0 oy
393 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,085 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Çalışıyorum. Ama ev işlerinin yuzde 90 ı bende diyebilirim. Eşime sorsanız benim kadar iş yapıyor evde ama elle tutulur bir şey yaptığı yok. Bugün tartiştık bir konudan. hep fedakarlık yaptım ama 1 gün yapmadim diye kötü oldum. Yeter dedim. Ben yapmıyor muyum fedakarlık dedj. Yüzüne karşi dedim artik işleri yarı yarıya yapacağız. O otururken elimi işe sürmeyeceğim. İsterse evi pislik götürsün. Akşam eşim çocukla oynarken yemek yaptim mutfagi bir toparladim oğlanın uyku saati geldi uyutmaya gittim. Mutfakta kalan işler var ama kapisından bile girmicem. Kendimi kullandırdığım yetti artık!

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sana katılıyorum tek biz kadınlar yaşamıyoruz içinde eşlerimizde iş yapmalı 
-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından
İyi aferin çok komiksiniz
tarafından
Komik bulduğunuz şey nedir post sahibi haklı biz kadınlar evde iş yapıyorsak erkeklerde yapacak.. o evde tek biz yaşamıyoruz
(2,138 puan) tarafından
Niye ki :)
(3,085 puan) tarafından
Ben de çok merak ettim komik olan seýi
(7,878 puan) tarafından
Nesini komik buldun kadın haklı bir isyanda bulunmuş
0 oy
(20,233 puan) tarafından
Bence iş bölümü yapın. Mesela süpürgeyi o yapıyorsa silmeyi sen yap. Kimin ne zaman ne yapacağı belli olsun. Bulaşıklar sendeyse mesela yemek ya da ortalık toparlama onda olsun mesela. Yoksa her gün sen yaptın ben yapmadım olur. Birbirinizi bekler bakar durursunuz. 
0 oy
(2,138 puan) tarafından
İs bölümü şart haklısın.
0 oy
(603 puan) tarafından
Bende çalışıyorum. Evliligimin ilk yılı herseyi ben yaptim elini surmezdi. Şimdi eğer o oturuyorsa bende oturuyorum umrumda değil mutfak mi dağınık ev mi kirli. Çünkü ne isterse yaptimda bir değerim olmadi hic boşuna kendimi yıpratamam. Sen sonuna kadar haklısın 
(3,085 puan) tarafından
Ne yaptiysak kendimize yaptik zaten. Valla umiyi yapmissin evse onun da evi.
0 oy
(803 puan) tarafından
Yani çalışan kadın herzaman malesef daha fedekarlik yapıyor ama erkekler mutfak işine girmiyorlar çocuğa bakıp uyutsa yeter 
(3,085 puan) tarafından
10 dk oyun oynatsa butun gun baktigini saniyor. Uyutmak da ancak ben evde yokken 2 kere uyutmustur 3 yasinda
0 oy
(7,878 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım yüz verme. O da yapmak zorunda 
0 oy
(18,607 puan) tarafından
Hayattaki felsefem bu benimde yardım görmeyince evi bokta götürse sallamıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 242 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 697 göst.
20 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 667 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,614 soru

12,391,409 cevap

43,822 kullanıcı

Kategoriler

...