0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,635 puan) tarafından
Ayy kızlar kızım 11 aylık ve beni çıldırtıyor üstünü altını değiştirirken çok ağlıyor nasıl bırakır bu huyunu. Eline bişeyler veriyorum oyalansin diye hemen kaçmak istiyor çoğu zaman o kaçıyor ben yakalıyorum derken beni çok yoruykr ayy bugün de ishal mi olmuş ney 6 kere bez değiştirdim yordu vallahi

7 Cevaplar

0 oy
(5,753 puan) tarafından
Belli bir donem yapıyorlar geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(26,522 puan) tarafından
Benimki kollarını geçirirken bir feryat ediyorki sesini bir duyan olsa dövüyorum veya kolunu sıkıştırıyorum sanar kendi kendine alışsın diye bekliyorum bizde onuncu ay içindeyiz 
0 oy
(811 puan) tarafından

Benim bebeğimde o sıralar başladı bezini veya üzerini değiştirirken kıyametler koparmaya 

Şu an 2 yaşında tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum eşofmanı giydirmeye çalışırken kaçıp gidiyo eşofman elimde arkasında dolaşıyorum bende bazen yalvarıyorum artık oğlum nolur şunu giy diye

Bazende sabah bezini çıkartmam için kendi geliyo bez bez diye. Çocuklar çok garip :D

0 oy
(710 puan) tarafından
Benimkide 15 aylık kaç aydır senin dediğin şekildeyiz, altını üstünü hiç değişmesem, anadan üryan gezsee....
(1,635 puan) tarafından
İnşallah unuturlar
0 oy
(80 puan) tarafından
10 aylık benim kızım da sürünmeye başladığından beri öyle ne yaparsam yapim kaçıyor bende kovalıyom mecbur inşallah abi süresi vardır ve geçer
(1,635 puan) tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
tarafından
24 aylık kızım 1 yasında aglama krızıyle baslayan ust ve bez degıstırme rutını suan benı tokatlama tekmeyle devam edıyor işin kotüsü asırı can yakıyor 
(1,635 puan) tarafından
Hahahaha nolcak böyle bilmiyorum ya bazen sabrim taşıyor bağırıyorum
0 oy
(3,460 puan) tarafından
14 aya yaklaşıyor hala öyle benimki de 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 389 göst.
28 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.
0 oy
1 cevap 141 göst.
0 oy
17 cevap 376 göst.

Kategoriler

1,493,722 soru

24,404,993 cevap

350,435 kullanıcı

...