Valla sorma al benden de o kadar benimki de calisiyo çocuk ayağımda uyuyo bıraksam uyaniyo uyanınca yemek yapcam temizlik yapcam banyo tuvalet yikicam dus alcam çocuğun öğünü var 2 saat uyanık kaliyo geri uyuyo 1 saat kendi kendine oynamiyo sürekli ilgi uyanınca 15 dk rahatım o zaman ne iş yapabilirsem yapıyorum o kadar günde 3 saat gündüz uykusu uyuyo her isim kaliyo eşim yok temizlik yapcam yapabilirsem gerçi olmadığı daha iyi evendik evleneli bi kere bi kahvaltıya gidelim bi akşam disarda yiyelim hadi gidip şurayı gezelim demedi her izninde annesigildeyiz gezmeyi geçtim yetişemiyorum goruyo ben çocuğa bakiyim da sen işlerini bitir demiyo ****** dünden önce annemle kardeşim geldiler çocuğu ozlemisler akşam geldiler kaynanamla kaynimda geldi gelsinler geldikleri bişey değil sabah annem kahvaltıdan sonra yola düştü babam gecegiymis uyanmadan yemek hazirlicam dedi annemler cikmdan e bizde annemgile gidelim o zaman dedi dün akşam yanimizdalardi işte ev Çarşamba pazarı gibi Allah seni inandirsin çocuğun cisli bezlerini kahvaltı sofrasını bile kaldiramadim düştük yola akşam 6ya kadar gezmeyi falan geçtim artık ben valla çekçek artık isyan bayraklarını