Dün eşimin doğum günüydü pasta yaptım güzel.bi sofra hazırladım eşimin midesi çok hassastır kezaa benimde şöyle bi huyum var hamilelikte kaldı bişeyden tiksinince uzun süre çikarıyorum günler sürüyor ve herşey pis kokuyo dün eşim geldi yemekteydik ikimizede mesaj geldi açıncaa bide ne göreyim gorümcem oğlunun kakasını çekmiş ama nasıl iğrenç sonra ben direkk sildim eşim bayağı sinirlendii ne bu diye aradı açmadı mutfağı falan topladım çay hazırladım bi daha baktım görüntü attı hem eşime hem bana ben bakmadan sildim sohbeti eşim açtı yav şimdi ben ne diyim ne bu şimdi aradı abla bunlar nee eşime diyo ki karına gösteriverrr de baksın bi bunlar niye böylee eşimdee ya abla o doktor mu kız kimyagerlik okumuş doktora atsan demesin mi doktora attım merve bu kakaların resmini araştırsin azeri doktor var o kaka videoları paylaşıyo onlarla karşılaştırsın bana geri dönsün yaaa kendi niye yapmıyoo çildırıcam valla çıldırıcammmm doktor buluyorumm. Arıyorum randevu alıyorum beğenmiyorr doktor buluyorum isim veriyorum araştırdım daa ben beğenmedim diyo çok bunaltti beni