0 oy
131 göst.
Aile kategorisinde (1,079 puan) tarafından
Kizlar b12 vitamini eksik cikti kizimin (benimde dusuk zaten surekli) doktor bi fisfistan bahsetti agzina skliyomus internetten falan alabilirsin dedi var mi kullanan onerilerinizi bekliyorum

6 Cevaplar

0 oy
(3,996 puan) tarafından
takviye yazmadi mi dr , agizdan sıkılan d vitamini biliyorum da b12 bilmiyorum
(1,079 puan) tarafından
Yok canim direk al kendin dedi ozelmis devlet karsilamadigi icin istedigin markayi alabilirsin dedi beyin gelisimi icin onemli dedi
-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Ocean aldık da dilinin altına sıkılması lazım asla sıktırmıyor 
(1,079 puan) tarafından
Dile bizimki de izin vermez heralde ya direk agza sikilsa nolur ki
(13,316 puan) tarafından
Ağzıma sıktım ben de ama çok takip etmiyorum aslında önemli
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Biz kullandik ocean microfer adı. Ama sen de emziriyorsan ignesini yaptır kendine. O daha çok faydalı oluyormuş sütten geçerek. Bu ay tekrar tahlil vereceğiz bakalım. Duzeldigini düşünüyorum.
(1,079 puan) tarafından
Hic oyle bisey demedi bana saglik ocagi yapar mi bu igne de ozel mi canim biraz bilgi verir misin
(1,376 puan) tarafından
Sizin de düşukmus ya yazması lazımdı zaten sağlık ocağının. 5 gün boyunca hergun sonra 5 hafta boyunca haftada bir sonra 5 ay boyunca ayda bir yapılıyor. Devlet karşılıyor. Olmadı tahlil verin sağlık ocağında düşük çıkınca zaten yazar doktor ya da siz isteyin. Benim oğlumum düşük çıktı o damladan verdi doktoru. Kuzenim de çocuk doktoru o da dedi ben düşük olan bebeklerin annesine iğne yazıyorum daha etkili oluyor dedi. Ben de gittim iğne yazdırdım zaten benim de düşukmus. Yarın kan vereceğiz bakalım.
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Kimin değil ki. Besinler besin değil artık.o yüzden b12 her bireyde sorun ek takviyeyi Canan Karatay öneriyor ama mesela bir doktor yayınlamıştı bilimsel bir makaleyi kapsül olarak vucuda aldığımız hiçbir vitamin ise yaramıyor. Çok kısa süreliğine yüksek görünüyor ama vücut onu kullanmıyor diyordu. Ne yapsak bende bilemiyorum 
(1,079 puan) tarafından
Evet ya herkesin dusuktur kesin
0 oy
(652 puan) tarafından
Benim de düşüktü kızımın da doktorumuz emdiği için seninki yükselmeden onunki yükselmez önce seninkinin düzelmesi lazım dedi emziriyorsan eğer kendin de ilaca başla canım 
(1,079 puan) tarafından
Daha once verdigi b12 ler olur mu ki cok ictim simdiye kadar gidip bidaha yazdirmadan onlardan icsem
(652 puan) tarafından
Hiçbir fikrim yok canım en azından bı sağlık ocağına git kan ver ordan sana yardımcı olurlar kendin değerlerini yükselt ki bebeğine boşuna ilaç kullanmış olma benim de sürekli düşüyor bende sık sık kullanıyorum kızımın da düşmesin diye direk sütten etkiliyormuş bizdeki vitaminelri alıyorlar sonra bizde de alacak vitamin kalmayınca analı çocuklu vitaminsiz geziyoruz :D
(1,079 puan) tarafından
Bi ara gidip kan vereyim canim tesekkur ederim
0 oy
(800 puan) tarafından
Ocean b12 kullandik kizima 3 kutu bitirdik agzina 3 damla veriyordum fis degilde kucuk cunku benimki. 3 ay sonunda baya artmisti yuksek cikti hatta :) bendede eksikti igne vurundum toparlandik 
(1,079 puan) tarafından
Anladim canim bende kan vereyim bi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 252 göst.
21 Nisan 2022 Aile kategorisinde nevinnzn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 56 göst.
0 oy
5 cevap 102 göst.
0 oy
3 cevap 147 göst.