O kadar sinirlendim ki kızlar kızımı parka getirdim son güzel havalar hadi doya doya oynasın diye. Park 2 3 çocuk vardı, ben parka gelirken kum kovası, oyuncakları vs hep getiriyorum diğer çocuklarda oynuyorlar tabii ki oynayacaklar ama bakıyorum bırakın benim çocuğuma oyuncak vermek kızın oyuncaklarını alıp geri vermiyorlar, çocuğun 5 dakika içinde sopayla oynuyor buluyorum ve çevredeki annelerde duru istemesine rağmen hiçbir şey yapmıyorlar öyle bakıyorlar ben de müdahale etmek istemiyorum çocuk çünkü ne diyebilirim herkes kendi evladından anlar, az önce Duru’nun bütün kovası oyuncakları yedi yaşında çocuğun önündeydi, kızım istiyor vermiyor itiyor ben de kalktım ver ablacım oyuncakları dedim, o saate kadar sesi çıkmayan annesi onlar kendi aralarında halletsin teyzesi diyor biri 7 yaşında biri 2 yaşında, iyi de dedim yaşları bir değil benim oğlum her zaman kendi malını koruyordu vallahi senin kız safçana dedi, ben de biz ona paylaşımcı diyoruz siz öğretememişsiniz dedim sustu ama o kadar sinirim bozuldu ki yani bu çocuğa oyuncaklarını paylaşmamayı bencilliğimi öğretmem gerekiyor