0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Aslında çoğu kaynanadan şikeyet eder ama benim kayınbabam çok hareketli durduğu yerde duramaz bir yere gidilecekse hemen gider bekleyemez gerekli gereksiz konuşur kaynanaya sürekli hadi hadi alışmış artık kadın bende huyunu biliyorum takmıyorum ama bazrn zorluyor. Mesela gurbetteyim izne gidince anneme geçerken sen buranın kızısın senin soyadın bu sen oraya misafirsin gibi saçma sapan insanın canını sıkar konuşması giderim 2 gün sonra kocamı sıkıştırır torunları özledim getir. Oraya geçincede rvde durmaz kocamın arabası var tabi ki babasını götürüp gezdirir ama bu hiç durdurmaz hadi köye gidelim hadi şura bura tamam ama vir kere de yakıtı sen koy yok oda yok. Buraya geldiler bebeğim var yeni 3 öğün yemek yapıyorum biraz saati gecikince kaynanaya diyoki bunlar alışmış öğle yemeği yok sen hazırla der ama ben o bebek durmasa bile yetiştirmeye çalışıyorum. Buradan her gittiklerinde yolluk yaparım ama 1 çocuk 1 bebekle o kadar zor ki 3 öğün düzenli yemek yapmak yolluk yapamadım geliyo bizim azığımıza ne koyacan diyor yani görüyor da halimi. 10 gündür burdalar bir öğlenden dışarıdan lahmacun al nolur ki yok sonra yemek gecikşnce ekmek yiyor falan. Burda bir yere gidecek kocamı arıyor izin al gel beni buraya götür diye bilmiyorum ya

Benim babam tam tersi bana çok garip geliyo kendi kızı olsam çekerim belki, Bebeğim kabız olmuş kaynanama sütü yağlı değil mi diyor bu kadar da karışmaz insan.
Özellikle annelere geçerken böyle canı sıkılıyor gelince konuşmuyor küs gibi kendimi suçlu hissediyorum bazen gittim diye
Ben biraz memlekette dururum o eşimle bizim eve dönmeyi teklif eder ben yokum ama gitmicem evime annemde kaynanam da biraz kalacam mesela torunu özlüyor madem nereye gidiyorsun 10 saatlik yere gidecek geri eşimle ne kadar mantıklı orası da hiç anlamıyorum  

7 Cevaplar

0 oy
(1,404 puan) tarafından
ayy okurken yoruldum bide yanında olsam. Allah yardımcın olsun benimde annem öyle çok kziariz ama biz yengeme öyle davranmasn diye 
-Reklam-
0 oy
(879 puan) tarafından
Valla ne olursa olsun herşey erkekte bitiyo aile iyi yada kötü olsun bir erkek ailesine karısını ezdirmicek ailesinin her sözüne bakmicak 
0 oy
(987 puan) tarafından
Ayy kadın yapsa insanın gözüne bu kadar batmaz.benim kide biraz benziyor.ymk dışında.

Erkeğin de herşeye karisani hiç çekilmez.seni çok iyi anlıyorum..
0 oy
(18,100 puan) tarafından
Size geldiklerinde de kayınvalidene yaptır isleri. Normal şartlarda misafire iş yaptırılmaz ama senin kayınpederin misafir gibi davranmıyor açıkçası ben onun ihtiyaçlarına yetişemiyorum de hatta bilerek kötü yap onun istediği gibi olmasın diyeceğim o derece çünkü karşındaki insan çok anlayışsız sende biraz öyle ol canım giderken de hazır bir şeyler aldır eşine onu koy uzun lafın kısası fazla rahata alıştırmışsın bunu terk et 
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Benim kayinbabamla benzer yönleri var ama sizinki daha üst seviye.. Bizimki de sürekli bana bebek bakımı ile ilgili akıl verir bı de. Kaç tane doğurdun diyesim geliyor. Bizi her hafta köye çağırıyordu bir gidip gelmemiz 200 TL'ye mal oluyor. Eşim en son hiç soruyor musun bu araba ne yakıyor diye dedi, o da sen de ne çok hesap yapıyorsun diyor. Torununa 5 kuruş bile hayri geçmedi, kayınvalidem ağzıyla bayramda çocuğa on lira ver dedi onu bile vermedi ama hesap yapan biz oluyoruz
(58 puan) tarafından
Aynj işte bizimki de öyle parasına kıyamaz bayram harçlığı diye bir şey bilmiyorum. Komşuma kayınbabası hem toruna verirmiş hem gelinlere verirmiş bizde böyle şans işte
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Bizim kayinbabaya o kadar çok benziyor ki boş konuşur saçmalar. Düğün zamanı da yaptı yapacağını memlekete yanlarına gidince de annemlere gittik kızıyor falan ben artık pek muhatap olmuyorum. Arayıp saçma sapan şeyler diyordu telefonları bile açmadim doğru düzgün konuşsunlar açayım dedim eşime. 
(58 puan) tarafından
Tamam herşeyi geçtim anneme giderken neden kızıyorlar ya onlar beni doğurup büyüten şans işte. Evet benim aramamı beklerler bende arardım büyük sonuçta ama artık arayasım gelmiyo
(1,781 puan) tarafından
Arama boş ver ben eşime de diyorum benim kafam böyle rahat aramasinlar huzurumuzu bozuyorlar diyorum.
0 oy
tarafından
Sesini çıkarmazsan bitmez ayrıca bunlar olurken esin ne yapıyor?
(58 puan) tarafından
Ne yapsın biliyor babasını, annemdeyken boşver duyma sen istediğin kadar dur annende diyor, öğle arasında o gönderdi biakç gün dışarıdan yemek 65 yaşında adam ne denir ki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 329 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 927 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
14 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Biskivili14 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 415 göst.