0 oy
932 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (637 puan) tarafından
 Ya bebeğim alerjik dün de kahvaltıya teyzemler çağırdı biri çocuğa recellerden vermiş diğeri mutfakta yoğurt çorbası vermiş kafayı yedim ya süt alerjisi olan bebeğe birşey olur mu kızlar dün sabahti bu olay şuana kadar birşey olmadı ama

22 Cevaplar

0 oy
(1,381 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bu olaya deliriyorum sormadan veriyorlar benim oğluma da fanta veren mi dersin reçel dondurma daha 7.5 aylık 
(1,381 puan) tarafından
Tabi canım her saniye yanında kim olabiliyor oylr diyen başına birsey gelince görürüm neredeydin demesini o zaman. Maalesef bizim millet de sorma alışkanlığı yok canım desen de gizli verirler hiç sallamazlar
(637 puan) tarafından
Gerçekten öyle kim ister evladına zarar gelsin herkes boş konuşmayı sever
(1,381 puan) tarafından
Aynen öyle valla canım maalesef ağzı olan konuşuyor
(637 puan) tarafından
Cevap vermicem öylesine teşekkür ederim sizede
(1,381 puan) tarafından
Verme bencede rica ederim
-Reklam-
+1 oy
(1,270 puan) tarafından

Şurubu varmı cnm düzenli kullan rabbimin izniyle birşey olmaz 

Bizimde süt ve süt ürünleri alerjimiz var ve ara ara cay kaşığı ile 5 cay kaşığı ni geçmeyecek şekilde veriyorum 

(637 puan) tarafından
Yok şurup filan vermedi doktor şuan sadece takipte 1 kere kanlı kaka oldu 1 ay olacak bida olmadi
(1,270 puan) tarafından
Yine takip et cnm sen
(637 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim canım inşallah birşey olmaz
+1 oy
tarafından
Sen neredeydin ki o ara benim kaynanamgil de çok hevesliydi böyle şeyler kayinbabam birinde baklavanın serbetine batirip vermişti emzigini eşimle kavga ettim bi daha yapamadılar bak ek gıdaya geçtik 1 ay olacak ben demeden 1 kaşık bişey sokmuyor ağzına çocuğun hep ben yedirim 5 dk da başından ayrılmam çocuğumun sende öyle yap bence 
(637 puan) tarafından
Bende ayırmadim gözümden hiç mi wc hicmi çay su almicam ilk defa gördü teyzem düşünün doğdu doğalı göstermedim bile ver sevim azıcık dedi hipp ağzına çorba dikti hemen aldım ağzını sildim bağırdım indirmedim bida kimseyede vermedim
tarafından
Oh çok güzel yapmışsın
+1 oy
(537 puan) tarafından
Sen ne ediyordun acaba onlar bunu yaparken tabi o an oturup yeme içme derdindeydin ne de olsa bakıyorlardı sen keyfindeydin  sonradan mı kafan çalıştı 
(637 puan) tarafından
Al bı çok bilmiş daha debelen dur canım sende
(537 puan) tarafından
Hahah komik şey benim derdim mi bana ne ki yarın yine başkalarının kucağına verirsin sen keyfinden sonra aaa öyle yapmışlar böyle yapmışlar dersin el kadarken bebeğe sahip çıkamayan ilerde ne yapar acaba
(14 puan) tarafından
Bazen insan biyere gidebiliyo yada lavabo ihtiyacı yada başka bişey  tm annesi olabilir ama unutmayın bı anne sizden daha çok çocuğunu düşünür kimse keyfi için çocuk emanet etmez böyle bı durumda karşı taraf haksızdır  sevebilirler ama herşeyide çocuğun ağzına koyamazlar böyle durumlarda anneyi suçlamak hatadır
(3,099 puan) tarafından
Yaa valla böyle mükemmel anne rolüne de çok kaptırıyorsunuz kendinizi. Sen hiç tuvalete girmiyorsun sanırım. Sen altın bı kafes al çocuğunu orda büyüt. Arada bi tozunu alır bırakırsın. Yani gerçekten bir annenin bir anneye böylesine ağır konuşmasını anlamıyorum. Sanırım hiç bir zaman da anlamicam. Sen çocuğu kucağından hiç indirme. Hiç düşmesin hic hasta olmasın. Ama birşey olursa da bu sadece senin suçudur demi. Yoksa çocuğa bişey yedirip içiren düşüncesiz insanlarin hiç suçu yoktur.
(14 puan) tarafından
Malesef bazı insanlar  çocuk büyüttüğü için kendini profesyonel sanıyorlar ama öyle değiller lafla akıl vermek kolaydır onlar için bı bebekle annenin arasına kimse karışmamalı anne herzaman bebeğinin iyiliğini düşünür anne suçlanmadan önce diğerlerinin bı düşünmesi gerekiyo anne izni olmadan kimse bebeğe bışey yedirmemeli  bu benim düşüncem
(637 puan) tarafından
Gerçekten sinir oluyorum böyle yorum yapanlara bide hakaret tahrik diye uyarı verilmiş bu şahsiyetin yaptığı ne peki bana o uyarı veren bu kişi herkese böyle yorum yapıyor bir kaç kere daha denk geldim edepsiz kendini birşey saniyor
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Eden herşeye karışırlar ki bide alerji olan bebeğe ya ... 
(637 puan) tarafından
Çok sinirlendim dün ya bebeği yanlız bırakamadım herkes bişey verme derdinde
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Kanlı mukuslu kaka olabilir bi kaç defa sonra geçer ama çok dikkat et bidaha verme kimsye bebeğini sofra zamanı Allah korusun şoka girebilir
(1,450 puan) tarafından
Aynen aneseptik soka girebilir bidaha kimseye birakma bari
(637 puan) tarafından
Dün sabah oldu bu olay şuana kadar birşey olmadı ama olabilir mi daha
(1,450 puan) tarafından
Suan artik olacagini sanmiyorum ama bi dahakine garantisi yok benimde bebegim alerjik bebek sirf bu yuzden kimseye gitmiyorum anlamiyorlar cunku
(637 puan) tarafından
inanır mısınız doğdu doğalı ilk defa gördüler hiç gitmem normalde artık görsünler dedim ama bidaha mi asla
0 oy
tarafından
Biliyorlar miydi alerjik olduğunu 
(637 puan) tarafından
Evet söyledim kaç kere sakın birşey vermeyin diye çayın bitti doldurayim dedim bı girdim reçel veriyorlar aliverdim sonra teyzem ver sevim dedi ağzına yoğurt çorbası dikti sildim bağırdım süt alerjisi var napiyonuz diye
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Nefret ediyorum Böylelerinden el kadar bebeğe ne diye ağızına sürekli birşey tıkıstırırlar
(637 puan) tarafından
Ahh bı anlasam hani yedirme çabası ne zaten ayına gelince yicek erken yese ne olacak
0 oy
(563 puan) tarafından
Alerjik olmasa bile o aydaki bebege bişey verilmez sen neredeydin ki o kadar şey verene kadar onlar ben olsam gözümü ayırmazdım
(637 puan) tarafından
Bende ayırmadim gözümden hiç mi wc hicmi çay su almicam ilk defa gördü teyzem düşünün doğdu doğalı göstermedim bile ver sevim azıcık dedi hipp ağzına çorba dikti hemen aldım ağzını sildim bağırdım
0 oy
(3,505 puan) tarafından
3 buçuk aylık bı bebegin ek gıda zamanı bile değil tepkini gosterseydin Allah korusun inşallah bı şey olmaz Allah akıl fikir versin ne diyim ki 
(637 puan) tarafından
Bağırdım hepsine ya anlamıyorum nedir bu yedirme çabası insanız hiç mi tuvalete suya gitmicez ben daha yeni aralarina soktum çocuğumu teyzem ilk defa gördü düşünün o kadar sakiniyordum
(3,505 puan) tarafından
Rabbim korusun gerçekten bazı insanlar fazlaca geri kafalı
(637 puan) tarafından
Ve yapaninda 1 buçuk yaşında oğlu var üstelik onunda süt alerjisi varmıştı ben verdim ben yedirdim diyo
(3,505 puan) tarafından
Kötü düşünmek istemiyorum sen gelenleri daha iyi tanırsın ama süt alerjisinin ne olduğunu bilen birinin bu şekilde davranmasında ben artniyeti olduğunu düşünürüm
(637 puan) tarafından
Ya aklıma gelmedi sanıyorsun uzak durmak en iyisi
0 oy
(3,442 puan) tarafından
Ay şu her şeye burnunu sokanlar bir bitmedi ya 3 bucuk aylık daha ek gidaya bile geçmemiş bebek 

İnşallah bisey olmaz canım ama sert bir dil ile uyarmazsan gerisi gelir haberin olsun 
(637 puan) tarafından
Uyardım bağırdım hatta ne yapıyorsunuz siz diye ya doğdu doğalı ilk defa gördüler izlerine sokmuyordum düşünün o kadar ki üzerine titriyordum
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Bi birakmiyorlar herkes cocugunu kendi bildigi gibi buyutsun 
(637 puan) tarafından
Yok arkadaş yok hani erkenden yese ne olacak ben çocuğuma 1 yaşına kadar şeker vermicem TV baktirmicam tlfn vermicem yok sen çok biliyon biz hep yedirdik hep baktırdım bilmem ne ya cidden doğdu doğalı ilk defa gördüler düşünün içlerine bile sokmuyordum
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Benim cocuguna 3.5 aylıkken eltım bal vermişti aynen kalkıp cay doldururken kasla göz arasında sonuc eltimi dövdüm
(637 puan) tarafından
☺️☺️ guldurdunuz beni ya sinirden çocuğun ağzını bir sildim yavrum neye uğradığını şaşırdı cidden çok biliyorlar ya
(9,235 puan) tarafından
Ama ben dedim yapma diye o benden iyisini bilirmşd yedi şamarı
(637 puan) tarafından
Ohh iyi yapmışsın dengesizler ya
0 oy
(29,521 puan) tarafından

