Cok dogru bi yontem değil ama mecbur kalmıştım ben. 2 yaşında gece boyu memede olan bi kizim vardı. Ama resmen takıntılı bi memeyi emerken diğerinin ucuyla parmağıyla oynuyordu. Oyle aciyordu ki her yaraydi. Bi gece canıma tak etti gece saat 4 buçuk ben yarı uyuyor yarı uyaniktim bu bi ısırdı memeyi. Ama canımdan can gitti birini parmağıyla mahvetti öbürünü ısırınca ben bi hisimla kalktım yataktan. Banyoya gittim ağladım. Artık dayanamıyorum hem acı hem uykusuzluk. İkisininde ucuna yara bandı taktım. Geldim yanına bak uf oldu dedim. O sırada babası kaldırmıştı mutfakta bi şeyler yediriyordu. ( memeye güvendiği için iştahı çok kötüydü akşam yemeği yemediği için aç yatıyordu ), ilginc bi şekilde ise yaradı. Bakti bakti uf dedi. Bantları açmaya çalışmadı. Ayağımda salladım uyudu. Ertesi gün bantı çıkarmadım her istediğinde memeler uf olmuş annecim dedim. Sevdi okşadı uf olmuş dedi. Günü oyle idare ettim. Ve o gece hayatında ilk kez deliksiz uyudu. Oyle bıraktı gülüm valla zordu özellikle memeden süt çekilen kadar çok ağrı çektim sütüm coktu goguslerim taş gibiydi. Oyle 1 haftada falan düzeldi. Allah kolaylık versin