0 oy
1,275 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Annemle babamın ben bildim bileli hem şiddetli kavgaları hemde birbirlerine ettikleri bol hakaretleri vardır..

Bugün akşam kızımla onlarda yemekteydik. Annemle saçma sapan birseylerden tartışmaya başladılar. Konu büyüdü babam anneme kalktı Tokat attı bende napıyorsun sen yaaa dedim. Annem sinirlenip bütün yemekleri toplayıp zehir ettin şimdi hepsi çöpe gidecek deyince aldı tabakları camdan atacak gibi yaptı bende iyice sinirlendim ya sen napıyorsun vallahi su halini videoya alır YouTube ye atarım dedim. Babam oldukça iyi biryerde devlet memuru çünkü. Amacım saçmalamayı kessin diyeydi. Ama bana döndü yaparsın sen ahlaksızsın sen diye hakaretler etmeye başladı. Ne diyeceğimi bilemedim sen benim ne ahlaksızlıgımı gördün dedim. Ben değilim sensin dedim bağırdı çağırdı. Onlar annemle eminim yine iyi olur ama kötü ben oldum. Ama o sahnelere nasıl duyarsız kalıp yemek yiyebilirdim. 

Çok üzgünüm ya.. valla çok üzgünüm 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boşversene olması gerekeni yapmışsın bende anneme vurmasın diye yeter vurma dedim diye sen bana karşı çıktın deyip dakikalarca dövmüstü beni saçlarımdan tutup betona vurdu kafamı baya hiç durmadan tokat attı yüzüm sis kulaklarım yanaklarım davul gibiydi günlerce kendime gelemedim ama yine olsa yine aynı şeyi yapardım o siniri hamile olan annemden çıkaracaktı ben engel oldum anneme olacakları ben yaşadım çok şükür anneme bir şey yapmadı o bana yeter boşver kötü olan sen ol ne güzel de demişsin ben evliyim çocuğum var halen böyle sesimi cikaramam 
-Reklam-
0 oy
(770 puan) tarafından
Zaten psikolojisi bozuk gbi şenlik bsy değil yani keşke ikna edebilseniz doktora gtse
0 oy
(10,509 puan) tarafından
Yapacak o kadar şey varken sen söylemem gereken bisey söylemişsin  jeske daha akıllı davransaydin  

Olsun o senin baban bu gün öyle der yarın başka türlü der 
0 oy
tarafından
Baban yanlış yapmış da annen de hâlâ o kızgınlığı üzerine sofrayı toplayarak iyice körüklemis baban sana o kelimeyi kullanarak yanlış yapmış da sen de babana ahlaksız demeseydin keşke Allah u Teâlâ ben kendimi tanitmasaydim annenize babanıza tapacaktiniz diye buyurmuş ve sen babana ahlaksız mı diyorsun baban kadar sende suçlusun k.bakma 
0 oy
tarafından
Bu hikayede en çok annenize üzüldüm 
0 oy
(14,426 puan) tarafından
Hem suçlu hem güçlü desene 

Üzülme tatlım yaa
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Ohoo babam bizlerin ne ahlakını koyar ne namusunu . Ben kendimi bildikten sonrasi kim ne demiş çokta umrumda olmaz

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 2,077 göst.
8 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 874 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sevgi344 (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 441 göst.
18 Ocak 2022 Aile kategorisinde sarenn (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 987 göst.