0 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (534 puan) tarafından

Merhaba kardeşler:) bilen bilir, zor bi surec geçiriyorum. Ve bu süreçte bebeğimle eskisinden daha iyi ilgilenmem gerek ve ona hiçbir şekilde negatif yaklasmamam gerek. Ama son dönemler farkettim ki bebegimin sürekli memeye yapışık bir halde olması beni çok bunaltıyor. Su anlamda yanlış anlaşılmasın, çalışmam lazım ama bu durum benim önümü kesiyor. 17 ayına giriyor bu ay. Kilosu, sağlığı yemesi gayet yerinde. Çalışmam gerekiyor artık önümüzdeki 3 4 aylık sürede iş bulmam lazım. Bu sekilde çocuğu bırakmam mumkun değil anneanne veya babaanneye. Gece emmek için belki 3 4 saatte bir kalkıyor, emmeden uyumuyor gündüzleri bile. 2 yaşına kadar emzirmekte fayda var ama uyku eğitimi verebilcek psikolojide değilim. Emzirmeden uyutmayı en kolay bu sekilde birakabilirim. Memeden kesenlere sorum, şuan beni anlamıyor. Eski yontemlerle biraktiricam mecbur. İlk etapta geceleri vermeli miyim? Yoksa birden kesmeli miyim?

6 Cevaplar

0 oy
(1,244 puan) tarafından
bunu dene izle olmazsa bu şekilde o zaman bu yöntemi dene 

https://www.instagram.com/p/CeCK4n-tfB0KAXRVhrF7c5Jtx2dUovQTRTfwB00/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
(534 puan) tarafından
Bakicam çok teşekkür ederim ❤
(1,244 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Ben bi anda kestim canim ilac tedavisine baslamam gerekiyordu. Eczaneden ilac aldim mastit olmamak icin. Zaten diger ilaclarlada emzirmem mümkün degildi. Annem seni son kez emziriyorum dedim cok agladik yani hop kolay degil. O istedikce ben agladim falan. Sonra trip atti küstü bana. Geçti yani. 
(534 puan) tarafından
Bakalim ben de ilk etapta konuşarak halletmeye calisicam ama son çarem mecbur sabır taşı vs olcak
0 oy
(924 puan) tarafından
Bende sabir tasi aldm sürdüm icmedi bi daha gecede vermedm bi defadan biraktirdm tahmin ettiğim kadar zor olmadi
(534 puan) tarafından
İnşallah İnşallah de öyle olur ben de onu kullanmayı düşünüyorum yada karabiber sirke vs. İlk etapta bunlarsiz yöntem denicem son carem artık o olur
(924 puan) tarafından
Ben ne denediysem ise yaramadi burdan duymustm hemen aldm ilkinden ise yaradi valla
0 oy
(3,344 puan) tarafından
Keseceksen bir kere de kes canım yoksa hayatta bırakmaz ben sabır taşıyla kestim iki günde bıraktı memeyi her gelişinde sür kokusundan yaklaşmaz bile 
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Hem gece hem gündüz bırakmalısın sadece 1 hafta geceleri zorlar ondan sonra rahatlarsın 

Gündüzde aklına geldikçe soracak ve sabırla vermeyeceksin ben direk yara bandı yapıştırdım ve meme yara oldu acıyor dedim. Biraz zor oldu ama oldu 
0 oy
(973 puan) tarafından
Bir sabah bir kalktım sütten kesiyorum dedim ve kestim her ikisinide ki benim çocuklarım daha küçüktü 13 ve 14 aylıklardi hiç psikolojileri falanda bozulmadi ilk gece huzursuz olacağını bildiğim için bebek arabasını iyice temizledim içeriye aldım o gece bebek arabasında uyudu uyandı biraz ekmek ve su verdim tekrar uyudu gündüz yaninda hiç uzanmadim sürekli sıfır yaka giydim akşam saatlerinde parka goturdu babasi iyice yoruldu uyurmadan yoğurt verdim böylelikle üç dört gunde unuttu memeye el sallayarak kesenler nasıl kesiyor bilmiyorum uzun uzun konuşmalar yapıyorlarmış ben tercih etmiyorum bu şekilde 
(534 puan) tarafından
Yaaaa, çok dert ediyodum kendime. Yarından başlıyorum valla ne kadar erken o kadar iyi benim için inşallah seninki gibi kolay gider süreç. Ben şey düşünüyorum karabiber sürüp ama yanında meme uf olmuş doktor ilaç verdi vs onu sürüyorum şimdi tadı eeeh iğrenç ama istersen bak dicem vercem aklıma o geldi :D iki tarafın da gönlü olsun :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aykar1 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 210 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.