0 oy
298 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (271 puan) tarafından

1 aylık oğlumu sünnet ettirmeye gidiyoruz çok kötüyüm canı çok yanar mı çok ağlar mı diye düşünüyorum sürekli. Masum masum uyuyor herşeyden habersiz :((( bu süreci nasıl kolay atlatabiliriz? Dua eder misiniz şifa niyetine bir fatiha okur musunuz?

14 Cevaplar

0 oy
(4,424 puan) tarafından
Hiç bir şey olmaz canm merak etme ne kadar küçükken yapılırsa o kadar çabuk iyilesiyorlar ilk üç gün zor geçer sonra bir şeyi kalmaz 
(271 puan) tarafından
Inşallah canım hemen gecer
-Reklam-
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Korkma. Boşuna stres yapıyosun erken yaptirmaken iyisi.

Bende gecen hafta 1.5 yasindaki oglumu sunnet ettirdim yapilirken aglamadi bile sadece igne yapılırken ağladı 
0 oy
(1,993 puan) tarafından
Biz de yakında yaptıracağız ben de çok korkuyorum canı yanar çok ağlar diye :( Allah kolay geçirsin bacım iğne yaparken çok ağlar hemen sarıl öp sakinleşsin sonrasını hissetmez zaten inşallah. Neler oldu bana da sonra müsait olunca anlatır mısın ben de bilmiyorum başımıza ne gelecek.
(271 puan) tarafından
Anlatırım tabii ki canım
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Oyyyyy kuzum ya,üzülme kız bişey hissetmez daha 

Hiç haberi olmadan iyileşecek
(271 puan) tarafından
Inşallah canım ya :(
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Sana tek bişey söylicem sonrasında iyi ki diceksin bizde küçükken yaptırdık hep İyi ki diyoruz şimdi ikinci bebeğime hamileyim bir oğlum daha olcak aynı şekilde yaptırcaz sen kremlerini aksatmadan sür ve ateşini kontrol et bu gece ve yarın sonrasında zaten iyileşmeye başlıyor şimdiden geçmiş olsun :)
(271 puan) tarafından
Ay inşallah öyle derim aldılar kuzumu şimdi:(
(7,456 puan) tarafından
Merak etme iğneden sonra bişey hissetmez calpol olsun elinde mutlaka ve kremlerini alın mutlaka canım
(271 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol. Her bezini değiştirdikten sonra krem filan mı sürmem gerekiyor? Doktor karton bardak filan koyun demedi sen koymuş muydun acaba koysam mı sence? Pipisi beze yapışır diye korkuyorum
(7,456 puan) tarafından
Hayır kendi idrarı ile iyileşcek demişti ki 4-5 günde topladı her alt açmada kremini sürüp bezini kapat ve sünnet olmamış gibi davranın demişti minik ya zaten hızlı iyileşir
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Allah damatlığını göstersin hiçbir şey yok korkma telaş yapma zaten birşey anlamıyorlar. İkinci gün biraz ağzısı oluyor bol bol krem sür 15 güne yarası 1 aya pipisi iyice geçti 6 aylıkken bizim 
(271 puan) tarafından
Amın canım sağol insallah
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Cok kolay iyilesicek ve ilerde iyiki yaptirmisim diyeceksin. Biz 23 gunlukken yaptirdik iyiki yaptirmisiz diyoruz. Ilk gun ilk cisini yapinca biraz agliyor ama geciyor. Doktorun dediklerine uy yeter
(271 puan) tarafından
Tamam inşAllah
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Canım tüm dualarım sizinle ama sünnet sonrası doktor da söyler zaten anestol var krem uyuşturuyor ağrı için benim kardeşim 6 sene önce bebekken sünnet olmuştu biz onu sürüyorduk iyileşme süreci 1 haftayı bulmadı diyebilirim benimde erkek daha 22 haftalığız bende bebek sünneti istiyorum bakalım bizim ne olacak 
(271 puan) tarafından
Sağol canım benimmm
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Ben de 2 aylıkken ettirdim çok ağlamadı sadece tombul diye pipisi içeri kaçtı pansumanı falan uzun sürdü zayıflayıp dışarı çıkmasını bekliyorum o yüzden her gün masajla ittiriyorum pipisini
0 oy
(579 puan) tarafından
35 günlültü bebeğim sünnet olduğun da iki de erken yaptırmışız. Sadece o gün 2 kere ağlıyor sonrasında iyileşiyor
0 oy
tarafından
18 gunlukken yaptırdım bilemedi bilr ilk cisinde ağladı sadece.  Dikkat et kagit bardak keser koyarsan çabuk iyileşir 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
3 buçuk aylıkken yaptırdım ilk gün ağladı sadece ikinci üçüncü günler huysuzluk etti falan 3 günden sonra normale döndü.
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Bisey olmaz canım korkma bizde 37 günlükken ettirdik zaten uyuşuk oluyo hissetmiyor emziğini de ağlarsa dye verdik girerken uykusu gelmis uyumus emzikle onlar sünnet ederken :)) 
0 oy
(537 puan) tarafından
Birşey olmaz Allah'ın izniyle korkma için rahat tut

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 329 göst.
29 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MARMELAT -_- (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mother.00 (488 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 273 göst.
0 oy
20 cevap 398 göst.

411,092 soru

12,373,899 cevap

42,672 kullanıcı

Kategoriler

...