0 oy
1,053 göst.
Diğer kategorisinde (5,400 puan) tarafından
Kimin oturması daha mantıklı sizce ?

Sonuçta oda annesi doğurup büyütmek kolay degil.

Ama bazı kaynanalar gelinin inadına oturuyor.

Ben cevapliyim benim kaynanam önde oturmayi sever kendi arabalari yok bana yer vermez kendi gecmek ister.

79 Cevaplar

0 oy
tarafından

Onunda kocasının arabası var bızımde dıger ıkı oglununda gelını de kadın ılla one oturma gıbı bır takıntısı yok:) bı yere gıttık mı herkes kendı arabasıyla gelir ıstedıgı yerede oturur. Zaten hrpımızın 2 cocugu var arkadada cocuk koltukları takılı kımseye yer yok:)

-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Kayınvalidem oturur hep hiç sorun etmedim açıkçası 
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Çocuktan önce arkada oturuyordu ama şu an kızım hiç sevmiyor babaannesini o yüzden ben arkada kızımla oturuyorum mecbur :d
0 oy
tarafından
Annesi sonuçta oturabilir ama kaynanam istemez sen otur diye ısrar eder eşimde anahtarı bana verir hak geçmesin ikinizde önde oturun diye :)
0 oy
tarafından
Bence annesi otursun yani
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Bazen ben bazen kendi ama ilk evliyken kayinvalidem cok israr ederdi kocanin yanina otur diye
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Bizim arabayla.gidyorsak teklif ederim öne oturmasını oturmaz sen otur der arkaya geçer onların arabasında zaten öne oturur ben arkada
0 oy
(800 puan) tarafından
Arabayi kimin kocasi kullaniyorsa o oturur :)
0 oy
(30 puan) tarafından
Ben otururum one ama kaynana otursa da bisey demem otursun diye teklifte etmem onlarda bisey demez zaten o sekilde:)
0 oy
tarafından
Bizde arabayı kim kullanırsa onun eşi oturuyor :) kaynım kullanırsa eltim, kayinpederim kullanırsa kayinvalidem,eşim kullanirsa da ben  :)
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Bende bnu anlamıyorum. Yani önü baska yere gidiyorda arkası 1 km önce mi indiriyor. Yanlıs anlama lafım sana degil. Bunu bir gurur meselesi yapıp önü kapcam diye kosan kaynanalara. Rahmetiyle bizim hiç olmadı bu. Biz hep ikimiz atkaya oturup sohbet ederdik. Kac kere kızım sen kpcanın yanına gec dedi. Anlamıyorum vallaha billaha. Babmla bir yere giderken babam one otururdu hep ama adamın boyu cok uzundu arkada kafası tavana deger egmek zorunda kalırdı ondan. 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Bizimki bayılır one kurulmaya. Kendi arabalarında da bizim arabamizla gitsek de hemen öne yerleşir. Oyleki dogumuma gelmişti memleketten sezeryan oldum üçüncüye. Doğumdan sonra 10-15 gün oldu rahat yürüyordum oturup kalkıyorum ama tabi hala yaram taze bazen acıyordu. Neyse eşim aldı bizi yemeğe götürecek kendisi oturdu öne ben arkada çocuklarla. Bebeğim cam kenarında pusette 2 küçük kızım arka koltukta zaten hoplayıp zipliyorlar durun oturun diyorum yok en son eşim gaza basınca kızım kucağıma bı düştü bı bağırdım ağlamaya başladım sonra bana diyo keşke sen öne gelseydin gel öne otur. Allah'ın belası yola çıkmadan daha dedim ki ben bunlarla otursam beni çiğner bu çocuklar dedim hiç duymamış gibi yaptı.
0 oy
tarafından
Kayinvalidem sen gec diyor bana israr etsem de kendisi gecip arkaya otiruyor 
0 oy
(20,669 puan) tarafından
Aman ne farkeder yaa hiç anlamam şu muhabbeti
0 oy
(770 puan) tarafından
Bennnnnn ısrar etmediği tek şey bu ya sen otur der hemen arkayaa geçer beni şaşırtıyor :D 
0 oy
tarafından
Ha ön koltuk ha arka koltuk fark etmez bu yüzden önde ben oturuyom akdkffk
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Arabanın ön koltuguna oturmakla doğurup büyütmeyi bağdaştıramayan ben :D 
0 oy
(183 puan) tarafından
Benim kaynanam öyle değil beni oturturur öne ben oturmam onu oturtururum bazende kendiliğinden öne geçiyor bazende kendiliğinden arkaya direk oturuyor o şekilde 
0 oy
(123 puan) tarafından
Hep ben otururum  :)
0 oy
(13,893 puan) tarafından
Ben hep yer verdim ama oturmaz sen geç der bana

İlgili sorular

0 oy
74 cevap 1,359 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,639 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
73 cevap 1,067 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
67 cevap 1,769 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde seren55 (1,542 puan) tarafından soruldu

412,316 soru

12,411,913 cevap

44,880 kullanıcı

Kategoriler

...