0 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben boşandım isteyen çok ama korkuyorum bazen yine aynı şeyleri yasicem diye bazende düşünüyorum yani herkes aynı değil diye karşıma çok iyi insanlar çıkıyor ama ailemde pek verme taraftarı değil çocuğuna bak evde dur evlenme diyorlar bende kararsız kalıyorum

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadar oldu boşanalın ne bilim ben olsam evlenmem ortada birde çocuk var hani iyiler illa var ama dünya da insanlar da çok kötü 
tarafından
1'5 yil
-Reklam-
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Çocuğun varsa yanaşma gülüm iyi sanıyosun dısardan içinden neler neler çıkıyo Allah korusun hiç gerek yok bence
tarafından
1 oğlum var
0 oy
(853 puan) tarafından
Ben yaptim cok sukur esim iyi kizimda vardi onada iyo davraniyor nereye kadar hep anne evinde olmuyo ama cocugunu kabul edecek biriyle evlenirsende evlen 
0 oy
(45 puan) tarafından
22 yaşında boşandım 2 yaşında oğlum vardı babası oğlumu hiç görmek istemedi sonra başka biriyle evkendim. 4.5 senelik evliyim ve şimdi 3. Oğluma hamileyim eşim hiç bir zaman ayrım yapmadı hiç bir problememimiz olmadı biraz ailesiyle sorun yaşadık ama doreyetli durunca onlarda susmak zorunda kaldı kendimi hiç bir zmaan ezdirmedim 1 çocuklu diyerek ezmelerine izin vermedim herkes anladı sonunda eş çok önemli her konuda 
tarafından
Allah razı olsun esinden
0 oy
tarafından
2.evlilik olduğu için dikkatli olunması gerekiyor elbette hayat yalnız geçmez ama o kişiyi ince eleyip sık dokunmak lazım sırf yakışıklı zengin iyi birine benziyor diye pat diye evlenilmemeli 
tarafından
Bnim için çocuğuma davranisi onemli
0 oy
(52,330 puan) tarafından
ne kadar oldu bosanali
tarafından
1,5 yil

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 412 göst.
0 oy
15 cevap 561 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 664 göst.
20 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Ozlem goksal41 (1,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 328 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,714 soru

12,453,715 cevap

46,400 kullanıcı

Kategoriler

...