0 oy
1,888 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet eşimle biraz asamadigimiz sorunlarımız var daha önce de yazmıştım ben bunu. 2 çocuğumuz var ve ben kendime sadece çocuklarımla bir hayat kurmama maddi manevi engel yok şu an eşim dışında o da yurt dışına gidecek zaten ama iç savaşım çok büyük. Hiç bir zaman kötü bir baba olmadı, elimde ve evimde hiç birseyimi eksik etmedi ,hiç bir isteğime gereksiz yada bosver demedi. İkimizin de ikinci evliligimiz. Çocuklarımızı beraber bu güne getirdik , gece kalkti çocuk da salladı,ben dinleneyim diye el kadar bebeklerle evde de kaldı. O kadar çok şey o kadar çok düğüm boğazım ki. Hayatta ondan başka güveneceğim kimsem yoktu hala öyle. Çok büyük savaş veriyorum bir yandan da bana hak etmediğim hayatı yaşatmasına  4 senedir kaçınılmaz sonumuzu soylememe rağmen kılını kipirdatmamasina canım çok sıkılıyor hazm edemiyorum. Sadece bir yuvamız olsun , kendi yagimizda kavrulalim istedim bu isteğim o kadar fazla geldi ki 4 senedir asla aile olamadık hep hayatımızda burnumuzun içinde birileri oldu hala kayinpederimin evindeyiz madden manen hiç sorunumuz olmadığı halde bu yıkık dökük evde yaşatıyor hiç affedemiyorum, hayatımızı değiştirmek için yurt dışına gidecek ben o ara boşanma dilekçesi vereceğim. H

Acaba hersey bitti rahata erdik derken ayrılmak gibi mi olacak aslında evet öyle olacak ama ben sevemiyorum artık daha dün de söyledim ben seni artık sevemiyorum diye. Sevmiyor muyum onu bile bilmiyorum 

28 Cevaplar

0 oy
(1,926 puan) tarafından
Sen bu konuda çok muallaktasın. Ve yaşadıkların boşanmak için yeterli değil gibi. Sabret arkadaşım. Bak ne güzel yurtdışına gidecek o ara düşünmek için fırsatın olur. Vicdanın rahat değil belli ki. Sende sorguluyorum kendini. 
tarafından
Evet canım inan çok sıkıştım. Alsinda yeterli ama gerçekten hakkını da yiyor muyum diye düşünüyorum sorguluyorum.2 evladım var onları anne baba ayrı hayata itmek de zoruma gidiyor
(1,926 puan) tarafından
Eşin iyi bir adam. Sadece aile ile yuva ayrımını yapamıyor. Boşanma fikrini at aklından. Ayrılık sana iyi gelecek.
tarafından
İnşallah artık bir an önce gider de bende kafamı topladım olmadı önüme bakarım iyice uzadı gidisi
(1,926 puan) tarafından
Dediğim gibi eşin iyi bir adam. Olumlu yanları çok. Mutlu olmaya çalışmalısın.
-Reklam-
0 oy
(87 puan) tarafından
Yani sadece istemediğiniz Bi evde oturduğunuz için eşinizi sevmediğinizi düşünüyorsunuz gibi Bi algı oluşuyor. Hiç bir şeyinden şikayet etmemişsiniz çünkü. Boşanmak kolay bişey değil ki daha önce de yaşamışsınız. Bence biraz daha düşünüp daha mantıklı Bi karara varabilirsiniz. Eksiklerini yanlışlarını ve güzel şeyleri güzel huylarını Bi tartmalısınız 
tarafından
Haklısın canım.  Artı alan yorumda daha detay anlattım aslında birçok kadına şımarıklık gibi görünüyor ama insanlarım ayda alemde görüp zor tahammül ettiği insanlarla beraberim.  Aylardır cikmazdayim
(87 puan) tarafından
Yani yaşadıklarınız üzücü şeyler tabi ki okudum yazdıklarınızı ama bunun için farklı Bi çözüm düşünseniz daha iyi olmaz mı? Sizi anlayabiliyorum ben de 3 senelik evliyim beraber oturuyorum kaynanam ve kaynatam la yazın 2 3 ay görümce in 2 küçük kızı gelip kalıyo şahsen bende tahammül edemiyorum çünkü mecbur değilim ama hayat şartlarımız bu şekilde burada kalmak zorundayım şu an mecbur onlara karşı susuyorum ama inanın eşimin başının etini yedim artık dayanamadı baskıma ablasını aradı gel al çocuklarını dedi. Yani biraz baskı yapıp bunaltsanız belki de değişir Bir  şeyler ya da en azından yurt dışından gelene kadar bekleyip döndükten sonra ki tavrına göre tekrar düşünebilirsiniz. Belki de evini ayırabilmek için yurt dışına gidiyordur
tarafından
Ben iyilikle de çirkeflikle de derdimi anlatmak için çok çabaladım canım. Allah senin de yardımcın olsun yine sen kaldırabiliyorsun demek ki maasallah. Ben yapamıyorum zaten evlenirken de yaparım diye evlenmedim evim duzenim ayrı evlendim
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Çoğu kişi birlikte yaşıyor sorunları var herkesin emin ol buda senin imtihanın sabret bazıları da ayrı ama huzuru yok eşi iyi değil madem eşin iyi sabret Rabbim bir kapı açar sana 
tarafından
Amin canim
 İnşallah demek ki hiç birsey dört dörtlük olmuyor. Ama uzun vadede can sikiyor
(3,028 puan) tarafından
Ayn öyle herkes istediği hayatı yaşamıyor malesef önemli olan eşin
0 oy
(90 puan) tarafından
Yorumlardaki uzun yazılarını bile okudum ve sana kesinlikle hak veriyorum. Hatan belki de o burda değilken ayrılacağını söyleyeceğin olacak ama bunun içinde haklı sebeplerin vardır çünkü yazdıklarından sağlıklı kararlar alabilecek biri oldugunu düşünüyorum. Yine de tekrar bu düşünceni gözden gecirebilirsin, karşına alıp konuşmayı deneyebilirsin.

Akşamdan beri eşim olacak adamla öyle büyük kavgalar ediyoruz ki artık bunaldım gerçekten bunaldım. Hani bir günde bu hale gelmiyoruz biz, bıktırdılar artık, haksız oldukları halde bağırınca hakli olduğunu düşünen başka bir cins var mı bilmiyorum 
tarafından
Teşekkürler canım.  İnan ki bu kadar detaylı anlatmak istemedim,  ama daha anlatmadiklarim bile var. Kimse ayrılmak için evlenmiyor hele ki ben 4 sene bekledikten sonra belamı bulmuş gibi hissediyorum kendimi. Ve evliliğe ikna süresi de uzun sürdü bir erkek 31 yaşında huzuru bulabilmisken neden sahip çıkmaz.  Varlık içinde yokluk çekiyorum,  4 senedir bana ait olmayan bir hayat yaşıyorum benim bir 4 sene daha ömrüm var mı bilmiyorum.  Ve gerçekten kaldıramıyorum ciddi anlamda deliricem
0 oy
(18,778 puan) tarafından
Bence bir süre kendine zaman ver dinle kendini ayrı iken nasıl hissediyorsun ona bak. Ha kararinda boşanma olursa dava açma açık açık önce de ben senden ayrılmak istiyorum bosanalim de sonra işi mahkemeye taşı 
tarafından
Teşekkür ediyorum canım
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Neden durumunuz varken ayrı eve cikmiyorsunjz ve gorumcen neden sizle yaşıyor yorumlardan gördüm kendi bebeğine bile bakmiyormus ayrica ev pismis eşin görmüyor mu bunları yurt dışına gidince sen o evde kalmaya devam mi edeceksin eşinle konuşmayı denedin mi ben gideceğim dedin mi neden haber vermeden gitmek istiyorsun 
tarafından
Öğretmenim canım ben evde kendi çapımda birseylwr yapıyorum. Yani evimi alıp başımı soksam madden kimseye el açmam Allahin izniyle. Yani canım inan ki kızı yaşında kadınlara gidiyor benim kız çocuğum var dedesi de olsa yanına ben tuvaletteyken bile gitse rahatsız oluyorum. Ben birkaç kez evden gitmek istedim eşim engel olduğu için rahat vermez diye o yokken ayrılmayı düşünüyorum buraya gelene kadar sindirir en azından düzenimi görünce rahat verir bari. Yatalak olsa bakarım hiç birimizin yarını belli değil. Daha anlatamadigim şeyler de var ben gerçekten bu çatı altında 1 dakika durmasam hak . 6 kardeşler kimse de ne gelir bakar ne evine sokar
(1,247 puan) tarafından
Bende yorumları okuyarak cvp vermek istedim kayınpederle Birlik yaşıyorum görünce hatırladım seni şöyle söyleyeyim benim eşim görevdeyken evimize gelemiyor diye sürekli ailelerin yanına gittim geldim hamileyken dahil sonra çocuk oldu yine aynı eşim arada geldi gitti ama sıkıntıyı ben çektim evi taşıyalım dedi ortada ev yokken eşyalar yolda gelirken biz gelmiştik ev Yok benim ailemin boş küçük bir yeri vardı oraya koyalım dedi bir dahaki gelişimde ev alırız dedi ben direk hayır dedim ya ev alicaksn ya kiraya gidicm sen Yokken ben bu sıkıntıyı zaten öyle böyle çekiyorum ne diye çocugumda sürünsün kii gerçekten öyle kendi ailemde olsa çocuğu asla istediğin gibi yediremezsn uyutma eğitim vs. Asla istediğin gibi olmuyor bir kere sen evde rahat değilsin illa iş yemek aş beklenir ben düşündüm kii zaten ben çocukla tek başıma bu zorluğu çekiyorum babasız büyütüyorum hem kendi hayatımdan hemde çocuğumun hayatından ödün vermişim daha fazla fedakarlık yapamam dedim kabul etmedim eşim ikna oldu hayır olmasada ben asla kabul etmezdm ki sonrasında aklımı kullanıp bunu yaptığım için sevindim çocuğumla evimde tek başıma yaşadım ama istediğim gibi yattım kalktım yedim içtim vakit geçirdim iki tarafta bir yere kadar sizinle ve  kocamda olsa bana bunu yaşatmaya hakkı yok keşke en. Başından burada ev tutup tek yasasaydim da orda burda sürünmeseydim diyorum velhasıl kelam dünya 3 gün ben bugün kendi rizam dışında birilerinin hizmetini yapmaya mecbur bırakılıyorsam bence o insan beni düşünmüyordur kaldi ki benim ailemij evinde her ne kadar rahat olsamda kendi evim kadar olamiyormusum anladım hayat ne getirir bilmiyorum ama ben yapamam ya yaşadığı çoğu şeyi okudum nasıl dayanmış dedim ben yapamam zora gelemiyorm
