Kızlar çok sinirlendim yanda oturan komşuma buraya dökmek istiyorum yoksa sakın kalamiyorm Bir site de bahçe katında oturuyorum ev yan yana ve aynı bahçeyi paylaşıyoruz tam yan dairemdeki komşular aşırı kavga ediyor hergun ama her gece nerdeyse bağıra bağıra adam çok küfür ediyor kapı pencere indiriyor sesleri geliyor duvarlar ince galiba her neyse o kişinin karısı problem Kızımı hava alsın diye bahçeye çıkardım bı gun hava çok güzel di malum soğuk hava cikaramiyorum bebek de olunca herneyse bu yandakinin de 3 yaşında kızı var benm kiz da 4 yaşında oynuyorlardı kızla da cardakta oturuyorum (kadınla ) bahçe geniş olduğu için hemde disardayiz kızım uzaklaştı biraz bende sesimi duysun diyee biraz yüksek sesle konuştum fazla uzaklaşma bu tarafa gel diye kadın demesinmi kızın adını vermiycem ben aaaa yi dovuyom hergun deli ediyor beni dayanamıyorum yapistiriyorum valla sende dovuyomusun diye sormasınmi benim başımdan assa sanki kaynar sular döküldü ben kızıma dokunmaya kıyamıyorum dövmek ne kelime çok kötü oldum kızı parcalayacaktim el kadar çocuğu dovuyomus ya varmı böyle birşey psikoloji si bozuk insan
Annelik öyle mi olur ya!!
1,487,074 soru
24,310,241 cevap
344,700 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın