❤❤
(197 puan) tarafından
❤️❤️amin Cnm
(197 puan) tarafından
Doktor gittim kuzum kist olmuş tahlil verdim burda paylaşım dedim başlık olmuyor
tarafından
Cok geçmiş olsun canim,ama adet olduğunda gider diye düşünüyorum.Bekwrkrn bende de olurdu sonraki ay bisey kalmazdı inşallah sende ki de ondandır
(197 puan) tarafından
İnşallah kuzum on gündür olmuş
tarafından
Gider canim o zaman içini ferah tut❤❤
(197 puan) tarafından
Tahlilerimi paylaştım canım anlıyor musun tahlilerden adetli değilim yaptı hormon testu
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 556 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gülhira (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 314 göst.
3 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tugceceribassss (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Fadime665577__ (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nazo01 (7 puan) tarafından soruldu

406,499 soru

12,191,798 cevap

36,713 kullanıcı

...