Toplamda 2 teyze 3 teyze kızı ben annem 7 eviz bir araya gelince her zaman ne almışlar nereye gitmişler para mal mülk muhabbetleri yapıyorlar ben bir iki kez gitmedim duydumki burnu büyük neydi ne oldu değişmiş kendini beğenmiş vb laflar tabiki kendimi 3n iyi ben biliyorum bakıyorum da yabancı komşular arkadaşlarım tam kafa dengiyiz çok cana yakın diyorlar gerçektende biraz öyleyim severim insanlığı hal hatır sormayı büyüklerimi bilmeyi
En basit örnek şehir dışına geldik eşimin işi nedeniyle her gittiğimde iki teyzemi annemden ayırmam bir çorap olsa bile düşünürüm ama diğer teyze kızlarım kendini sevdirmek için gösteriş için yaptığımı düşünüyor bir insan neden bu kadar kötü düşünceli olur benim yaşantım biraz farklı mesela eşim sürekli gezmeyi misafir sever cömerttir kısıtlamaz beni nasıl benim muhabbetim geçerse hemen farklı bir konuyu açarlar yeni birşey alınca göze sokarlar ben ise hayırlı olsun der geçerim bu kadar zıt karakter nasıl oluruz ...
Böyle durumda ne yapacağım bilmiyorum gitsem bir dert arasam bi dert sormasam bı dert