Ben evleneli 3 yıl oldu inanın ne düğün zamanı nede doğumda ailem hiçbir şekilde maddi yardımda bulunmadı hiçbir şekilde sorun etmedim canları sağolsun ne eşim ne ben .
Ceyizim bile yoktu alınmadı alinabilir miydi evet durumlari çokta kötü değil. 3 5 parça kıyafet alıp öyle çıktım evden . 5 yıl boyunca çalıştım çalıştığım paranın hepsini anneme babama verirdim borçlarını odesinler diye hiç lafını yapmadım annemlere .
Doğum yaptım ellerine 25 bin TL toplu para geçti bir kat kiyafer bile alıp gelmedi annem . Canı sağolsun sorun değil.
Biz Montessori yatak aldık ikizlere iç yatağını alamadık eşim maasta alırız dedi onu bekliyorduk.
Babamda çok ısrar etti onları ben Alicam maaşımı alınca diye saolsun 3 bin TL para gönderdi hepsinde çocukların ihtiyaclarinai aldık 1 kuruş bile kendimize harcamadik çünkü çocuklar için verdi parayı babam Allah razı olsun.
Annem bugün sordu tel aldınız mı diye yatağı ne kadar tuttu falan dedi bende 1500 TL yataklara geri kalanını da çocukların ihtiyaclarinai aldığımı söyledim. Kapattıktan sonra teli fotoğraflarını attım yanlış anlamasınlar kendimize harcadigimizi sanmasınlar diye.
Kardeşim mesaj atmış hemen nispet mi yapıyorsun sana yakışmıyor diye . Bana kıyafet almadılar sen fotoğraf atıyorsun hiç yakışmıyor sana diye . Bir kez bu şekilde yardım ettiler oda bin pişman oldum aldigima yarım saat ağladım bu lafına kendisi 20 yaşında bu arada. Bende yazıklar olsun böyle düşünüyorsan annem sordu ne aldığımızı yanlış anlamasınlar kendimize harcadigomizi düşünmesinler diye attım dedim gerçekten hala elim ayağım titriyor eşime söylesem parayı geri gönderir hemeen babamda çok kızar kardeşime evde huzursuzluk olur. Uzun oldu çok özür dilerim