0 oy
217 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar 3 aylik bebegim var hep ya elde olucak ya salliycam soyle yerine koyupta sessiz durdugunu gormedim artikoyle duran bir bebegin olduguna inanmiyorum tuhaf geliyor. Sizin bebekleriniz nasil acaba sakince durup etrafa bakiyormu ? Bu aylarda hep böylemi ?

5 Cevaplar

0 oy
(2,768 puan) tarafından
Benimki de seninkinin tıpkısının aynısı yapışık ikiz gibiyiz 8 ayda bitti değişmedi 
tarafından
Al iste cidden baskalarinin bebegine bakinca uzuluyorum.Is guc bisy yapamiyorum.
-Reklam-
0 oy
(13,898 puan) tarafından
Benim 5 aylık oldu karnı tok altı temiz olsun oyun halısında yada babynestte takılır 

O ayda benim kız da oyleydı uçuncu ay bitişine doğru bu meşhur atak geçirdi sonra uykusu da daha da oturdu 

Sıkma canını, atak geçince uykusu düzene girecek, sakinlaşacak 
tarafından
Insallah oyle olur ya hic bisey yapamiyorum cunku
(13,898 puan) tarafından
Kucağımda geziyordum 3 aylıkken evin içinde hiç bi şey yapmiyordum bir hafta oyle geçtu sonra kaynanam dedı hamak salıncakta sallayalım koydum rahat ettim her şeye yetişir oldum bu sefer de salıncağa aliştı sadece onda uyumak istıyo kaç kez avmde yemekte battaniye ile salladık. Salıncaktan duştu eşim evdeydı anında hastaneye göturduk bi şey olmadı çok şükür topladım salıncaği kucakta nini piş pat uyuttum ilk günler çok ağladı aliştı sonra.  Şimdi ninı açip iki sallarım uyur saatları belli. Canini sıkma sakin ol o senin stresını hastaneye eder dahada gerılır
Geçecek uykusu da huyu da düzene girecek
tarafından
Ayni bende hamak aldim olmadi battaniyede uyumuyor  iyice karamasar oldum surekli elde cok zor cunku insallah dedigin gibi olur ya tesekkur ederim
0 oy
(473 puan) tarafından
Sıcaklığını kucağını çok seviyor annesi , bu aylarda normal , bir de artık senin annesi olduğunu biliyor o yüzden böyle yapıyor :) bol bol sarıl yavruna , çünkü sonra tutamayacaksin her yere koşacak , kaçacak :) günlük işlerini kanguru ya da sling yardımıyla onunla temas kurarak halledebilirsin , ben oğlumu kanguruya takıyordum evde işlerimi öyle yapmaya çalışıyordum , bu aylar böyle geçecek :)
(473 puan) tarafından
Bir de elektrikli salıncak çok iyi oluyor aklinda bulunsun , müziğini , donencesini açıyordum , yavaş yavaş sallanıyordu , bakiniyordu.Hatta uyuyordu içinde , kıyamam , belki senin de işine yarar , arastirabilirsin.
0 oy
tarafından
21 aylık kızım sürekli mızmız küçükkende öyleydi artk alıştm ben zamanla sende alışırsn canm 
0 oy
tarafından
Kucağa alışmış bacım o sen onu köy yere kasisina geç gulurmeye çalış şarkılar falan şöyle komik suratlar yap benim oğlum gündüz oyuncaklarını konusturmayiseviyo gece teefonun feneriyle parmak gölgesi yapıp konusturuyorum tavana bunları çok seviyo öyle oyle alışır 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 35 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
25 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde gulsum45667jhg (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 164 göst.
24 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu

411,969 soru

12,402,290 cevap

44,470 kullanıcı

Kategoriler

...