0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Hanımlar kayınvalidem 50 yaşında adet olduğunda ped kullanmıyor Çok da temiz birisi değil zaten ama o kadar İstanbul da yaşamış nasıl ped kullanmaz anlayamıyorum. Demeye de utanıyorum ama ciddi kötü kokuyor bir keresinde kendimi tutamayıp öğürmüştüm pis kokudan. Çocukları da demiyor anne kötü kokuyorsun diye ama hanımlar ciddi manada felaket bir koku. Sizce nasıl söylemeliyim çok çekiniyorum 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İyi de ne yapiyor? Allahım daha ne iğrençlikler. 
(2,206 puan) tarafından
Ay yorumuna çok güldüm:))))) post sahibi ne olur alınma :)
-Reklam-
0 oy
(800 puan) tarafından
Ne kullaniyor onu merak ettim 
0 oy
(5,752 puan) tarafından
Nasıl  denir bilemedim benim annemde 60 yasinda ama hic oyle denk gelmedim ustelik orkidde kullanmadi bezlerini tertemiz yikar
0 oy
(198 puan) tarafından
Bir iki tane iç çamaşırı bir paket ped al. Al katşına böyleyken böyle de anlat daha rahat olacağını daha temiz olacağını. Bittiöi söyle ben sana gene aynısından alırım falan de. Direk kokuyosun dersen olmaz ama hediye gibi alıp verirsen daha iyi olur
(622 puan) tarafından
Kız donla pedden de hediye mi olur :D
(10,575 puan) tarafından
Benimde aklıma bu geldi :D ama kokuyosun falan değil de hani enfeksiyon olursun biri öyle olmuş şöyle olmuş mantar olmuş salla biseyler yaşlılarda daha çok oluyo vs. :D
(198 puan) tarafından
50 yaşına gelmiş etrafındakileri öğürtücek kadar kokan birine donla ped hediye olur valla neden olmasın yüzüne kokuyosun demekdense
(622 puan) tarafından
Ha yüzüne demişin ha don ped hediye vermişin aksine yüzüne söylemek daha mantıklı bence
0 oy
tarafından
Valla benim annem de kullanmiyo çok oluyo pedle baş edemiyorum diyo ama hiç koktuguna rastmamadim çünkü annem saat başı değiştirir bezini valla pedle alakası yok pislikten kokuyo kari bunu duzeltemezsin bacım üzgünüm 
(937 puan) tarafından
Aynen benimkide öyle vücudu alerji yapıyor pes e güzelce bezlerini temiz hazır koyar dolabına sürekli yıkar değiştirir başta insan kendine kokar yani demek ki o alışmış pisliğe değişmez çok hakllisin
0 oy
tarafından
nasil soylenirki boyle bisey yazik kırılır :( ama pedden degildir o emin ol normal bez parca kullanmak hic koku yapmaz daha saglikliymis. onun bir kadin doguma gitmesi gerek baska bisey vardir. Allah yardim etsin. 
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Bi paket pet al. Annem bak biz artık aileyiz bende senin kızınım. Ama bunu kullanmak gerek de. 
0 oy
tarafından
50 yas gec bır yas dgl yaslıda sayılmaz pek kndıde mı almıyor kokuyu
0 oy
(12,015 puan) tarafından
Beynim yandı ne kullanıyor peki
tarafından
çul çaput iste zaar :)))
0 oy
tarafından
Şimdi şöyle bir çaput mu kullaniyo ben yıllardır hazır ped kullanamiyorm eski pamuklu kıyafetleri kesip yapıyorum yada kumaş alıyorum tek kullanımlık kesiyorum sonra atıyorum 
0 oy
tarafından
Ped kullansa inan daha çok kokar. Bez falan o kadar koku yapmıyor. Vücut temizliğine dikkat etmiyordur. Oda söylenmez ki. Kendi kızı falan farkındaysa onların söylemesi gerek. Bi tek çocuğu çekinmez heralde o konuda. 
0 oy
(1,302 puan) tarafından
Canım benim kayinvalidem de takmıyor ve gerçekten çok kötü bir durum oedi geç külot bile giymiyor 
(457 puan) tarafından
Külotsuzmu geziyor yani :)
(1,302 puan) tarafından
He kız eteği götünün arasında kulaç atıyor resmen kayın pederim kaç kere uyardı regl olunca bez kullanıyor oda sürekli paçalarından aşağı sarkiyir regl bayrağı sjsjsjsj yemin ederim gerçek ya şaka gibi dimi sjsjsjs
(457 puan) tarafından
Ayyy gözünde canlandı şimdi hxhsjdjdjdjdjd

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 171 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 642 göst.
15 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 438 göst.
15 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Pimpiriklibiranne (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,315 soru

23,678,245 cevap

310,085 kullanıcı

...