Evet eşimle biraz asamadigimiz sorunlarımız var daha önce de yazmıştım ben bunu. 2 çocuğumuz var ve ben kendime sadece çocuklarımla bir hayat kurmama maddi manevi engel yok şu an eşim dışında o da yurt dışına gidecek zaten ama iç savaşım çok büyük. Hiç bir zaman kötü bir baba olmadı, elimde ve evimde hiç birseyimi eksik etmedi ,hiç bir isteğime gereksiz yada bosver demedi. İkimizin de ikinci evliligimiz. Çocuklarımızı beraber bu güne getirdik , gece kalkti çocuk da salladı,ben dinleneyim diye el kadar bebeklerle evde de kaldı. O kadar çok şey o kadar çok düğüm boğazım ki. Hayatta ondan başka güveneceğim kimsem yoktu hala öyle. Çok büyük savaş veriyorum bir yandan da bana hak etmediğim hayatı yaşatmasına 4 senedir kaçınılmaz sonumuzu soylememe rağmen kılını kipirdatmamasina canım çok sıkılıyor hazm edemiyorum. Sadece bir yuvamız olsun , kendi yagimizda kavrulalim istedim bu isteğim o kadar fazla geldi ki 4 senedir asla aile olamadık hep hayatımızda burnumuzun içinde birileri oldu hala kayinpederimin evindeyiz madden manen hiç sorunumuz olmadığı halde bu yıkık dökük evde yaşatıyor hiç affedemiyorum, hayatımızı değiştirmek için yurt dışına gidecek ben o ara boşanma dilekçesi vereceğim. H
Acaba hersey bitti rahata erdik derken ayrılmak gibi mi olacak aslında evet öyle olacak ama ben sevemiyorum artık daha dün de söyledim ben seni artık sevemiyorum diye. Sevmiyor muyum onu bile bilmiyorum