Dikkat edilmesi lazım Allah korusun takipte kal

(637 puan) tarafından
Ediyorum sürekli vucuduna bakıyorum kakasinda bakıyorum bin şükür Rabbime iyi şuanda ya aslında süt alerjisi kesimde değil 1 ay olacak kakada kan gördük kan damlası da yapabilir süt alerjiside dedi şuan takipteyiz ama yinede korkuyorum ☹️
(29,521 puan) tarafından
Korkma birşey olmaz Allah'ın izni ile uyar akrabalarini tekrarı olmasın
(637 puan) tarafından
Doğdu doğalı ilk defa gördüler içlerine sokmam bile bebeği bidaha mi asla
0 oy
(14,143 puan) tarafından
Ne bu insanlardaki acele ya daha üç aylık üstelik alerjik böyle durumlarda tavrinizi koyun yapcak bir şey yok başka 
(637 puan) tarafından
Bağırdım hepsine ya anlamıyorum nedir bu yedirme çabası erkenden minicik daha hoşlarına gidiyor sanırım
(14,143 puan) tarafından
Tavrını köy başka türlü anlamıyorlar daha kucucuk
(637 puan) tarafından
Doğdu doğalı ilk defa gördüler içlerine sokmam bile bebeği bidaha mi asla
0 oy
tarafından
Ya anneye sorulmadan nasıl veriyorlar ne kadar saçma bir davranış! 
(637 puan) tarafından
Ben çıldırdım zaten çocuğun ağzının içini sildim düşünün o sinirle yavrum nasıl bakakaldi gerçekten herkes çok biliyor
0 oy
(6,114 puan) tarafından

Bak gizledim paylaşımımı hala atlıyorsun yazıyorsun  iyi annesin ahahahahahaha tamam8-) mutlu ol hadi  wc gitmis arkadaslar cay doldurmus yoksa gozunden ayirmazmis kızlar  :P

(637 puan) tarafından
Ay yine mi sen geveze geveze konuş tatlım sen haklısın hadi sensin 1 numara anne asıl bu arkadas lütfen kimse anne değil  debelen dur sen burda kendi kendine
(6,114 puan) tarafından
Rahatsizmisin sen ya tövbe estağfurullah
(637 puan) tarafından
Arkadaşım sataşan sen kendince laf sokan sen bide kalkmış rahatsız olan ben oldum sen bı aynaya baksana bı kendine bak sonra bana laf de bı git ya cidden cevap bile vermiyorum artık debelen dur kendi kendine
(6,114 puan) tarafından
Kudurmaya devam et ozaman... allah çevrendekilere kolaylik versin senin vitaminsiz ya
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Ne hadle minicik bebeğe annesinin bilgisi dışında bisey yedirebilirler insanlar gerçekten tuhaf canım 12 saat geçtiyse bişey olmaz derler bundan sonra kimseye güvenip yalnız bırakma bebeğini.
(637 puan) tarafından
Ya doğdu doğalı ilk defa gördüler düşünün o kadar ki titrerdim bir dahami asla zaten
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Hadi alerjisini recelini herseyi gectim yav daha 3 aylik 3 ******** surusumusunuz mama mi veriyon ana sutu mu recel ney corba ney andaval ya sabirrrr ya sabirrrrrr benim kaynanada bir gun bal verme girişiminde bulundu agzinin payini aldi biraz daha devam etseydi poh gorurdu torununu sorumsuzlar 
(637 puan) tarafından
Kaynanam asla yapamaz tersledim onu kucağına bile izin alarak alıyor ama bidaha asla bu insanlar kucağına bile alamicaklar
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Herseyden önce 3 aylik bebeğe ek gıda verilmez, hele ki başkasının cocuguna habersiz hiçbir şey verilmez, dur bakalım birsey olmaz inş takip et 
(637 puan) tarafından
İnşallah ya inşallah dünden beri şükür Rabbime bişey olmadı ama

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 1,061 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Emrem Emirim (1,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 833 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 750 göst.
25 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,406 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,431 soru

12,416,220 cevap

45,040 kullanıcı

Kategoriler

...