diger evliligim 8 sene sürdü
Bosandim 8 sene bekar yaşadım
2 tane çocuğum var ilk evliligimden kızım 16 oğlum 12 yaşında ilk bosandigimda yaşım 25 ti ilk evliligimde hep huzursuzluk vardı ve hep kendini düşünen bencil bi adam vardı eşini çocuklarını hiç düşünmüyordu.
şimdiki eşimle arkadaş ortamında tanıştım ve kendisi hiç evlenmemiş biriydi beni ilk gördüğünde çok hoşuna gitmişim iyikide hoşuna gitmişim iyiki evlenmisim eşimle rabbim ondan razı olsun. Şimdiki evliligimdende 2 çocuğum var oğlum 2 buçuk yaşında kızım 9aylik esim tekken 4 kisi oldu sonra Rabbım ona dediki sen diger çocuklara abilik babalık yaptin sanada evlad nasip ediyorum dercesine 1 oğlum 1 kızım daha oldu suan 6 kişilik aileyiz esim hiç bi evladıma ayrımcılık yapmadı çok şükür annesi babası iyi evlad yetiştirmiş
Bugün de hep kocamdan bahsetmemi gerektirecek şeyler oluyor ben dünden razıyım zaten ))
Ben de 7 yıl evli kaldım boşandım 1 oğlum var 7 yıl bekar kaldım geçen yaz evlendim. Eşimin ilki ve çook kıymetlisiyim oğlum da öyle )) şimdi Bi de kız bekliyoruz gelecek ay. Daha büyük daha eğlenen daha mutlu bir aile olacağız. Allahıma sonsuz şükür onu karşıma çıkardı. Kendime dair hayattan umudumu kesmişken yani her şeyi sadece oğlum için yapıp kendim için bir aynaya bile bakmazken beni hayata ve aşka tekrar inandırdı. İlk tanışmamızdan 5 yıl sonraya özel olarak görüşmek 1.buçuk yıl sonraya da evlilik nasip oldu. Ailesi ile de aram çok iyi hepsi beni de oğlumu da çok sever biz sürekli birbirimize şakadan evlenme teklifi ederdik. Evlendik hala ediyoruz sanki birbirimizi ilk defa görüyor gibi sarkıntılık filan ediyoruz aramızda küçük bir oyunyani bu geçen yine bunu yaparken yazdığı cevaba mutluluktan ağladığımı söylemedim çünkü artık mutluluktan dahi olsa ağlamamı istemiyor ❤️❤️
Allah size de daha büyük mutluluklar nasip etsin. Herkese evinde huzur nasip etsin. Evde huzur olmayınca nasıl olunuyor çok iyi biliyorum ben o yüzden bu huzurun kıymetini bilmeye çalışıyorum
(müşteri varken kısa kısa yazıyor hep :))
1,493,544 soru
24,402,044 cevap
350,218 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın