0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Abartılcak bşy yok sadece meraktan soruyorm evlenmeden önce eltim bu arada 2aylık evli whatsaptan durum atsam hep yorum atardı şimdi bakmıyo bile kaynanamda artk bakmıyo birlik oturuyolar bu arada kaynanamda eskiden bakardı hiç bi sorunumuz da yok anlam veremedm ama sinir oldum birazcık değişmelerine tek bu değil çünkü Siz olsanz ne yapardınız 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aman görmezlikten gelmek geri dur bosver. Birbirlerine yaranmaya çalışıyor şimdi onlar . 
tarafından
Aynen öyle haklısın
-Reklam-
0 oy
(14,144 puan) tarafından

Hiç takmazdim :D

tarafından
Ben her bku kafama takıyorm
(14,144 puan) tarafından
Kendine edersin kimseye bir şey olmaz amannn hiç isim yok da durumuma kim bakmış şimdi bakmıyor diye takip edecem☺️kız bırak herkes istediğini yapsin
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Hiç bir sorununuz yoksa takma. 
tarafından
Yok ama hep bi beni kıskandırma derdinde öyle davranısları var
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Ben zaten bakmasınlar diye gizlemişim bende onları görmüyorm sona almışım kısacası takılma herkes aynı değil çünkü 
(775 puan) tarafından
Ay bu benn. :))) Bende öyle yapıyorum bazen görmelerini istediğim durumlarda onlarada açıyorum paylaşımı :))
0 oy
(13,917 puan) tarafından
Direk sorarım 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bende onunkikere bakmazdim 
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Bakıyorlardır bakmadan duramazlar ☺☺
(52,106 puan) tarafından
eslerinden bakiyorlardir diye düşünüyorum.bende
(3,556 puan) tarafından
Okundu bilgisini kapatınca bakıldığı görünmüyor canm
(52,106 puan) tarafından
o zaman kendiside görmüyor cikmiyo sanırım
(3,556 puan) tarafından
Yok görünmüyor
0 oy
tarafından
Ben senin yerinde olsaydım İnan umrumda olmazdı
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Onları WhatsApp ta sona al görme boşver 
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Bi tartışmanız olmadıysa takma bence güzel aklına yazık onlara yoruyorsun. Kiz bide şey sorcam onlar şimdi birlik ya hani sen ayri mi gitcen
0 oy
(52,106 puan) tarafından
normal resim mi atiyosun
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Belki de sizi kıskanıyor görmek istemiyordur. Kayınvalidenizin telefondan da sizi sona almış olabilir yan yana gelince anne artık durumlarıma bakmıyorsun yoksa telefonun mu bozuldu deyin ama eltinizi söylemeyin onu zaten umursamadığınızı anlasın.
0 oy
(1,671 puan) tarafından
Hemen aklina niye kıskanma gelsin bende bakmiyorum cünkü merak etmiyorum bu simdi bnm onlari kiskandigimimi gösteriyo bakmak zorunda degil ki ne var send merak etmiyosan onlarinkine bakmazsin olur biter sorma bence niye bakmiyon diye merak etmiyom derse ne dcem bozulursun yani
tarafından
Ben salk mıyım soraym  niye bakmıyosn diye kıskanc oldugu tamamen ortada belli tek bu konuda değil her konuda kendini hissettiriyo
(1,671 puan) tarafından
Diger konulari bilemem ama wp durumlarinda bakmadiginda sorun etme bence
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Konuşmada okunduğunu gizliyorsa duruma bakınca da baktığı gözükmüyor.
0 oy
(272 puan) tarafından
Benim görünenlerim kaynanam hepsi aynı bakmaz lar güya bana küsmüşler çok ta umrumda sende takma kendilerine göre sebebi vardır bosweer 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 353 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
21 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 257 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 441 göst.

412,678 soru

12,424,562 cevap

45,408 kullanıcı

Kategoriler

...