tarafından
Çok iyi yapmışsın çok da sansliymissin ki esin dinlemiş canım Allah dalm etsin. Ben artık işte tahammül edemiyorum yani eve biri ansızın gelecek diye aklım çıkıyor mesela tuvaleti eşim akşamdan akşama yıkıyor gün içinde gelen olsa giriyor öyle görüyor kime derdimi nasil anlatayım
Tek tek okuma nezaketinde bulunduğun için de teşekkür ederim.  Artık son noktama geldiğim için sanırım hersey daha da bir batıyor. Mutlu olamıyorum hiç birsey beni mutlu etmiyor halime şükredip sabredip oturamıyorum günden güne daha kötüye gidiyor. Mesela onca şey yaşattı kardeşi gitti evine Allah huzur versin ama bana açtığı  yaralar kaldı. Kocam dahil hiç biri e de hakkımı helal etmiyorum
(1,676 puan) tarafından
Mrs eris canım herşeyi gectim de kız çocuğumu dedesine güvenemiyorum dedin ya orda bitti bu iş Allah yolunu açık etsin eşinin kalbi yumusasin da ayrı eve çıkın inşallah yoksa bu dediğin ağır bişey en başta ahlak önemli
tarafından
Allah razı olsun canım. Yani insan gerçekten bu noktaya kolay gelmiyor
0 oy
tarafından
bırakın su rahat yasama merakinizi herşey yoluna girer ilerde.dunyada rahatlik yok.ha ayri eve çıkarsınız bu.sefer baska bi sorun cikar isteklerinizde diretmeyin kadere boyun eğin hersey daha iyi olacaktır.bu ikinci evliliginizmis yani evlilikler genelde daha rahat olayim hevesinden dolayi bitiyor istisnalar disinda
tarafından
tabi birlikte cok zor. ilk evliliği de bu sebepten mi bitmis esinizin.aile bi kenera bırakılmaz ama es bidaha gelir gözüyle bakilir.baska cocuklari yok mu ilgilenecek.gittiğiniz yer simdikkni aratmasin sonra.bence ansızın gitmek yerine aile buyuklerine meseleyi acip iki taraf orta yol bulsunlar.
(1,247 puan) tarafından
Milletin derdi başkasına kolay geliyomus gerçekten bakış acına şok oldum ya sz şimdiye kadar çok fazzlaa cefa çekip böyle geldi böyle gider diye razı olmuşsunuz yada okuduğunuz hayatlar size hikaye geliyor
tarafından
ilki canim.razi olarak gecti seneler.biz razi olalim ki allah da bizden razi olsun çektiğimz cefayi bize gonderen rabbimiz bizi bizden cok seven rabbimiz var dualar bosa degil.isteyin vereyim.dyor ve her zorlukla birlikte bir kolaylik vardır diyor.çok cektiysem de vicdanım rahat ve cefa ile birlikte gelen güzelliklere sukurler olsun
(1,247 puan) tarafından
Tabi ki şükürler olsun bende yıllarca eşimi bekledim çocuk tek büyüttüm hamdolsun dualarım kabul oldu.
Şöyle söyleyeyim insan sevdiğine kıyamaz Allah rızası için kocasının ailesine bakarsa bu onun Ecridir ama kadın istemiyor zaten başında konuşmuş anlaşmış sonrasında bunları yapması akıl işi değil kimsede Hz. Nuh a.s  ömrü yok bir değil beş değil yani ikinci evliliği diye katlanıcak diye bişey yok ki tekrar evlilik yapıcam demiyor
tarafından
Zaten insanın evladı varsa kizi erkeği yok tekrar evlilik yapamaz.  Ben yapamam en azından zaten madden manen de başımda bir erkeğe ihtiyacım yok ben sizin o yazdığınızı kaçırmışım. İlk evliligimden çocuğum olsa ikinci evliligimi de yapmazdim.  Allah sizin de cektiklerinizin ecrini versin ,bende çok çektim İlk evliligimde . Hala daha çekiyorum. Esimin elinde avucunda olmasa bende kırar dizimi otururum onu zora sokmam. Ama eli ayağı tutan da tuvaletten çıkarken kendi parçasına 1 masrafa su dökmekten aciz olan insanın da pisliğini temizlemek istemememi gayet doğal buluyorum canım ayrıca 6 kardeşler kimse de evine almıyor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,241 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,347 göst.
6 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,766 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 516 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 671 göst.

412,314 soru

12,411,762 cevap

44,875 kullanıcı

Kategoriler

...