0 oy
853 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından

İki buçuk ay önce üçüncü doğumumu yaptım fakat kalça ve basenlerim o kadar gelişti ki geçen seneki giydiğim pantolonlar bırakın popodan geçmeyi diz kapalarimin üzerinden ilerisine gitmiyor :'( çok takıntı eder oldum zaten kendim sıkıntı ediyorum vermeyecegim popo tekne gibi oldu diye bide herif arada dile getiriyor arada geçimsizlik yok gayette iyi anlaşırız ilk günkü gibi ama eşim zaten bekarlik donemmimizden belli hep zayıf olmamdan yana o zamanlar tabi 48 kiloydum öyle hoşuna gidiyor zevk meselesidir olabilir fakat ama ben bunu yanlış görüyorum insan sevdiği kişinin kusurlarini görmemeli kusurlarıyla sevmeli bana göre bu böyledir onunda sevgisine inanıyorum ama bir yandan da kırgınlık var içimde neden kilomu arada dile getiriyor 1.70 boy 78 de kilodayim kilom zaten basen ve kalça kısmımda o yüzden kendimde rahatsız oluyorum

Ben şunu yaptım da zayıfladım diyen arkadaşlar var mı aramizda ??

23 Cevaplar

0 oy
(1,125 puan) tarafından
Diyetisyenle birlikte hareket ediyorum canım haftalık program hazırlıyor bana göre hem aç kalmıyorum hem sütüm kesilmiyor sütüm daha besleyici doyurucu oluyor bebeğin kilo alımı da gayet iyi 40 günde 16 kilo verdim
-Reklam-
0 oy
(10,130 puan) tarafından
Benimkide 9 yıldır laf ediyo kilon az diye kilo al kilo ald diyo valla hiç umrumda bile değil 
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Aslında boyuna gore kilon cok yok, ama 48 kilomuydun 1.70 boya onu anlamadım aşırı zayıfmışsın belki adam sana hep oyle alıştıysa , malesef benmde dogumdan sonra göbek kaldı eşim onu dile getiriyo biraz bozuldum bende tatlıyı falan kestim, aslında kendi saglıgım icin ama oyle demesi yinede etkiliyor 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 241 göst.
0 oy
13 cevap 275 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (575 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,279 göst.
20 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu

411,097 soru

12,373,977 cevap

42,678 kullanıcı

Kategoriler

...