0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar arabamız vardı eşim arabayı sattı neyse borçlarımızı kapattı ... Kaynanama  8 bin verdi neyse tamam dedim annesidir verir bugün ordaydik 500 daha vercem dedi onada tamam dedim bin TL para vermiş çok zoruma gitti çünkü bizimde durumumuz yok ben eşime kiyipta bişey alamıyorum kendime birikim yapmak istiyorum eşim anca para saçıyor bide kaynanam düğünde kavga çıkardı altınlarımi paraları toplayip benden gizli bankaya atmis üstelik ben gelin olurken bileziklerimi sattilar ben başkasının altinlariyla gelin oldum düğünüm olmadı herşeyimi rezil ettiler eşime okadar ofkelendim ki birikim yapmak yerine anca para saçıyor ve 1 buçuk yaşında oğlum var ikinciye hamileyim özelde doğum yapacam nasipse kenara para atalım diyorum o anca annesine para veriyor hey Allahım yarabbim 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bu konuyla alakasız birşey sorucam alınmasın ama kimse.

Evlenirken , öncesinde yada sonrasında size yapılan bu kadar kötülüğü ve saçma şeyi niye kabulleniyorsunuz. Birde yetmez gibi beraber oturanlar var kaynanasıyla. Evlenmem annemin babamın nazini çekerim onların kahrını çekeceğime. Herkes evlenmek zorundamı ki bunları kabul ediyorsunuz. 
(3,106 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum. Zamanında kabullendiginiz olayları sonradan sorun etmeyin. Altınların başkasının olduğunu biliyorsan niye kabul ettin şimdi niye şikayet ediyorsun. Bilmiyorduysan öğrenince en azından böyle bir yalan ve dolandırıcılık yaptıklari için neden terk etmedin? Bu düpedüz dolandırmak çünkü.
(1,831 puan) tarafından
Vallahi bende anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum evlilik en iyisiyle bile zorken türlü türlü sıkıntılar çıkaran ana kuzusu bu adamlar bu insanları nasıl kandırıyor hiç anlamıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annesının durumu ıyı ıse vermesin uyar eşini 
0 oy
(800 puan) tarafından
Sende kiy harca kendinden odun verme sen istediklerini alip yapinca verirse gozun kalmaz zoruna gitmez canim bazen erkeklere acimamak lazim
0 oy
(241 puan) tarafından

Sen yine 9 bin ile kurtuluşun benimki evlenmeden önce 2020 ocak ayında evini satıyo 60 bin annesigile 15 bin ablasına veriyo ve geri ödemeksizin bu oturdugumuz evinde 115 bine alıyo annesinin üzerinden kredi çekiyor ve her ay annesine ödeme yapıyoruz demiyoki annesi sen bize zaten verdin biz öderiz diye ikiside emekli halen gözleri doymadı:angry:

0 oy
(3,305 puan) tarafından
Burda biri yazmıştı sen yemezsen başkası yer o paraları okuyunca hak verdim
0 oy
(5,753 puan) tarafından
Benimkide veriyo valla ben karismam evimin giderlerini karsilasinda oda annesi babasi onlar büyütüp baktilar simdi sıra evladinda
0 oy
(5,397 puan) tarafından
E sen yüzünden kocanın parasını yemezsen, yerler, madem öyle sen de ona göre davran her ay bir bahane ile al para biriktir altın al. Alışsın sana para vermeye
0 oy
tarafından
Annesi o kadın annesi tabiki verecek 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 894 göst.
+1 oy
33 cevap 1,509 göst.
0 oy
10 cevap 846 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Baharyigit (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler