0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından
Benim eşim dans hareketlerini yapmayı çok seviyor kızlarınla oynamayı yorgunum falan etmiyor kızları sırtına bindirip şınav çekiyor ilgileniyor yani ....

Sizlerin eşleri nasil kızlar.... 

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok yorgun olmadığı müddetçe oynar sürekli kucağına alır sever okşar sevgisiz bırakmaz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sürekli oynar ikisiyle 
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Bizimkide oynar 
0 oy
(414 puan) tarafından
Bnm oğlum kendi zorla oynatıyor :)
0 oy
(130 puan) tarafından
sadece oynamaz gece birlikte bakariz birlikte tikariz 2 tane oglumuz var biri 3 aylik biri 2 yasinda her anlamada cocuklarimizi birlikte buyutuyoruz sukurler olsun ❤
(634 puan) tarafından
Çok şükür diyelim
0 oy
(973 puan) tarafından
Oo adamın en büyük keyfi 
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Sabah 7 de çocukların sesine uyanıp 1 saat onlarla oyunlar oynar sonra ise gider sırf onlarla oyun oynamak için erken kalkar :D 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Ooo görmen lazım vala. Çok seviyor ya öpüyor oyunlar oynuyor parka götürür sağ olsn.  Yorgun haliyle bile gider gezdirir kızımı 
0 oy
tarafından
Spor yaparlar genellikle veya arabalariyla oynarlar ama en sevdigim huyu araba yikayacaksa veya biseylerini kontrol edecekse kesinlikle yaninda goturur ve eylenmis sekilde gelirler :)
0 oy
(302 puan) tarafından
Evet oynar bazen boynuna çıkarır evde araba sürer top oynarlar kule yaparlar ilgisinden mahrum etmez çok şükür 
0 oy
(13,769 puan) tarafından
Kizimiz 5 aylık oldu.  Eşim bu saatlerde en geç 1de kapatıyo dükkani . Kiz 7de gece uykusuna yatıyor halıyla göremior uyandırmak ıstıyo düzeni bozulmasın diye izn vermiyorum.  O da 7de kız uyanıyo dıye uyanıyor oynamak için 
0 oy
(264 puan) tarafından
Benim esimde oynar keyifle 
0 oy
tarafından
Evde yken oynar canim aama eşim sadece sabah kahvaltıda görüyorlar babalarıni saat 12gibi gelir sabah erkende kahvaltı ederiz sonra biraz oynat sonra giderler
0 oy
tarafından
En buyuk zevkleri futbol oynayip gooool diye bagirmak sjsjjs 
0 oy
(315 puan) tarafından
Eşim kızıma okadar düşkündürki bana bile güvenmez elinden gelse işe gitmeyip bakacak yani :)) buda çok hoşuma gider
0 oy
tarafından

Bazen o kadar dalıyor ki oynamaya bir an karşımda küçük bir çocuk var sanıyorum :D

0 oy
tarafından
Mutlaka oyunlar oynar. Sarılır, öper. Güzel kelimeler soyler. Baba-kız ilişkisini her daim yaşıyorlar çok şükür. Kızım kapinin anahtar sesini duyunca bile babacığım diyip çığlık atıp koşturur sevinçten :)
0 oy
(18,129 puan) tarafından
Bir oğlum var bütün gün ben bakıyorum baba gelince onu omzuna alıyor boğuşuyorlar resmen oğlumun kahkahaları yankılanıyor evin içinde o yüzden baba gelince hemen ona sırnaşıyoruz
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Ayyy eve gelmeden karnını doyururm oğlusun gelince biz yemek yeriz ben  hemen mutfağa iş bahane eşim ilgilenir bir fasıl daha doyururm karınlarını sonra  20 dakika yatak odasında ne yapmak istersem genelde yatağa uzanirim  ohh mis :) sonra meyve veya çay artık çıkamam :) o 3..4 saat dinlenmiş oluyorum iş yapsamda 
0 oy
tarafından
Kızımla Allah var çok ilgilenir ve dün hamile olduğumu öğrendim kızı hiç vermedi kendisi uyuttu parka götürür yemeğini yedirir kızımda saolsun ben zorlayınca yemek yiyor ama babasının dibinden kalkmaz korkudan babası tuvalete gidemez oldu :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 129 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde ptrck (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
18 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asafin annesii (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 223 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,494 soru

12,308,343 cevap

38,636 kullanıcı

Kategoriler

...