0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (1,249 puan) tarafından

Kızlar eşimde Akdeniz anemisi var oğlumdanda şüphelenip götürdüm ve dediğim gibi oldu kanı asla çıkmıyor normalinde altında ve asla et tavuk yediremiyorm ve sık sık hasta oluyor şimdi öksürük grip var sağlık ocağında doktora gittik yine aynı asla kilo almıyor 4 ay önce yaptırdığımız testlere baktı onada söyledim oda söyledi doktoru sevdiği için söyledim hocam siz söyleyice bende sürekli doktor böyle söyledi diye yiyor biraz neyse konuştu abi olucaksn ye gelen büyü annen getirince bakicam dedi  ve hamileyim bak ben yiyorum kardeşin Karnımda büyüyor sende ye kardeş gelene kadar büyü gelince çok güçlü abi ol onu taşı oynayın beraber diyorum yemezsen büyümesn ve biraz kandırarak yedirmeye başladım şimdi salı günü çocuk doktorna götürcm tekrar baktırcm 

Kanı ve kilosu için ne yapabilirim başka öneriniz varmı 

2 Cevaplar

0 oy
(8,006 puan) tarafından

Vala yemiyorlar bacım zorla bide yiyince gururlaniyor yicem büyük adam olcam okula gidicem diyor :Dbagris cigris dışardan biri duysa kesiyorum sancak çocuğu 

(1,249 puan) tarafından
Benimki de öyle okulu istiyor ama yemek yok kavgayla dalavereyle yedireyim diyorum iyice çıldırıyor
(8,006 puan) tarafından
Aynı benimkide oyle hele babası evdeyse aç geziyor çocuk eşim işteyken yine yedirebiliyorum azda olsa
(1,249 puan) tarafından
Gerçekten bende anlamadım gitti kocam gelince çocuk deliriyor aç kalıyor
(8,006 puan) tarafından
Maalesef:/
-Reklam-
0 oy
(12,333 puan) tarafından
Kansızlık bizde de var. İlaç kullanmaya başladık. Ama dediginiz gibi et tavuk balık asla yemiyo. Zorla vermeye kalkınca kusuyo. İkna olmuyo iştemooooommmm diye bağırıyo 30 aylık 2 kutu kan ilacı kullanip tekrar test vericez. Bizde de ben de var anemi. Hep düşüktür Kanim. Hamileyken bir kaç kez damardan takviye aldım. Ama kilosu boyu normal 
(1,249 puan) tarafından
Ayy bende bir bakicm psikolojim bozuldu doğduğundan beri böyle ve ben eşime kızıyorum sizin yüzünüzden oğlumda genetik oldu diye
(12,333 puan) tarafından
Bende kendime mi kizayim :D size ilaç vermedi mi demir ilacı onla düzelir belki. Bizim birde alerji değeri çok yüksek alerji doktoruna gidiecz randevu bulursam

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 869 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 547 göst.
26 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 627 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,697 soru

24,390,278 cevap

349,257 kullanıcı

...