0 oy
381 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Iyi aksamlar hanimlar ya moralim cok bozuk bebegim mama icmiyor daha 2 aylik zorla versem hele kesinlikle icimiyor agliyor sizin basiniza grldimi hic cok kucuk oldugu icin zorlayamiyorum sali doktora gidicem insallah ama benim gibi bebegi olan annelrrin basina geldiyse neler yaptiniz nasil icirdiniz ?

4 Cevaplar

0 oy
(9,238 puan) tarafından
Biberon emziği degos canım
tarafından
Emzik degisince hic icmiyor ya degistirdim mamada degisti ayni
(9,238 puan) tarafından
Emzik damaklı alman lazım
tarafından
Biberonda damakli emzik oluyor mu ki onu ilk defa duydum normal emzigi damakli sadece
(9,238 puan) tarafından
Civilde var canım benim bebekte aynı içmedi doktor onu önerdi burdan bır kac arkadssada önerdim cocuklar içmeye başladı.foto atardım ama attım emziği alıstı benimki normaline.
tarafından
Bi deniycem onuda insallah ise yarar tesekkur edrrim
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından
O mamayi begenmemis olbilir cnm  ondn sutun yokmu neden mama  acaba 
tarafından
Sutum hastanede yoktu sonrasindada emmedi ya icim aciyor sut mevzusu olunca cok uzgunum gercekten
(1,265 puan) tarafından
Ozur dilerimm kuzumm bazilsri sut oldgu halde mams veriyirda destek amacli ondn susnnhala sutun varsa enzrmk icin ugrssabilirsn bnce alir. Daha kucuk cnku
(13,313 puan) tarafından
Yani girdim çıktım girdim çıktım yazmayayım dedim yanlış anlamayın hala niye bu soru soruluyor ve üstelik muhtemelen bir anne tarafından. İyilik olsun veyahut tecrübe öğrenimi olsun sorulmamalı artık diye düşünüyorum. Sütü yoktur, emzirememiştir, doğuştan meme reddi vardır ki ağzına hiç sürmedi benim oğlum iteledi hep. Sağlık sorunu vardır. Bu sorular anneyi üzer de üzer. O yüzden yazdım.
(1,265 puan) tarafından
Ozur diledim yukarda farkindysan cnm kotu anlmda sornadim tsbikide uxulsun istemem niye kirayimki bnde bi anneyim sonuc olrk
(13,313 puan) tarafından
Cevabı aynı anda yazdık özrünü gördüm canım. Olay sana yüklenmek değil zaten asla.
tarafından
Sütüm cok az var onuda kesjnlikle emmiyor bir ara uzuntuden kesildi birden saginca cok az geliyor vicdan yapiyorum hergun cerineylul317
tarafından
Tesekkur ederim aslis
(1,265 puan) tarafından
Kuzum tabikide her bebek bir degil ama sutm.var dedin azda olsa yanls.anlamadysam.onu sagarak cogalatailirsin biberonlada sutunu icrebilirsin bbegne iciyrsa tabi
tarafından
Oyle yapiyordum basta aman sütten eksik kalmasin yavrm diye ama uzuntuden kesildi 30 cc birak onun ceyregi bile cikmiyor :(
(13,313 puan) tarafından
Benim de günde maksimum 60 cc çıkıyordu yenidoğan zamanı zaten 22 gün sonra kesildi.
tarafından
Ayni benimde oyle ama hala vicdan yapiyorum sanki benim hatammis gibi surekli sorguliyorum neden olmuyor diye
0 oy
tarafından
Tüm mama tüm biberon markalarını aldım asla biberonla içmedi 

Sütüm azdı 4 aya kadar çay kaşığı ile verdim 4 .5 aydan sonra 60 CC su azcik pirinç unu ve iki ölçek mama karıştırıp çay kaşığıyla çok kati olmayacak şekilde verdim 5 5 buçuk aylıkken kaşık mamasina geçtik hero baby 7 aylık arada arı mama verdim şuan 15 aylık sütu bardakta içiyor :D sadece biberondan su içiyor 
tarafından
Zorlu bir surec olmus ya :) :(( 60 cc kac saatte bir verdin acaba pirinc unujun tadinimi begendi acaba bebis
tarafından
Kuzum Bebelac maması tatlı pirincunu daha tatsız biberonla benim kızın sorunu bence :)
tarafından
Aynen bende ona sasirdim pirinc ununa :) bebelac cidden tatli bir mama bir ara tadina baktik hepsinin :))
0 oy
(13,775 puan) tarafından
4cı ayda mama takviyesi istendı 

İçmedı merhaba kızım mama değiştirdim bebelac gold içiyor biberon değiştirdim lansinoh içiyor ilik değil bi tık sıcak içiyor sınırlanırsa kucakta hafif sallayarak ev içinde gezdırıp veriyorum içiyor 

Bunları anlamam için kaç gün geçtı kafayı yedim 

Sakin olmalısın ki bebek stres yapmasın 

Gözlem yap hangı şekilde içtığını çözersin 
tarafından
Inanirmisin hepsini yapiyorum bende lansinoh kolik grnis agizli olandan kullaniuorum icmeyince salliyorum ama hucbirjne yanit vermiyor ya bu kadar kucuk bebegin istahimi kapandi anlamadim
(13,775 puan) tarafından
Loş işikta dene bide
Başta almadı benım kız da
Şimdi beni emmıyo
Sadece gece emiyor
Gündüz sağmaktan helak oluyorum
tarafından
Ay sorma ya sagmak gercekten cok zor hangi marka yi kulaniuorsun sagmak icin ben elektrikli aldim o bile ise yaramadi elde daha iyi cikiyordu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 112 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 136 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygu0404 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (523 puan) tarafından soruldu

409,703 soru

12,316,376 cevap

38,842 kullanıcı

Kategoriler

...