0 oy
799 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar ben bundan iki ay önce hastanye gitmiştim boynum için flim çekecektim gridim  flime. Telefo da içeri almıyorlar eşimde defalarca aramıştı beni o günden beri dışarı cikmama ma izin vermiyor markete bile annemin evine bile gidemiyorum ya  ya kaynimi benimle gönderecek ya annesini  bende artık gitmiyecem çünkü her yere velimle gitmek istiyorum bu sabahta yine hastanede randavum vardi  eşim pisliği dedi ya annem yada kardeşim gelecek yoksa gitmiyecem die bende gitmedim az önce yine msaj attip böyle yasamicagimi boşanmak istediğimi söyledim daha ne yapa bilirim lütfen yardımcı olun 
-

12 Cevaplar

0 oy
(2,312 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yaziklar olsun esine ya o zaman sen benle gelceksin de onlarla gitmem de ne zamana kadar gelebilicek elbet işi olucak gelemez
tarafından
Yemin ederim öyle bir haldeyim ki kendimj öldurmemek için zor tutuyorum ne bu evden gide biliyorum nede bu evde kala biliyorum eşim olacak pislik askerde gelemez benimle
(2,312 puan) tarafından
Kiyamam kuzum ya :( cidden bilirim babamda boyleydi hala boyle degismiyor asla annem her gun aglardi bir bakkala gidemezdikk
tarafından
Ya sizin adinazada üzüldüm ben Kendimi öldürecem. Başka çarem yok ya  gecen gün adet oldum evde ped yok beni aradıne bende ped almaya gidecem dedim bana ila dedi 18 yaşında erkek  kardesi var oda seninle gelecek ila dedi ama ben utanıyorum koca erkeğin yanında ped alayım tabi alamadım kızımın bezini kulandim yer yerim pişik olmus
(2,312 puan) tarafından
Ayy cidden bu kadarda olmazz asla kendine zarar verme o koca bozuntusu adama hayati zindan et surekli sende ona kiskaniyorum kiskaniyorum de baski yap sana yasattigini yasasin sinir bozucu
tarafından
O ******** kocam beni defalarca aldatı 4 yıl aynı insanla aldatı beni  ben sadece yok olmak istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinin güven problemi var sanırım 
tarafından
Evet var beni aldatı o bana güvenmiyor ama Allah şahidim bu güne kadar tek yanlış bir şey yapmadım ben
tarafından
İşte kendisi o pisliği yaptığı için herkesi kendi gibi zannediyor

Bı akrabamız da öyle her bo.ku yiyo eşinin kapı önüne bile çıkmasına izin vermiyo
tarafından
Peki ne yapacam nasıl davranacam
(1,403 puan) tarafından
işte kişi kendinden bilir işi.
tarafından
Valla canım işin çok Zor ya kabullenecen ki bu dahada zor yada ailen destek çıkacaksa bitirecen bu işi
0 oy
(3,298 puan) tarafından
Hastanede adam mı yeniyor öyle düşünüp seni sıkıyor.
(3,298 puan) tarafından
Kıskanç mi sorunu ney
tarafından
Bana güvenmiyormus. Araba falqn çarpacakmis bana
(3,298 puan) tarafından
Allah Allah. Araba sana da çarpabilir deseydin tedavi olsun canm altta yatan sebeb ne iise.
tarafından
Allah belasını versin tedavi olmuyor
(3,298 puan) tarafından
Beddua okuma yine de dua olur sen çekersin
 Evlilikte birçok sorunla karşılaşabiliriz önemli olan neler yaptığımız
0 oy
(2,046 puan) tarafından
Şaka gibi süründür bence
tarafından
Nasıl peki  süründireyim
(2,046 puan) tarafından
Bin türlü yolu var ufak ufak evdeki rutinleri bırak triplen yetmedi artır yetmedi dayanamıyosan boşanmayı göze alabiliyorsan terk et ne bu güvensizlik yani
tarafından
Bende terk etmeyi düşünüyorum hani askerde işte  günahım geliyor
(6,719 puan) tarafından
Neye günahın geliyor allah aşkına askerde napıo sanki sana emir vermekten başka her yere annesiyle kardeşiyle yollamak ne yani
(2,046 puan) tarafından
Aldatmış demişsin bide gözünü seveyim bir şey demek istemiyorum
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Sende aynısını ona yapsaydın sen bana güvenmiyorsun bende sana güvenmiyorum sürekli görüntülü yada mesaj yada neredesin falan deseydin 
tarafından
Zaten bu adam beni defalarca aldatmış bir adam
(1,540 puan) tarafından
Öyle olan insanlar aldatmadan korka kendisi gibi sanıyor galiba
tarafından
Ola bilir ama ben kimse için değil Allah korkusu için aldatmam asla
(1,540 puan) tarafından
O öyle düşünmüyor iste gidecen diye korkuyor
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Allah akıl  versin eşine 
tarafından
Allah olanida alsın inşallah
0 oy
(187,518 puan) tarafından
bu aralar ailemde hastane problemi var telefonla ariyorum acilmayinca bemde cinnet gecirme noktasina geliyorum meaaj atiyom ses atiyom saydiriyom şu konuda esin hakli bana gore hastane isi oldumu bi ben iyim merak etme hersey yolunda gibi mesaj atsan problem bu kadar buyuyup bu noktaya gelmez
tarafından
Peki diyelim ben bir hata yaptım artık bu ömur boyunca böyle mi olacak
(187,518 puan) tarafından
şuan esin sinirle naptini bilemeyip abartmis bak 20 dk once ben neler soyleyip ses attim bi bilsen ama insan cinnet gecircek noktaya geliyo konu sagliksa hastaneyse
0 oy
tarafından
Aslı aslı aslı kendıne gel kuzum artık cık su esaretten hasta bu adam yarın haberlerde ssnı gorucez dıye korkuyorum ne yapıcahı bellı degıl bak 
tarafından
Ya yemin ederim. Sana  zere ceseretim yok.  Çünkü ben biliyorum babamın  kapısına gitsem iki dakika içerisinde geri gönderecek beni benim elimde bir sürü darp raporlarım var  ailem onca şeye rağmen tek bir şey yapmadilar
tarafından
Daha once de yazdım aslı su yasadıgın hayattan daha kotu ne yasayabılırsın? Adam psıkopat resmen devlete sıgın
0 oy
(6,719 puan) tarafından
Mesajla söylenmez canım böyle şeyler alıp karşına konuşsaydın o gün hastaneye gideceğini bilmiyor muydu da zırt pırt aramış 
tarafından
Askerde şuan o yüzden masj attim
0 oy
(4,884 puan) tarafından
Ay  Allah sabır versin sana ömür mü geçer öyle ya. 
tarafından
Geçme yemin ederim ben artık yaşamak istemiyorum
0 oy
tarafından
Ben gerçekten daha fazla dayanamıyorum 
(239 puan) tarafından
Allah sabır versin bacım kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin sürekli postlarını okuyorum
tarafından
21 yaşındayım 7 seneleik  evleyim
(239 puan) tarafından
Kaç çocuğun var çok erken evlenmissin
(239 puan) tarafından
Evin ayrı sanırım
tarafından
2 çocuğum var biri 6 yaşında biri 2 yaşında evet  küçük  evlendim evim ayrı  altli üstlü oturuyoruz
0 oy
(1,570 puan) tarafından
O zaman eşin seninle gelsin canım . Benimki de ilk evlendiğimde öyleydi .her yere kaynana kayınbabayla giderdim . yürüyüşe bile çıkarmazdı .artık bi işim varsa eşim varken yapıyorum  hastaneye falan onunla gidiyorum .başka türlü çözüm bulamadım
tarafından
Eşim askerde  canım gelemez bide burada da olsa benimle gelmez ki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 559 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Catzzz (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 422 göst.
0 oy
4 cevap 596 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (1,387 puan) tarafından soruldu
0 oy