Ben tahammül edemiyorum kızlar. Hiç hoşlanmıyorum eşimin anne babasından. 3.5 yıllık evliyim başta çok iyi davrandım ne istedilerse yaptım baktım iş birlikte yaşamayı istemeye kadr geldi. Sürekli dip dibe olmak istiyorlar evlerimiz ayrı ama birlikte yemek istiyorlar. Eşim artık onlar olmadan bir şey yiyince kötü hissetmeye başladı. Her akşam onlara gidelim istiyorlar işten geliyoruz yorgun oluyoruz kimsenn umrunda değil hele bir akşam gitmeyelim aciklama bekliyorlar neden gitmedik diye. Onlarla yemek yemiceksek ille haber verelim istiyolar yani onlar dahil olmadan plan yapamaz olduk. Neyse 1.5 yıldır köyde yaşıyorlar. Şimdi tekrar buraya geleceklermis burda evleri var. Ben çalışıyorum gelip çocuğuma bakacaklar mis. Bana bir kere sormadılar bile çocuğa bakmamızı istiyor musun diye. Annem bakıyor şuan. Köyde herkese çocuğa bakcaz yanlarına gitcez demişler. Çocuğu asla bırakmak istemiyorum. Her gün arıyorlar çok mutluyuz oraya gelcez diye her gün birlikte olcaz ne güzel diye. Ben öyle bir hayat istemiyorum kızlar sürekli dip dibe olmak aile olamamak istemiyorum tahammül edemiyorum hiç ne yapicam mesefe nasıl koycam :(