Hanımlar merhaba bugün kızımın evini yerleştırmeye gittim salı günü evleniyor ceyiz yerleştirme yani esyalı ev tuttular durumları yok bende mutfak esyası ve yatak odası esyalarını aldım elimden geldiğince evine daha gitmeden sen gelme teyzeleri yerleştirir oğlanın demeye basladı heveslendim nasıl olacak diye evi çünkü benim kızım ev işi bilmez ben yerleştirmeyi o düzende gitsin istedim gitmeden eve ütülerim eşyalarını yerleştirir marketten dolabını doldururum diye düşünüyordum evine gidince hiçbirseyi kolisinden cıkartmadan dolaplara koymamız söyledi benim kız kardeşim bornoz takımını acınca neden onu ekliyorsun kutusundan cıkartıyorsun diye bağırdı ben yatak odasına gidelim yatağını serelim diyince bırak ben nikahtan gelince kendim yapıcam diye bana bağırdı esyaları hurcları ellemeyin diye yine bağırdı bak beni sinir etme nikahına yemin ederim gelmem dedim sadece mutfak esyaları yerleştı yatak odasına bizi sokmadı cok zoruma gitti yaptığı oturdum agladım arabada gelirken sen bana ne yaptın ki dedi bende hamileyim şu anda bir tanede 4 yasında kızım var büyük kızım evlenecek olan ilk esimden yemin ettim cocuklarımn üstüne nikahına gelmiycem diye cünkü yaptığı cok zoruma gitti