Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kayınvalide ile problem
0
oy
360
göst.
25 Ekim 2022
Aile
kategorisinde
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar kaynanam 35 yaşında dul kalmış 2 erkek çocuğu var başımın üstünde yeri var her daim saygıda sevgide asla kusur etmem. Ben hemşireyim kendisi bakmak istemedi ona anneanneleri baksın etsin dedi annem çalışıyor bu sebepten yalvar yakar getirdim günde 3 saat bakması gerekiyordu evde kamera var eve geldiğimde çocuk yerde uyuyordu bugün napmış diye kameraya baktığımda kaynanam o 3 saat boyunca oturup tv izlemiş çocuk yerde abartısız 1.5 saat ağladıktan sonra uyuyakalmış hiç bir şey yapmamış. Bunun üzerine işimden istifa ettim oğlum 14 aylık 2 haftadır evdeyim oğluma bakıyorum. Ama gelin görün ki oğlum olmasına rağmen herkese komşularına akrabalarına kız gibi yetiştirmiştir saçları uzun prensesim o benim prensesim ben baktım ben büyüttüm o bakamıyor diyor. Bu durum benim çok canımı sıkıyor. Saygıda kusur etmeden tatlı dille uyarmaya çalıştım ama anlamıyor 55 yaşında eşim yaşlı o boşver diyor ama gerçekten çok canım sıkılıyor nasıl bir yol izlemeliyim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
25 Ekim 2022
Esra eymen
(
2,507
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşine görüntüleri izletmedin mi o bu duruma ne söyledi
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
İzletmez olur muyum zaten o izledikten sonra istifa et annem bakamıyor dedi
25 Ekim 2022
Esra eymen
(
2,507
puan)
tarafından
yorumlandı
Çokta yaşlı değilmiş kim soyluyorlarsa al videoyu izlet sesleri kesilsin onu hak ediyor
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Rezil etmek te istemiyorum rezil edersem suçlu durumuna düşerim diye korkuyorum
25 Ekim 2022
Esra eymen
(
2,507
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen bı yandan da haklısın boşverecen o zaman kaynanan bişey derse görüntüleri şöyle izlet daha bişey diyemez
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
İzlediğimin farkında ki kamera olduğunu söyleyince iyiki bişey çalmadım çalsam görcekmişsin diyip güldü yüzsüz yüzsüz
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuk uyuyunca da gitmiş benim iç çamaşırlarımın olduğu çekmeceyi geceliklerimi falan karıştırmış hayır ne arıyorsa orda
25 Ekim 2022
Esra eymen
(
2,507
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman yapacak başka biseyin yok galiba
25 Ekim 2022
Esra eymen
(
2,507
puan)
tarafından
yorumlandı
İç çamaşır ne alaka yani neyi araştırıyorsun şöyle ben veirirm sana de
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle dedim ben de çocuğa zıbın arıyordum dedi salona koydum ya ben ne biliyim görmedim dedi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
25 Ekim 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
cevaplandı
Denk geldiğinde bu yüzden mi istifa ettim de
25 Ekim 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
yorumlandı
Görüntüleri izleteyim mi komşularına de. Çok sinir oldum şuan nasıl kıymış el kadar çocuga
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Diyorum gül gibi işim varken boşuna bırakmış olamam Diyorum ama milletin ağzı torba değil ki herkes bu bebeğine bakamıyorum kız gibiymiş çok zayıfsın diyip duruyo oğlum da 14 aylık olmasına rağmen 13 kilo nasıl zayıf anlamadım
25 Ekim 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
yorumlandı
Ver cevaplarını vermezsen konusur dururlar tosun mu doğurdun de seninki kaç kiloydu de 14 aylık bebenin senin iyi demen için kaç kilo olması lazım de
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
40 gün emzirmiş kendisi benim hala emziriyor olmama laf ediyo bide ayy çok sinir bozucu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2022
Mathselin
(
461
puan)
tarafından
cevaplandı
Kamera görüntülerini izlet , hatta ben olsam komşulara bile izletirdim , hatta git haber kanallarına at tüm türkiyeye rezil olsun :)')')' ahahahaha
3 önceki yorum göster
25 Ekim 2022
Mathselin
(
461
puan)
tarafından
yorumlandı
Vallahi kaynanası iyi olanlar tüm şansını orada kullanmış herelde. Bize denk gelmiyor iyi kaynana, bir tanede bende var öle ikidebir bu bu çocuk gaz sancısına ağlıyor , kaynana bu cocuk aç aç diyip pisikolojimi bozuyor benim. Bende evden kovdum :)')
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Gerçekten öyle en iyisini yapmışsın bide diyoki ben Bi gün baktım da hasta oldum çok köt oldum dilim geri kaçtı migrenim tuttu o kadar ağlamasına
25 Ekim 2022
Mathselin
(
461
puan)
tarafından
yorumlandı
Aman boşver canım takma kafana. Zaten kaynana öyleyse etraftakilerde bilir onun huyunu
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendini öyle bir acındırıyor ki tahmin bile edemezsin :)
25 Ekim 2022
Mathselin
(
461
puan)
tarafından
yorumlandı
İnanırım :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Gönülsüz davara giden köpek sürüye kurt getirirmiş
bastan evıne sokmasaydın keske olmazdı boyle muhabbetler tabıkı ben baktım ettım dıyecek gelın nıye guzelım ısını bıraktı da cocuga kendı bakıyor diyenlere kendınde bır hata olmadıgını lanse etmeye calısacak
3 önceki yorum göster
25 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
esın ne ıs yapıyor kendısı istifa etseydi kolay dımı oyle onca yılın emegını silmek
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşim de anestezi aynı hastanede çalışıyorduk
25 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yanı aynı sartlardasınız cocuk ıkınızın keske boyle olmasaymış kayınvalıdenı takma derım cunku susturamazsın oglundan canından agır bır tepkı almadıkça kendıne gelmez kım ne deri bosver cocugun ıcın kendın ıcın ne hayırlısıysa o olsun hakkınızda ınsallah zamanla hersey yoluna gırer
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Oğlu da işte annesine çok düşkün çok küçük yaşta babasını kaybetmiş sonra köyde amcalarında kalmışlar amcaları şiddet uygulamış köyden kaçmışlar falan baya hikayeleri var annesine çok düşkün bu yüzden
25 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
anladım canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2022
Nehirr1562
(
7,107
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız bu posta bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi hoşgeldin kaynana postu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2022
Yade ozcan
(
2,685
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah o kariyi nasi biliyosa oyle yapsinn kapida kedi yavrusu olsa insan ona dayanamiyo nasil bakmaž o halde saatlerce cocuk yerde rabbim vicdan versin islah etsin o iki cocuk nasi buyumus allah bilir cok sinir oldum o yaşinda tecrubeli bir anne akil nasihat verip koruyup kollayacagi yerde allah akil fikir ihsan etsin size de bolca sabirrr ....
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Yemeğini yapıp gitmiş olmama rağmen çocuğa 1 kuru ekmek vermemiş eve geldiğimde kokumu alıp uyanınca mama diye nasıl ağladı bilsen
25 Ekim 2022
Yade ozcan
(
2,685
puan)
tarafından
yorumlandı
O karinin sacini basini yolasim var allahin belasi ana olmuş bide olmaz olasica
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2022
Minikpanda
(
17,686
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oğlum on aylık bakıcısı var valla kendim baksam daha iyi tabiki ama kayınvalideme versem daha çok aklım kalırdı benim ayrıca esinde dahil bunu duyduğun herkese anlat gördüğün manzarayı ben olsam aynı dakika onu evine yollardım ben otobüste dolmuşta başkasının çocuğu ağladığında üzülüyorum alıp susturmak sakinleştirmek istiyorum onun yaptığını insan düşmanına yapmaz
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Mecbur kalmasam vermezdim bakıcı son gün gelmemeye karar verdi. Keşke hiç vermeseydim vicdanım çok sızladı ertesi gün hemen istifa ettim
25 Ekim 2022
Minikpanda
(
17,686
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay canım ya sinir oldum ona Allah bildiği gibi yapsın vicdansız kadını
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Aminn
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ekim 2022
Cigdem6565
(
937
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım sende kaynanaya la hiç tatlı dille konuşulur mu baş zılgıti anca o dilden anlarlar eşine gelince de klasik eş işte hepsi aynı
25 Ekim 2022
Hemsireanne
(
67
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu yaşıma kadar kimseye saygısızlık etmedim ama kendimi ezdireceğim anlamına gelmiyor bu saatten sonra tatlı dille konuşmayacağım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
320
göst.