0 oy
131 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Iyi geceler kizlar ya canim inanilmaz sıkılıyor icimde bir bosluk var gecmiuor bir turlu. Birde evde yalnizim canım sıkılınca cikio gezecegim ya da iste dertlesebilecegim bir arkadasim yok arkadas edinemedim bir turlu esim bir gun evde bir gun calisiyor askeri personel. Yalniz kaldigim gunlerde bunaliyorum bebegim var ama yinede sıkıliyorum.  Var mi benim gibi olan yalnizliginiza nasil care buluyorsunuz ?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben bacım ben.benim eşim hep gece calisiyor sebze halinde calisiyor 2de 3te gider ben tek kalirim.10 yaşında kizim var ama o da erken uyur.yalnizligima çare bulamadim:)) film izlerim telde uğraşırım falan işte sonra uyku modu.benim de hiç arkadaşım yok 3 yıldır evliyim gurbete gelin geldim.
tarafından
Evet degil mi ya insanin icinde bir bosluk oluyor cocukta olsa film tel falan doldurmuyor bu acaba neyin boslugu anlamadim ibadet eksjkligimi bilmiyorum ya
-Reklam-
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Aynı ben ne yapacağımi şaşırdım cana yakın bir arkadaşta edinemedim. Seneye tayin yazdırmak istiyorum memleket de çok uzağız. Ben psikolojikmen kötü hissediyorum artık ne yapacağını bilmiyorum ehliyet kursuna başladım ama orada da arkadaş edinemedim herkes ders bitince hemen çıkıp gidiyor konuşmaya bile fırsat yok. Allah yardımcımız olsun sen hangi sehirdesin?
tarafından
Valla onceden ben istemezdim yanizlik derdim simdi yalnizim ama mutsuzum onu farkettim :( bend3 ehliyete yazildim ayni sekilde oturdugum yerdede yok kimse istanbuldayim ya sen
(1,784 puan) tarafından
Yakınmisiz keşke aynı şehirde olsaydık görüşürdük Tekirdağ bende Doğu görevi falan yaptınız mı?
tarafından
Yeni evli sayilirim :) ama onumuzdeki yil olucak galiba siz peki
tarafından
Keske ayni yerde olsaydik ya aynen gorusurduk can sıkıntımız olmazdi sosyallesirdik beraber ne bilim biseyler yapardik
(1,784 puan) tarafından
Bende yeni evli sayılırım bu Şubat ayında evlendim 8 ay oldu. İki kere Suriye görevi yapmış eşim 4.Dogu bölgesi kaldı. Nerelisin peki?
tarafından
Esim suriye gorevi yapmadi dogu gorevi var ama daha burada zamanimiz var ben pek gitmek istemiyorum ama baxende degisiklik olsun diye gitmek istiyorum.Ben vanlıyım sen nerelisin
(1,784 puan) tarafından
Kahramanmaraşliyim bizde Van Ağrı Muş tarafı yazmayı düşünüyoruz
tarafından
Bizde o taraflari yazicaz istanbula geldinmi hic gezmeye falan
(1,784 puan) tarafından
Haftaya yada bu hafta sonu gelmeyi düşünüyoruz. Nereleri gezelim önerilerin var mı?
tarafından
Bir cok yer var ya o kadar guzel ki. Ama senin zevkini bilemem ne tur yerlerden hoslanirsin ? Islami acik hava avm bir suru yrr var deniz
(1,784 puan) tarafından
Fotoğraf çekilirken güzel görünen her yer:)
tarafından
Adalar besiktas rumeli kavaği emirgan kanlıca beyazit kapali carsida cok guzel
(1,784 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️ keşke aynı şehirde olsaydik
tarafından
Rica ederim keske
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Kızımın dosyasinj bulamıyorum 
tarafından
düzenlendi
Getir 'e söyleyin getirsin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 521 göst.
0 oy
14 cevap 1,551 göst.
0 oy
8 cevap 191 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 487 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sakin 13 (36 puan) tarafından soruldu

406,105 soru

12,175,504 cevap

36,648 kullanıcı

...