0 oy
969 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Ev içindeyim bugün abimle yengem geldi eve kaynanam kayınpederim evde yıklardı görümcem vardı bide ben abin gil geldi yemek falan ďerken görümcem hiç odasından çıkıp hoşgeldin demedi önünden geçip konuşmadı bile eşim de moreli bir karış dogru dürüst abimlr yengemle konuşmadı bile abi kardeş aynı boklar çok zoruma gitti kendilerini çok yüksekte görüyorlar havalı bunu qnladım kaynanam kayın pederim olmasa eşim hiçdir 

27 Cevaplar

0 oy
(7,780 puan) tarafından
Hem eşinle hem görümcenle tartış. Eve biri gelince hoş geldin denilir de. Sohbet edilir güler yüz gösterilir de. Uyar tartış cidden diyorum ailene saygı duymaları gerektiğini öğret. Ne ekerseniz onu biçersiniz de. 
-Reklam-
0 oy
(20,528 puan) tarafından
Ne olursa olsun evine gelen birine hoşgeldin demek lazım
0 oy
(1,656 puan) tarafından

Yerinde olsam ilk fırsatta aynı şeyi bende onlara yapardım , nasıl mahcup olunuyormuş anlasınlar bakalım:angry: 

0 oy
(417 puan) tarafından
Sende onun ailesine surat yap bakalim noluyo mallar ya
0 oy
(11,917 puan) tarafından
Vallahi billahi ben yerinde olcam daha abimler varken kusurabakmayın lütfen sahsınıza degil bumlar hep boyle naparsın derdim. 
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Aynı benm kocam. İlerde seninde damadın seni sevmez diyesim gelyo ama yinede kıyamıyorum. Bende onun ailesi gelsin göstercem ben ona nasıl davranılyomuş.
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Valla ben hep diyorum sen benim aileme ne yaparsan aynisini bulursun iyi ol iyilik gor ammaaa oyle seyler yapacaksan vay anama babama niye oyle ettin demeyeceksin benim ki de onlar gelince baska odaya yatmaya giderdi sigara diye gider gelmezdi sonra bi iki ailesine yaptim aynisini akli basina geldi anasina pek dayanmaz bizim okuz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 276 göst.
0 oy
7 cevap 411 göst.
23 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 815 göst.
5 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ❤Şahmeran❤ (644 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,423 göst.

409,167 soru

12,297,529 cevap

38,372 kullanıcı

Kategoriler

...