0 oy
967 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (229 puan) tarafından
Kızlar 11 aylık oğlum var en son 5 ayında aşıya götürdüm bir daha da götürmedim inanın aşı hakkında o kadar kötü şeyler okuyorum ki (aidin Salih gerçek tıp) artık aşılarını yaptırmak istemiyorum ama bilgim bana yetmez düşüncesi ile çocuğumun günahına girmekten çok korkuyorum ama en basiti hepatit b aşısının içinde ki etken maddelerle böcek ilacının içerisinde ki etken maddeler aynı günümüzde otizim geç konuşma epilepsi bir çok hastalığın sebebi bu aşılardan olduğu söyleniyor. İlaç firmaları bizleri müşteri gibi görüyor olmaları bizleri bir ömür ilaçlara bağımlı hale getirmeleri bana dokunuyor. Uzun lafın kısası aşı yaptırmayıp sonrasında çocuğunda sağlıksal sorunlar oluşan anneler var mı? Yani pişman mısınız? Yoksa iyi ki aşı yaptırmadım mı diyorsunuz? 

25 Cevaplar

0 oy
(439 puan) tarafından
 ben iki cocugumda hep yaptrdim bı sorun görmedim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hastanede bir kadınla karşılaştım. Çocuğu yaşıtlarına göre zayıf ve kisaymis ayrıca çok hastalanıyormuş. Doktor test falan yaptırmış. Yapılan aşıların hiç birinin tutmadığını hepsini tekrar yaptırmasi gerektiğini söylemişti. 
(457 puan) tarafından
Aaa gerçektenmi
tarafından
Oyle dedi valla. Gelisim geriligi yasamis cocuk. Asilarin hepsini birdaha yaptiracaklarmis
0 oy
tarafından
Ya ben anlamıyorum devlet bu aşıları karşılamasa devlete bahane bulursunuz Allah korusun çocuğun kanser olsa ilaçları kemoterapileri yaptırmayacak mısın ne farkı var onlarda ilaç ve onların içinde ne var onuda bilmiyoruz yapmayın bu çok bilmişlik bazılarının başına çok iş açacak çok 
0 oy
(869 puan) tarafından
Ben hastanede görevime başlayacaktım kimya teknikeriyim tabii eski zaman şartları annem 1 aşıya götürememiş beni işe başlamadan önce kan aldılar ve benim hepatit b aşım yok çıktı işe başlama günümü erteleyip hemen aşıları başlattılar sonra işe başladım 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 168 göst.
0 oy
6 cevap 454 göst.
0 oy
9 cevap 194 göst.
14 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Daisyyy (1,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 634 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Portakallltohumum (123 puan) tarafından soruldu

409,997 soru

12,327,102 cevap

39,123 kullanıcı

Kategoriler

...