0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (662 puan) tarafından
Bir ayrdir var bı gelip gidiyo oyun oynuyo benimle sanki ama bugün daha kötü dişçiye gitsem bişey yapar mı delik oluştu hamilelikte dolgu yapar sağlam dişim aslında hiç de dişçiye gitmedim napicam doktoru aradık bişey yapamayız ama yinede istiyorsan gel demiş napim akıl verin nasıl geçer 35 haftalık hamileyim 

1 cevap

0 oy
(2,076 puan) tarafından
Bende çok çektim hamileyken ve daha sonrasında hep acile gidip serum yiyip geliyordum ama sonra tekrar aynı canm evde yapabildiğim şeyleri yap sarımsak karanfil le zeytin yağını karıştı küçücük bir kaba 2 gün beklet sonra dişine sür ağrıyan yere damlat gargara yap günde kackere benimkini hep bunlar kesiyordu cok zor rabbim yardım etsin 
(662 puan) tarafından
Valla kafayı yiycem evde denenmedik şey kalmadi bı kesilse az kaldı zaten doğuma sonra gider cekerdim
(2,076 puan) tarafından
Bende öyle yaptım canm sabrettim dogum yaptıktan sonra 1 ay çektirmeye ugrastim devlet çekmedi sinirlerin üzerinde bilmem ne çocuk gibi agliyordum artık çekin beni kurtarın diye bisey yapamıyoruz bu bu hastaneye gidin gittik o tekrar aynı dr a gönderdi esim sinirden çatladı direk ozele gittik 250 tl verdik çektik geldik sukur kurtuldum
(662 puan) tarafından
Özele gidicem bende ama gitsem bişey yapar mı boşuna muayene ücreti vermiyim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 163 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fatma salihaNur (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
30 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma salihaNur (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
5 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tuna-Tugra (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 185 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses... (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,649 soru

23,807,286 cevap

317,731 kullanıcı

...