Benim hem bu dünyada hemde ahirette asla hakkımı helal etmeyeceğim 3 kişi var sizlerinde varmı merak ettim
Kayinpederime canim ciksa yine hakkimi helal etmem hem evlenmeden once hemde evlendikten snra halada bize yapmadigini birakmiyo asla asla hakkimi helal etmiyrm cenazesine bile gitmem
Bnde kaynanamla kayinbabama asla hakkimi helal etmem evlendikten sonra bna bi laflari asla olmadi ama bekarken 3 yil boyunca duymadgm laf kalmadi ve onlar yuzunden kac defa aglayarak sabah ettim asla unutamiyorum suan bsy demiom ztn Allaha biraktim bn yine gorevimi fazlasyla yapiom ama hakkimi da helal etmiom
Bnm helal etmediğim yok Allah'a havale ettigim çok ben küçükken derlerdi ki birine hakkını helal etmezsen siratta beklersin o gelinceye kadar ondan korktum herhalde hep diyorum hakkım helal nasılsa Rabbim hepimize herşeyin hesabini soracak ahiret var
olmaz olur mu ya kaynimla eltime hic bi zaman hakkimi helal etmem cocugumu onlar yuzunden kaybettim ve hala benimle ugrasiyorlar Allahlarindan bulsunlar iyi niyetin nankoru onlar...
Ben kayinpederim e asla ve asla helal etmeyeceğim geçenlerde kavga oldu evde biz bir durioz kaynana görümce falan ayni evdeyiz yani adam bana ne dese iyi ben seni hiç istemedim gözüm tutmamisti en baştan beri dedi karnimdaki çocuğa kadar sövdü sildi o gün bu gündür baba demiom tir şoförü kendisi eve geldiğimde zamanlar odama cekiliom cikmiom onla karşılaşmamya çalışıyorum inşallah Allah'ından bulur
Var cnm merak etme tek degilsin
Olmaz mi .rabbim her şeyi görüyor. Ve susuyorum daha 6 yaşımdan beri bana hayatı zindan eden insanlar unutmadım....
Var kuzum disimdan ediyorum diorum.ama icten hala unutmadim yasadiklarimi.bu yuzden tam.helal etmis sayilmiorum.heralde. tek kisi var benim allah sorsun ne sorcaksa
Kinci biri degilim ama benim bile var yasananlar nasil dokunduysa artik helal diyesim gelmiyo
Eşim veya kendi ailemden yok ama evlenmeden önceki hayatımdan hakkımı asla helal etmeyeceğim tek bir kişi var
Olmaz mi ciğerleri parca parca olsada asla affetmeyeceğim birsürü insan var..
Tabikide var kaynanam bana hiç bişey almadığı gibi kızına aldıklarını anlatıyo sinir oluyorum aynı ev ve bana aldığı eşya kıyafet onlarıda ben giymiyorum koltukta yatıp kalkıyorum artık bel ağrılarım başladı Allah sorar..
Evet. 1 kişi var.
Var canim hele hamikeyken birdi üç oldu
var canim kendi annem ve babam
Var hemde çok kişi var
Eltime asla hakkimi helal etmem
1,502,249 soru
24,528,650 cevap
359,873 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın